Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok. Eredeti méret.
nem, nem szereti mindenki az újdonságokat. elhitetik velünk, h szeretnünk kell az újdonságokat, mer' ha nem, akkor kivonnak a forgalomból ... avítt, maradi, tanulatlan, szűklátókörű, és minden egyéb olyan leszel, ami után illik utánaköpni ...
merthogy csak vagy/vagy alapon létezhecc.
Vagy CSAK az új, vagy CSAK a régi ...
mert ha vmit dicsérsz, ami régi, akkor odaköpik neked, h #perszerégenmindenjobbvót ... azok, akiknek a régi cuccok kritikátlanul minden szar, és az új kritikátlanul minden jobb ... nem kell gondolkodni, mi a jó/rossz ... a régi rossz, az új jó ... slussz ... minek használjuk az agyunkat, ha más használja helyettünk ...
"mit adjunk el a zembereknek, ha már feltalálták az Aszpirint?
Adjuk el az Aszpirin Plust, Ultrát, Fortét, Egsztrát ... :DDD"
A fogyasztói társadalom embere szereti az újdonságokat. És persze az árat is feljebb lehet vinni (hiába ugyanaz fillérre a hatóanyag), ha az unalmas, régi csomagolás helyett újat kap a termék.
"a rohadék, fotoshoppolt, gazellalábú kurva, aki benne vigyorog, átver téged! különben is, mondok neked: kurva! érted ugye? szóval a ruci nem cuki, hanem kurvamez!"
Szóval csak az vegyen olyat, aki azt akarja, hogy megrépázzák! :)
még mindig tehenészasszonynak néznél ki abban a cuki kis kord-kötényruhában, ami után sóvárogsz ...
nem! NEM SZABAD !!!
a rohadék, fotoshoppolt, gazellalábú kurva, aki benne vigyorog, átver téged! különben is, mondok neked: kurva! érted ugye? szóval a ruci nem cuki, hanem kurvamez! nahh!!
valami izé van, h a fémek csak úgy vannak, pl: Fe, Al, Ca (a kálcium az fém? ííí) és a többiek meg nem tom O2 Cl2 valami elektronizé van ... hoty asz egyenletbe a szabad elektronokhoz kötődnek a másik elem elektronjai, és hogy kijöjjön a tömeg, meg a vegyszer, akkor kell az első számokat rendeszni ...
2HCl pl... itten már nem tom mér'? dehogy csak kettő tuggya az 1Esülést ... vaty nem tom ... fasztuggya ... mind1, megoldódott, amiért kérdesztem volna ... szerencsére ... mert úgysem válaszoltál volna normálisan ...
Természetesen. Például gond nélkül levezetem hogy a linolsav biológiai hidrogénezésénél a linolsavból (cisz-9, cisz-12-C18:2) a mikrobiális izomeráz során hogyan lesz konjugált linolsav, KLS (cisz-9, transz-11-C18:2), majd hidrogéngázok hatására monoénsav (transz-11-C18:2).
Csak az alapok szürkültek el kissé, hogy ha összeadunk két nagy betűt, mittomén H-t meg O-t akkor mik is is előttük meg utánuk azok a számok. :)
Igaz, ezt már a gimiben se tudtam. Amikor harmadikban vége lett a kémiának, az uccsó félévet teljesen ellógtam fogorvossal-mifenével úgy hogy nem tudtak feleltetni. Már csak egy óra volt hátra amikor a tanárnő rájött hogy nincs miből osztályoznia, készüljek az utolsó órán felelésre.
Na, az utolsó anyagot bebifláztam és megharcoltam egy kettesért hogy utána felnőtt koromban a gázkromatográfok szervizes atyjaként imádjanak mindenféle vegyészek a felsőfokú képzéstől a bázakerettyei olajlaborig. Ezt el is vártam, mee a villamosmérnöknek a vegyész csak fogyóeszköz. :))))
fontot viszont 467-ért vettem, és azon már nyertem 600-t, mert diverzifikálok ... nyahh ... vagymi ... már nem emléx, mitet montak nekem, h csinyájjak ...
Csütörtök reggel minimális gyengüléssel kezdett a forint az euróval szemben, így 410 körül indította a napot a jegyzés. Délelőtt aztán a gyengülés felé mozdult a magyar deviza részben a dollár erősödése miatt, részben pedig azt követően, hogy kedvezőtlen hírek érkeztek Brüsszelből a hazai EU-források kapcsán. Az esés délután sem állt meg.