Azért van aki megúszta a méyvizet, igaz lehet hogy ott az első nekiugrás egészen a BL címig repítette őket, és most meg ők is kapálóznak... (Kiel és Jicha).
Mindegy, a mostani idény nekem még mindig szimpibb mint a tavalyi, legalább nincs annyi semmirekellő alak. Az hogy nem jön ki a tudás, már inkább megoldható, reméljük.
Vagyis egy ilyen alak mégiscsak van, az alibikirály NL. Hánytam a legutóbbi sporttv-s interjútol is, a semmitmondó többszörös körmondatok, jár a szája de semmit nem mond,
amilyen jó játékos volt, olyan xar vezető és (ember?).
Tragédia. És a lényeg sajnos hogy nincs koncepció és nincs igazi gazdája a klubnak. Momót sajnálom a leginkább, neki ez totál mélyvíz, szerintem már ő is látja, hogy kihasználták a naivitását.
És itt van a világ egyik legjobb edzője, egy sehol nem számító csapattal felmossa velünk a pályát, de valószínűleg azért nem jött hozzánk, mert egy olyan ember lett volna a főnöke akit ő tett ki a csapatából. Érdekes dolgok ezek. Yahia még fiatal, lehet sok volt neki az otthoni vB+olimpia, most jön ki rajta a nyomás és a feszültség. Sajnos bizonyos játékosok száguldanak a nemzeti csapatukban, itt meg kipihenik-feltötlik-formába hozzák amgukat. Lauge is egy rakás fos, de biztos vagyok, h itt az eb-n majd száguldani fog...
Azért sikerülhet jól elültetni a gondolatot a szezon elején, hogy nem lesz F4. Nem a világvége, ha nem lesz, de azért ne adjuk már elő, hogy ez ég gyenge csapat.
Elég sokan játszanak itt a világ elitjéből. Ja,
persze nem kell a nyomás. Gáz, ami zajlik, nagyon gyenge menedzsmenttel.
És minderre jön még rá, hogy kipurcanni látszanak a biztos kezű szélsőink. Ha ugyanilyen játék mellett Marguc és Strlek max. 1-et hibázik, akkor nyerünk.
Egy meccs (+Bukarest és némileg Szeged is) alapján még nem kell temetni, de az irány nem az igazi..
Van egy szerkezetileg messze nem tökéletes (khm), középszerű csapatunk, 1 fő, meccset eldönteni képes emberrel + a hazai közönség.
Ami nekem látszik, hogy a támadójátékunk ellen könnyebb készülni, hiszen kintről úgysem lövünk át. Ha Liget ezt megteszi, utána úgyis lecserélik hamarosan.
Ez nyilván magával hozza, hogy így a beállósra sokkal jobban tud figyelni az ellen, tehát ott sem vagyunk ütősek.
Yahiával nagyon hamar, k.rva gyorsan kell valamit kezdeni. Aki ekkorát képes ugrani, ilyen technikával lő, az mi a tökömért nem csinálja a dolgát? Az edző nem engedi? Egy volt átlövő? Vagy gyáva lett OY? ennyire nincs önbizalom?
Van a klub kötelékébe egy - igaz jobb kezes - de valamikor best player.. Tessék Omarral éjjel nappal gyakorolni vagy beszélgetni, vagy bármi (szerezni neki a közelébe egyiptomi embert), de ez csődörnemiszerv,
És ami a főleg nem szuper, hogy a jövő évi eddig bejelentett igazolások alapján nemigen látszik, hogyan alakul a kinti tüzérsor.
Persze itthon majd nyerünk, talán mindkét meccset, bár ebben nem vagyok biztos; és akkor igazából el lehet menni téli álomra, hiszen úgysincs igazi elvárás.
azért remélem lesz egy nagy fej mosás csapaton belül mert ez gyalázat volt ! Ki lehet jelentve nem elvárás a final 4 de de azért ne kapjunk már ki egy Motortól meg egy Bukarestől .Főleg így ahogy kikaptunk úgy pláne !borzalom !
Rossz volt nézni ezt ma. Átlövő fronton rég volt ennyire mélyen a Veszprém. Meg nincs játék, nem látszik, mit akar játszani a csapat. Edző hibák ezek, mert azért ezekkel a játékosokkal ma illett volna nyerni. De esély sem volt rá.
Hát ezért féltem én a mai meccstől... Nem tudom, hogy az ősz első fele az még a szokásos, az edzőváltásnak betudható pozitív kihatásnak volt az eredménye, és most mutatjuk az igazi arcunkat, vagy csak szimplán most kerültünk mélypontra? Ahogy Gozo is írta, a bukaresti meccset idézte a találkozó, nem tudom, Nenadic tudott-e volna hozzátenni (persze, mindig a hiányzó a legjobb), de ott se tudott igazán...
Ami még aggaszt, hogy az utóbbi meccseken egy kimagasló teljesítményű játékosunk nem volt, és úgy tűnik, hogyha a csapat összerejére kellene építeni, egyelőre nem megy a szekér...
Maquedát padon hagynám a következő időben Csak sajnos Yahia is nagyon gyenge. Szélsők elfogytak. Blagotinsek "forrókrumpli" Blaz használhatatlan elöl. Mahé hiába lőtt sok gólt mellette sokat is hibázott. Nilsson sem olyan biztos kezű már. Ilyen védekezés mellett már a kapusok sem tudnak sokat segíteni. Jelenleg romjaiban van ez a csapat és a rutintalan edző sem jó ilyenkor.
Agyvérzést kapok ettől a rengeteg faxságtól. Maqeda mit csinál? Reklamál a bírónál hátha lesz ideje az ellenfélnek cserélni, aztán kiállíttatja magát és a kettő kőzött egy védekezési hiba és egy rossz lövés. Patrik elejti a labdát... Mahe totyorog... öngôlt mikor lövünk?
Az egy dolog, de a Kézivezérlésben először olyan volt, mintha Ágai-Kisék erre utalgattak volna, bár Borsos nem konkretizálta a dolgot, de ő tudta, ki érkezik. A minap a Telexen megjelent cikk miatt is azt hittem, hogy Danyi jelölt a padon ("Magyar és külföldi ajánlataim is vannak. Már a mosonmagyaróvári vereség másnapján is kaptam. Férficsapattól. 2010-ben a pécsi férficsapattal hetedik voltam a magyar bajnokságban. Nem tettem le arról, hogy ne csak női edzőnek tartsanak.") - de akkor ezek szerint teljes tévedésben éltem :)
Borsosék már a legutóbbi kézivezérlésben feszegették, ki lesz az új edző Djukics után majd. Én Danyi Gáborra tippeltem korábban (dolgozott már fiúkkal Pécsett), de úgy látszik, ő az MTK-nál fog kikötni. Én is meglepődtem, hogy Tombor kerül a Bányászhoz.