Gráczert nem tartjátok meredek húzásnak, hogy a kezdőben számolnak vele? Én akkor inkább a 4-es posztot áldoznám fel Trepákon és Filipovicson, valamint Green is tud(na) kényszerből ott játszani.
2001-2002: megfordult a német Mitteldeutscher BC-ben, a görög AEK Athen-ban, aztán márciustól visszatért Olaszországba a Triest csapatába, 15 meccsen, 4.7 ppg.
2002-2003: szezon elején újra Németországban játszott rövid ideig az MBC-ben, aztán újra Olaszország, ezúttal a másodosztály: decembertöl az Upea Capo D'Orlando csapatában 5 meccsen, 10.4 pont, 2.2 assziszt. Aztán januártól a Bipop-Carire Reggio Emilia együttesénél volt (ugyancsak Olasz 2.) 19 meccs, 4.9 ppg.
2003-2004: Márciusban tesztelték, egy hónap múlva leigazolták Szlovéniában a Pivovarna Lasko-hoz, 7 meccs, 10.4 pont, 1.3 pattanó, 1.3 assziszt
Köszi! Saabee-ék megoldották ugye a szponzor kérdést, most akkor hozzuk ki nyereségre költségvetést? Én, mint APEH-gyakornok, csaljak adót??? ÁÁÁ, nem, soha! :-))
Na jó, én is úgy tudom, hogy a Hendlein marad. Ez azért jó hír, remélem komoly hozzáállással, nagy becsvággyal és persze sérülés nélkül küzdi végig a következő szezont!!!
Holnaptól má' meg nem leszek KapoZsváron, szóval majd valaki értesítsen mi van-mi van :-)
Nemrég meg azt hallottam, hogy vmi arab játékosok jönnek hozzánk. Most már kezdek azon gondolkodni, hogy valaki szórakozik :-))) (nigériaiak, most meg arabok :-)))
Mindenki négyet tippelhet? Akkor a heti tippjeim a következők:
- A város közgyűlése 36 millió forintos céltámogatást szavazott meg a KKK 2005-2006-os évére, mely összeg kizárólag Czigler László szerződtetésére használható fel???
- Mivel a kaposvári Sportcsarnokot a szakhatóságok életveszélyesnek nyilvánították, a XI. Alpok-Adria Kiállítás és Vásár Pakson, az ASE csarnokban kerül megrendezésre augusztus 20-21-én???
- A IV. Topic Torna eseményeiről a Somogyi Hírlap kizárólag a péntek esti különszámában tudósít???