Az Elverum fiatal norvég balszélsője, Sindre Heldal is érdekes lehet. De neki érvényes szerződése van a következő szezonra. Ilic-es témára reflektálva, akkor a következő szezon nagy valószínűséggel szimpatikus lesz majd neked! ;) de majd meglátjuk.
Bembi te kire gondoltál ismeretlen északi balkezes átlövőként?
Nenadic maradásával, szerintem se lesz balátlövő - irányító pozícióban mozgás. Én Bokhannak még örülnék beállóban és akkor Nilsson és Blagotinsek is távozhatna.
Horihára kiváncsi lennék, hogy mit tud mutatni egy nagyobb csapatban.Igazából Nenadic helyett is el tudtam volna képzelni. Lauge, Lékai, Lukács hármas elég lett volna irányítóban.
Balkezes átlövő, aki erősítést is jelentene, olyan nincs a piacon. Ti kire gondolnátok, aki megszerezhető és eeősítést jelentene? Nekem szimpatikusabb lenne, ha Ilicet építenék fel.
Balszélen Tollbring, Pellas közül valamelyiket szívesen látnám jövőre a csapatban.
Nenadic maradásával szerintem jobbkezes érkezőre már nem kell számítani. Ha Mahé nem vállalja a második számú balszélsőt akkor oda várhatunk még valakit, valamint egy értelmes balkezes átlövő, aki nagyon kéne.
Távozók: Manaskov?, Mahé? , Blagotinsek vagy Nilsson.
Nagyjából készen van a keret de a még hátralévő egy vagy 2 érkező azért nagyban befolyásolhatja a keret komplettségét.
Ha optimistán nézzük, akkor mondhatjuk azt, hogy biztonsági tartalék Pepa amíg nem sikerül valami nagyobb dobás. Ligetnek nagyon örülök és bízom benne, hogy ez újabb lökést ad neki.
Sztem nem essünk abba a hibába, hogy most a bab is hús lett, kezeljük helyén a tegnap történteket.
Tény, hogy qva jók voltunk, de ehhez kellett azért egy ellenfél is, akik már sztem eleve feltett kézzel jöttek, v 10 perc után már fel is adták.
Ezt a tegnapi csapatot, az nb1 első fele is megverte volna, v szoros meccsett játszott volna vele...
És akkor, Lékai tényleg sziporkázott, úgy látszik neki ez kell, csak tartson ki januárig az ebre is.
Yahia, nekem még mindig nem az igazi, mászik a falra és voltak bosszantó hibái is.
Maqueda megérkezett, ezt várjuk tőle.
Védelem szuper volt, Liget elől és hátul is pazar, jó lesz ez az eb-re!
A fiataloktól én nem estem hanyatt, Bartha és Pisti sztem túldimenzionálja ezt egy kicsit, persze nekik személy szerint ez biztos nagy dolog,
de Pepe 2-3 jó passzát és a szép gólját leszámítva Borisznak ajtó-ablak helyzete volt, Ilicsnek mákos bevédett gólja.
Én nem látom, h miket csinálnak a sima bajnokikon, de itt voltak azért hibák is. Persze idő kell nekik, de ez azért nem volt akkora nagy szám, inkább azért mert BL-ben történt, sztem.
De az tény, hogy ott voltak és megkapták a lehetőséget és éltek is vele, de azért még ehhez nagyon sok kell!
És a végére a Mahé jelenség!
Én már kezdem azt hinni, hogy a francia szövetséggel van dílünk, mert ők sem tudják máshogy eltakarítani az útból, de ha nem játszik, akkor a válogatottba sem kell, kíváncsi vagyok, tagja lesz-e a francia csapatnak egy ilyen ősz után.
De a tréfát félretéve, ő már megnyert mindent is - nem tudom bl-t is nyert-e már - ő már pénzben gondolkodik sztem, kitölti itt a pénzes szerződését, még külön jó is neki, h nem hajtják szét, aztán sztem levezet majd a festői svájcban mint tették azt oly sokan, v 1 plockba még évekig jó lesz.
Amúgy nem tudom elképzelni, hogyan bírja ezt ki, vminek kell itt lenni a háttérben, ő engedte ezt már el, v bármi, akármi, vmi.
Off, néztem a tegnapi Aalborg Pick meccset, és nagyon szomorú voltam!
Itt volt ez a három 25 év alatti srác, két svéd, Claar, Sander és a dán Laeso! Ők a modern kézilabda megtestesítői.
Nem égimeszelők - 192-196 centisek, nem izomkolosszusok, ellenben fittek, gyorsak, erősek, technikailag képzettek, bármit meg tudtak csinálni a pályán, öröm volt nézni őket.
Magyarországon csak Szita Zoli hozza ezt a szintet - részben -, még hasonlít is a dánra, de hol vannak a többiek?
Vmit nagyon tudnak. De ugyanezt írhatnám a szlovénokról és már lassan a portugálokról is, Martins is miket tud.
Mindig csak várjuk, hogy vki berobbanjon, remélhetőleg Pepe és a kis Fazekas pont ezt fogják hozni, de mindig csak reménykedünk, aztán meg...
A mostaniak közül Faluvéginek kellene itt tartania, meg kábé Győri Matyinak, csak a sok sérülés.
Megnéztem, itt volt 2013-ban a férfi u19es vb, ebből a keretből csak Bánhidi lett az aki, a többiek páran voltak már felnőtt válogatottak, de most nekik kellene vinniük a prímet, de ez a korosztály is nagyjából kimaradt.
Marad a remény, hogy hátha tényleg beérik majd a neka és a sok akadémia, meg az elkölött 100 milliárdok...
Mennek bizony, és nem mindig pozitív visszhanggal.
Igen, az egy érdekes szitu lesz ott. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan fogja a keretet menedzselni Talant. Dujshebaev-Remili viszonylatban simán el tudom képzelni, hogy felváltva fognak játszani irányítót és jobbátlövőt.
Amíg NL valahol szerepet vállal, addig ott Borsosnak nem lesz realitása pozíciót kapni. Nem tudom mi az oka Laci ellenszenvének az irányába, de én csak nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy ők együtt dolgozzanak. Az viszont tény, hogy mind Válogatott mind klub szinten hiba, hogy nem használja ki senki Borsos tudását és kapcsolati rendszerét.
Közben Dániában olyan hó esett, hogy csúszik az út, és a meccs is :D