Várjuk azokat a topictársakat, akik ilyen motorral rendelkeznek, valamint olyanokat, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy vásárolnak maguknak egy ilyen remek gépet.
Még passzolok:(((( Az tuti, hogy kedd-től péntek-ig Barcson vagyok. Majd megpróbálunk vasárnapi gurulást produkálni, de az se kizárt, hogy megyünk egyet közösen csak úgy, vagy tudja fene. Elfáradtam apám...500 km amiből vagy 130 egyenes volt:)))) A többi kanyargós hegyi út némi meglepivel..tavaszi olvadás utáni kavics borítás a kanyarban.. Látványos volt, ahogy páran összeszedtük a gépet a csúszásból, mert naná, hogy megtaláltam az első rendes adagot:))))))))))
Ha nem lennél "szobai topogó" akkor itt állna a képen a mocid a többi mellett Donovaly-ban a parkolóban egy kiadós zabálás okán! De sajna bekötötték a buksid:))))))) Ki is említette meg amúgy a szöszi pincérnő farát? No ennyit erről, mielőtt megbuksz:) Heten, mint a gonoszok! Nagyon király kis túra volt a maga 500 km-es távjával. Illetve Jim és Én nyomtunk ennyit, a többiek még ráhúztak, de nekünk sietni kellett a család miatt:)
Quattro- koma! Hogy telt a hétvége ? Zolibáék mociztak egyet, én csak most este tudtam rápattani kb percre, de ez is elég volt hogy az óra átlépje a tízezret! :)))
Nos ilyen az élet, szombaton szabad voltam erre egész nap eső, jégeső, viharos szél :( Ma természetesen egész nap hét ágra sütött nekem meg családi program :((( Remélem Ti legalább kiélveztétek ezt a szép napot.
En csak olvasgatom hogy merre-hova keszülödtök:-((( Raadasul ha hazajutok javitassal kell kezdenem mert a bal teloszaram teljesen elfosta magat a multkori tura utan
A múltheti balatoni motorozás és a jóidő megragadott, egy körtúrát terveztem a tó körül holnapra, autópályás-megállásos-fagyizós-napozásost. Majd legközelebb csatlakozom. Sajna az új cimborákkal nem találkozom személyesen, de remélem lesz még rá más alkalommal lehetőségem. Köszi.
Sziasztok! Az esküvő és a kaja is remek volt, természetesen butter kollégát holnap nem engedik el motorozni:))))))) Most hívtam Jim bátyót és 9:30 az M3 kivezetőnél a Shell kúton, ha valaki még csatlakozna a fórumról. Pl: Balzo, Giacinto és persze mindenki más akinek van kedve egy kis kószálásra.
Szia és Üdv a csapatban! A gép csodaszép, a tavasz szeszélyes így minden lehetőségre ugrani kell és menni:)) Vasárnap egy bemutatkozó gurulás Jim-el? Nekem a szombat foglalt, de vasárnap szívesen megyek, ha sikerül összehozni. Butter koma! Most szombat de. 10:16 és esik az eső...Akkor ez eyg BORÚS nap lesz???:)))))))))))))))))))))) Jajj de tetű vagyok! Itt tréfálkozok szegény fickóval és 2 óra múlva a szemem láttára teszi hurokba a fejét. No de ne búslakodjunk! Elvégre csak Ő nősül:)))))))))) Tehát? Vasárnap gurulás? Már persze csak annak akit elengednek otthonról!!:))))))))))
Hat mar a mezesheted vegere jarsz mire en hazamegyek:-))) Amugy miert is izgulnal, elvegre egyszer minden vad csapdaba esik. :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Viszont en mar ki is szabadultam! Atragtam a racsokat:)))
Akkor belecsaptál a jóba. Mikor jössz haza? Engem meg mindenki azzal zaklat, hogy nem izgulok??? (tudod, holnap nősülök) De miért, kellene? A menyasszonyt ismerem, együtt élünk éve, én már nem veszek zsákbamacskát! :)))
Abba a műanyagba bárhova beteheted a csatlakozót, én csak azért tettem oda, mert ki volt rajzolva az az üres négyszög. Szervízben csináltattam, szép lett. GPS: Húzzál rá óvszert, több előnye is van: - Tartós, erős, ráfeszül, nem fújja le a szél - Mindig lehet jó okod, hogy miért van minden zsebedben gumi - véd a vírusoktól is:-))
Viccelsz? Ma mar ket elsöfutomüvet szervizeltem:-((( Valoban szep szin! En ebbe szerettem bele, a Nagysarkany ilyen volt Bezs betetekkel. Gratula Giacinto
A navihoz egy kis adalék: noname, valami WayteQ a Mediában bruttó 50 rugó, IGO full európa nem vízálló, de minek után a plexi mögött mélyen van totál szél és esö védelem. Áló helyzetre még valami bugyis megoldást kell kitalálnom (folpack, nylon, hasonló)a felfogatás gumitappancs levág 3-as eloxált alu lemez a tank tartó csavarok alá befogatva, alulról süllyesztett csavarral a szárba műgyantával befogatva, rögzítve. a navi levéve Egyenlőre a dobozban lévő 12V-os aljzatot használom, de akarok egy másikat beépíteni, az elhelyezésén még töprengek. Jim beépítésének helyén nálam a markolatfűtés kapcsolója van.
Köszönet a szívélyes fogadtatásért, és hogy egy kicsit színesítsem a felhozatalt: ayamaha red sky-nak hívja, a forgalmiban piros, nekem meg csak bordó.
Üdv az FJR tulajdonosok táborában. Nagyon sok balesetmentes kilómétert kívánok, szombatra terveztem egy mocis napot. Ha nem oké idő, akkor vasárnapra tolódhat. Ma megkaptam a doboz zárat, nem kettő hanem három db. volt a garnítúrában. Üdv.