Várjuk azokat a topictársakat, akik ilyen motorral rendelkeznek, valamint olyanokat, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy vásárolnak maguknak egy ilyen remek gépet.
Mit nekem sodrós, láttátok volna amikor a nyergessel sodrósan jöttem le az erzsébethíd budai oldalán! Akkor szoktam vissza harmadszor a cigire! :)))))))))
Hétvégén megdumáljuk és mehet a foglalás. Részemről benne vagyok, de lehet, hogy lassan valami olyan hétvégét is kell szerveznem amikor nem csak megpuszilom a gyereket mikor egyik helyről átviszem a másikra, mint ma:( Múlt hét vasárnap óta csak ma látott, míg egy szülinapról elvittem a mamához, kb. 10 perces út volt. Azt hiszem ha sikerül, akkor míg Ti északnak motoroztok, Én megyek a családdal pár napot nyaralni, mert kihúzom itthon a gyufát.
Ide viszont tenyleg el kellene menni: 2008. 05.11-12. RC Zóna Trófea+OB ZT+OB Máriapócs Van Nyirbatorban 1 nagyon tuti szalloda, kis uszodaval, a szaunat ejjel is hasznalhatod:)))))))) es nagyon jo a kajcsi! Csak szükös a szobaszam es elöre foglalni kell.
Bizony az volt! Pont elég 1 napra, ha nem távoli, ottmaradós a cél! A haza út meg kifejezetten tetszett:)))))) Szeretek lassan, komótosan gurulgatni:))))))))))
Már el is küldtem! Az az! Az volt az a kanyar, ahol nem fogadtam volna magamra komolyabb összegben:((( Sikerült a szembe jövő busztól távolodva csúsznom a kavicsokon az árok felé...ez kevésbé volt szar élmény, mintha a busz felé sodródtam volna, de így is mindent megemésztettem ijedtemben, pedig 10 perccel korábban alig tudtam felmászni a mocimra úgy tele volt a bélésem:)))))))))
En is elfaradtam, elzsibbadt mindenenem. En Donovalyba mar visszafele menet a falu elotti talan utolso egyenesbe valo beerkezeskor remultem meg igazan, mert akarmerre neztem csak soder volt. :-) Jim32-tol meg egy itinert szeretnek majd kerni, mert terkepen is ossze szeretnem rakni merre jartuk. Ropkodtek az utszamok, nem tudtam megjegyezni. Jo kis tura volt.
A fotokat el tudod nekem kuldeni nagyban? Koszonom.
Még passzolok:(((( Az tuti, hogy kedd-től péntek-ig Barcson vagyok. Majd megpróbálunk vasárnapi gurulást produkálni, de az se kizárt, hogy megyünk egyet közösen csak úgy, vagy tudja fene. Elfáradtam apám...500 km amiből vagy 130 egyenes volt:)))) A többi kanyargós hegyi út némi meglepivel..tavaszi olvadás utáni kavics borítás a kanyarban.. Látványos volt, ahogy páran összeszedtük a gépet a csúszásból, mert naná, hogy megtaláltam az első rendes adagot:))))))))))
Ha nem lennél "szobai topogó" akkor itt állna a képen a mocid a többi mellett Donovaly-ban a parkolóban egy kiadós zabálás okán! De sajna bekötötték a buksid:))))))) Ki is említette meg amúgy a szöszi pincérnő farát? No ennyit erről, mielőtt megbuksz:) Heten, mint a gonoszok! Nagyon király kis túra volt a maga 500 km-es távjával. Illetve Jim és Én nyomtunk ennyit, a többiek még ráhúztak, de nekünk sietni kellett a család miatt:)