Nem vagyok biztos benne, hogy érdemes várni, ha lépni akarsz, mert általában az a gyakorlat, hogy ha kedvezőtlenül változnak a banki kondíciók, a régi ügyfeleket nem mindig érinti a változás, vagy legalábbis nem olyan mértékben, mint az új ügyfeleket. Gondoljunk csak vissza a korábbi Gránit számlacsomagokra. A Bajnok már sokkal rosszabb feltételekkel lett ingyenes, mint az elődök. Azóta is bánom, hogy annyit vártam a számlanyitással, mert már nekem is csak a Bajnok jutott, ami már kedvezőtlenebb a korábbiaknál! Hiszen amíg a régebbi csomagok esetében tudomásom szerint még most is elég 150-et lökni, ráadásul kártya sem volt kötelező, addig a Bajnokra - kötelező kártya váltással - 280ezer kell a teljes ingyenességhez, de ha a kártyadíjat vissza akarod kapni, VIP-nek kell lenni, azaz havonta 350ezer szükséges, ami vagy nagyon jó jövedelemmel, vagy egy másik ingyenes számlával oldható csak meg. Tény viszont az is, hogy a tervezett igen brutális tranzakciós díjemelés nem kizárt, hogy rákényszeríti a bankokat arra, hogy a régi ügyfelekhez is hozzányúljanak.
Szerintem vard meg az augusztust ezzel. Addig barmi valtozhat barmelyik banknal. 5ezer amugy picit sok egy sima dombor betetier, bar max 1-2 ezerrel lesz olcsobb mashol is.
A dombornyomott ami kéne Nekem 4.990 Ft. Azt nem tudjátok ehhez jár bármi az árban? (utasbiztosítás stb.)
Nagyon gondolokodom egy Gránit bajnok csomag megnyitásán, mert a mostani bankom igen szemtelen árakat számláz már mindenre. (MKB) Kérdés, hogy mi marad ingyenes azok után, hogy "szeretett" kormányunk megint durván sarcol....
Hölgyek, Urak! A bankkártyák éves díja mennyi a banknál? 2 féle van ha jól tudom... gondolkodom nyitni náluk egy számlát, de ezt nem találom mennyibe fáj az éves díj és milyen egyéb termékek vannak hozzá, ha vannak. (biztosítás, stb.)
Írtam az Ügyfélszolgálatnak, hogy mikor lesz már devizaszámlához is bankkártya. Válaszoltak, hogy jelenleg nincs (mintha nem tudnám, hiszen azért kérdeztem), de tervbe van véve egyszer csak lesz. Sokkal nem lettem okosabb sajnos, pedig már nagyon jó lenne.
Ha ez kell ahhoz, hogy sokan hozzánk jöjjenek (mármint a gránithoz), akkor jó is lehet. Minél több ügyfél, annál nagyobb színvonal (bár ez most is kiemelkedően magas).
"A bejelentés értelmében a készpénzfelvétel adója a jelenlegi 0,3 ezrelékről 0,6 ezrelékre emelkedik, és nem lesz a díjnak felső korlátja: eddig maximum 6 ezer forintot kellett fizetni. Ezen kívül az átutalásokra vonatkozó adó is nő, 0,2 ezrelékről 0,3 ezrelékre, itt megmarad a felső korlát."
Szerintem most fog eltűnni a gránitnak az a pici előnye, ami eddig volt a többi bankkal szemben.
Szerintem is innentől át fogják hárítani, de nemcsak ők, hanem még az a 2-3 bank is, amelyik eddig nem tette vagy feltételhez/számlacsomaghoz kötötte: K&H, Erste, Magnet
Arra azért kivncsi lennék mikor jóváírják milyen kamattal számolnak.
Mertugye ha a bank úgymond kényszerhitelez az 30-40%-os (természetesen éves) kamattal megy.
Ha az ügyfél akkor vajh mennyi? Ráadásul a folyószámla kényszerhitel egy bevett intézmény, a ügyfél pénzének erőszakos kölcsönvétele nem az, szal egészen extrém kamatfizetés is jogos és méltányos.
Alsó hangon Provident szintű kamatra (és egy nagy vödör hamu fejreszórása) gondolnék, hiszen lehet oda kellett fordulnia az önhibáján kívül lehúzott ügyfélnek.. Jómagam ez alatti kamatjóváírást mindenesetre nem fogadnék el.
Ez nem nagykepuseg, csak az jott le a hozzaszolasodbol hogy neked gondot okozott h eltunt 100e ft atmenetileg a szamladrol.
Nekem nem esne sehogy. Aznap, masnap latom a webbankban (mert ugye naponta nezem, figyelem a szamlaforgalmat) egy telefon aztan kijavitjak majd kamattal egyutt.
Mellesleg evek ota nem volt 100e forint a szamlamon, csak a fizetes napjan. Mennek azok rogton tovabb befeketetesekbe/hitelkartyaszamlak kiegyenlitesere.
Jézusom nagyképűkém! Itt nem arról van szó, hogy földhöz vág, de neked hogy esne, hogy a bank jogosulatlanul leemel a számládról tudtodon kívül több, mint 100 ezer ft-ot, és nem szól róla? Ezt nem nevezném megbízhatóságnak!
Szeretnék figyelmeztetni minden Gránit Bank ügyfelet, hogy 2013. 06. 11-án történt terheléseket a Gránit Bank számos ügyfelének duplán írta jóvá. Ez a mi esetünkben több, mint 100 ezer forint mínuszt jelent (készpénzfelvétel, közüzemi számla befizetések)-amiket azóta sem írtak jóvá, a számla mínuszban van. A Gránit Bank erről nem tájékozatta az ügyfeleit. Az ügyfélszolgálaton annyit mondtak, hogy dolgoznak a problémán, és hogy azért nem szóltak, mert nem minden ügyfelet érint a dolog. Könyörgöm, egy bank ilyet nem tehet! Ha sürgős kifizetni valónk van, azt hogy intézzük??? Arról nem is beszélve, ha mindez külföldön történik velünk, és ott vagyunk egy fillér nélkül.
A legszomorúbb az, hogy megbíztam ebben a bankban, ismerőseimnek ajánlottam is, de ezek után többé nem fogom. Nyilván egy okos informatikus kollégájuk rákönyökölt egy gombra véletlenül, de akkor erre AZONNAL reagálni kellett volna: telefonon értesíteni, megnyugtatni az ügyfelet, hogy ne kapjon szívrohamot, nem törték fel a számláját, és nagyon sűrű elnézést kérni.
Igen az OTP, és társai drágák, de ilyet nem enged meg magának. Szégyelje magát a Gránit bank!!!
Ezt a facebook-jukra is kiírtam, hogy minél többen értesüljenek róla.
Tudom nem köteles, a weboldallal a nyilvánosságra hozatali kötelességének a bank eleget tett.
A heti 1x felmenni pedig igenis nagy meló, több bankkal van kapcsolatom, és nem életem célja és értelme a banki tarifák változását heti szinten figyelni.
pl. heti 4 bank összehasonlító elemzése az előző héthez viszonyítva az legyen 1/2 óra rutinosan lezavarva, linkek elmentve. Az havi 4x már 2 óra, 2000 ft-os jutányos órabérrel havi 4 ezer ft.
Ennyiért már kapok olyan számlacsomagot ahol kinyalják a valagam és nem döglenek bele egy sablon elektronikus üzenet kiküldésébe.
Nem koteles szolni (sajnos), szoval ez nem kifogas. Amugy szerintem nem egy nagy melo heti egyszer felmenni az oldalara aztan megnezni hogy valtozott e a kondicios file datuma v sem.