Eberspacher állófűtés, új, beszerelve még nem volt, kompletten, eladó. Kályha, vezérlő elektronika, kapcsolótábla, szivattyú, relé, kábelkötegek, stb... A kályha benzin üzemű.
Mivel nem indult el, és már le is reseteltem, ezért elkezdtem szétszedni, és alkatrészenként megvizsgálni. Sajnos elég csunnyán látszik az egyik IC-n, hogy üzemképtelen. Ennyi. Ja és minden más működik, de csak külön külön :((
Hát én biztos nem tenném, szerintem az elektromos csatik nem olyan megbízhatóak, mert még ha csak ráfröcsög a víz, akkor ok, de ha belemerül!!! Szerintem nagyon gáz.
Ebben az autóban még nincs riasztó,azért jönne jól nekem ez a megoldás per pillanat! Kellemest a hasznossal! :)
Csacskamacka: ezek a kályhák mennyire bírják a vizet? Korábban írtam,hogy terepjáróban van a cucc. A kocsit pedig néha meg szándékozom meríteni 50-60 centis vízben.
Igazad van, az indítókulcsot nem szoktam elhagyni, csak bezárni a kocsiba :) De akkor baromira nem azon aggódok, hogy hideg vagy meleg lesz e a kocsiba :)) Na meg eddig mindig Siófokon sikerült ezt összehoznom, bár egyszer csak a risztó távirányítóját hatástalanítottam, aztán ajtónyitásra visított mint állat. Én meg be a műszerfal alá, a risztó központi egységéről lehuzkodtam mindent, el is hallgatott. Aztán Áramtalanítottam a kocsit, majd visszaraktam a csatikat a risztóra. De úgyanúgy szólt. Ezért vissza sem dugta utána :) SZerencsére nagyon szar riasztó lehetett mert a motor elindult, és elvileg gyári Nissan Riasztóról van szó, ha ennyit és, hogy én 2 perc alatt hatástalanítottam ,akkor már megértem miért is lopják így a kocsikat :))
Ha már megvan a rendszer, akkor van csak távirányító is. Alkatrészként rendelhető.
De ne legyél pesszimista. Nem fogod elhagyni! Ha meg elhagyod, akkor elhagyod az indítókulcsot is (azon szokás hordani). Na akkor lehetsz pesszimista ;-)
A távirányított be is kell programozni, bár most találtam a neten egy két fincsiséget!! Szóval ott írnak arról, is hogy lehet programozni. De azt hiszem marad a mobil, telefonnal együtt kb 10 ezerből kijön. Németből meg majd egy 5-ös csak a tranzakció idáig.
A Telestart T 80 távirányítóval egy Webasto Állótűtés akár 600 m távolságról (optimális körülmények között) is bekapcsolható. A fűtési - és szellőztetési idők tetszőlegesen állíthatók. A T 80-nál a fűtés által fogadott jelről visszaigazolást kapunk. A kezelőelemek egymással kombinálhatók.