Ugyanis a fideszben csalódtam jobboldaliként, a szocikra meg a libsikre elvből nem szavazok. Tehát tőlem maradjon inkább a fidesz ami ugyanolyan szar mint az mszp meg a liberálisok akik a mostani "ellenzék" mögött állnak.
Én abban reménykedek, hogy kitermelődik valami új. Ugyanis ezek a mostani ellenzéki kezdeményezések is csak szoci és más ilyen régi kövületek szervezéseiből állnak. Ugyanolyan rosszak. Az ifjúkommunistákat meg ugye hagyjuk.
Én reménykedek valami teljesen újban. :) Ugyanis most senkire nem adnám le a voksomat és így van ezzel sajnos az emberek többsége, ami látszik is a kutatásokon is meg a szavazásokon is.
Tehát az emberek többsége egyelőre vár, szerintem.
Nem vagyok baloldali, nem érdekel a ballib kórus. Minden szám azt mutatja, hogy a kormányoldal és az ellenzék nagyjából azonos súlyú, csak az utóbbi többszörösen megosztott. Amennyiben ezen valahogyan túl tudnak lépni, a Fidesz-KDNP leváltható.
Aha ... na próbáljuk már ki, hogy ha bejelented, hogy egy mikrofonnal zaklattalak, kijön-e a rendőrkapitány!
Nálunk a múltkor az egyik ház tárolójába betörtek, de valaki észrevette, és rázárta kívülről az elkövetőkre az ajtót ... majd hívta a rendőrséget ... nem hogy a rendőrkapitány nem jött rögvest, de kisrendőr is csak órák múlva
Ki szoktatta őket ahhoz az érzéshez, hogy mindent megtehetnek, nagy arccal és nagy pofával? Azok, akik mögötte a parlamentben csillogó szemmel várják a beszólásait, mintha a valóságtól függetlenül bármit lehetne mondani és csinálni.
Sokk a Fideszben: vége a Kubatov- és Habony-féle aranykornak?
A városban a VS.hu információi szerint vasárnap összesen 1200, fiatal, idős önkéntes, illetve órabéres segítő hajtott a kormánypárti győzelemért: a Kubatov Gábor pártigazgató felügyelte kampánystáb komplett, korábbi választásokon másutt már bizonyított aktivistacsapatokat vezényelt a megyeszékhelyre. A kampánystáb és az országos pártvezetés mindezek alapján, úgy tudjuk, legfeljebb szoros eredményre számított, de arra, hogy veszíthetnek, annak ellenére sem, hogy a Fidesz támogatottsága október óta az országos és a helyi felmérések alapján is érzékelhetően csökkent.
A párt elnöksége korábbi információink szerint decemberben tárgyalt egy helyben készített közvélemény-kutatásról, amelyből egyértelműen kiderült, hogy a Fidesz „nem szexi” Veszprémben, a trendet azonban megfordíthatónak találták. Például azáltal, hogy a fideszes jelölt plakátjain a „Bízzon a Fideszben”- szlogent „Bízzon Némediben”-re cserélték, azt remélve, hogy
“a vonzerejét vesztő párt helyett az embert, a város amúgy népszerű alpolgármesterét nézik majd a választók.
Korábban ez egyébként pont fordítva volt: 2010 után a pártban gyakran idézték a vicceskedő mondást, miszerint ha bármilyen körzetben egy német juhászt indítanának, az is megnyerné a voksolást a Fidesz-logo alatt.
Jó belátom. Ez az elvárás. Na kb. ezért lettem én maszek már a hetvenes években. Nekem is voltak főnökeim, akik még a nyereség többszörözésében is akadályoztak (pedig ugye az népgazdasági érdek lett volna), noha csak engedélyt kértem, nem pénzt. Azok is kontraszelektáltak voltak, tisztelet a kevés számú kivételnek.