Holnaptól má' meg nem leszek KapoZsváron, szóval majd valaki értesítsen mi van-mi van :-)
Nemrég meg azt hallottam, hogy vmi arab játékosok jönnek hozzánk. Most már kezdek azon gondolkodni, hogy valaki szórakozik :-))) (nigériaiak, most meg arabok :-)))
Mindenki négyet tippelhet? Akkor a heti tippjeim a következők:
- A város közgyűlése 36 millió forintos céltámogatást szavazott meg a KKK 2005-2006-os évére, mely összeg kizárólag Czigler László szerződtetésére használható fel???
- Mivel a kaposvári Sportcsarnokot a szakhatóságok életveszélyesnek nyilvánították, a XI. Alpok-Adria Kiállítás és Vásár Pakson, az ASE csarnokban kerül megrendezésre augusztus 20-21-én???
- A IV. Topic Torna eseményeiről a Somogyi Hírlap kizárólag a péntek esti különszámában tudósít???
Nyíregyháza után ugye Dombóváron és egy rövid ideig Szolnokon pattogtatott, az biztos, hogy idén (2004/05) nem játszott sehol... állítólag Ausztriába tart, két csapat is leigazolná. De egyelőre többet nem tudni erről.
Tegnap volt szerencsém megnézni a PVSK-Panthers - Nyíregyháza meccset. Emir Halimics főszereplésével. Nem volt semmi,ahogy megjelentünk ott jónéhányan kék-fehér sálakkal,zászlókkal, Emir-es feliratú transzparensekkel. Nézzett is mindenki -pécsi,és ny.házi egyaránt- ,hogy mi van itt. Egyébként 32/24-et dobott. Megint. És ne mondja azt senki,hogy na és ki(k) ellen,mert bárki ellen szerez /szerzett ennyi pontot. Na ja... Élvezet volt újra hallani,amikor felzúgott az Emir-Emir-Emir az első triplájánál... A végén odamentünk hozzá fényképezkedni,meg videózni,meg miegymás dumálgatás. Látszott rajt,hogy egy picit zavarban van. Még mindig jó fej. És nagy egyéniség. Nem tudok mit mondani,csak annyit,hogy: Emir, gyere "haza"!
Az tuti, hogy május elsején volt a meccs :-)
Ha jól emlékszem az a 9-16. helyért ment, a Nyíregyháza végül kiesett az A-csoportból akkor, a PVSK meg nem jutott fel.
Egyébként, ha emlékszel, akkor kameráztam azon a meccsen, szóval megvan kazin, majdnem megvan végig, igaz nem valami jó minőségben, meg néha nem figyeltük magát a meccset :-))
Az a meccs egyébként duplán emlékezetes volt, mert annak hatására alakult meg a Malick Lo el-Hadji Fan Club is :-)))