Keresés

Részletes keresés

Ferenczy Géza Creative Commons License 2008.08.24 0 0 749
Kösz jópofa voltál ezzel a mögtettékkel,mintha csak Zabszarót hallgatnám magát, az ő sajátos humorával. De hát az nem nagyon lehetséges mert Zabi (én így becézem viccesen) szemét, de szellemes. Te viszont vagy a kontrája.Mög tudod érteni? Tudod mit jelent a kontra? Googlit lapozd föl oszt összejön a bakfitty.
Előzmény: Törölt nick (747)
Ferenczy Géza Creative Commons License 2008.08.24 0 0 748
Amiket leírtál oly nagyfokú tájékozatlanságra engednek következtetni, hogy azt is kétlem egyáltalán tudod-e mi az MDF párt-e vagy valami hülye polgári kör.Olyan ostobaságokat írtál barátom amiből azt is látom, hogy életedben sem voltál közöttünk. Ülj és hallgasd Bíró Zolibácsi meséit ő is olyan hitvány mint a környezeted. Na viszlát neked ugyan többet nem válaszolok, mert senki nem vagy a szemembe. Majd ha találkozol valami normálisabbal ,kérdezd meg ,hogy mi a Néppárt (KDNP) és a Centrum Párt közötti difi, de mindjárt kérdezd meg azt is, hogy mi is a neve a Néppárt volt elnökének.
Szerencsétlen és még azt hittem van értelme szóba elegyedni vele.
Előzmény: Törölt nick (746)
zabfaló Creative Commons License 2008.08.24 0 0 745
Mecsetet avattak Szabadkán. Ide jutott az ortodox kézen Kosztolányi városa! (www.delmagyar.hu)
Ferenczy Géza Creative Commons License 2008.08.24 0 0 744
"Václav Havel véleménye ellentétes azzal, amit utóda Václav Klaus hangoztat. Klaus szerint ugyanis nem vonható semmiféle párhuzam a mai grúziai és az 1968-as csehszlovákiai események között. Klausnak ugyanakkor meggyőződése, hogy a kaukázusi háborút Grúzia robbantotta ki."

Azért a véleményeken nem egyszerű eligazodni ,még ha hivatalban lévő fontosok is mondják, hát még ha nem is annyira fontosok, akik még nincsenek is hivatalban.:-))
Előzmény: Törölt nick (724)
Ferenczy Géza Creative Commons License 2008.08.24 0 0 743

Ha kétségeid lennének kedves barátom.:-))))
Előzmény: Ferenczy Géza (738)
Ferenczy Géza Creative Commons License 2008.08.24 0 0 742
Tudod ott a ruszkik kergették a magyar csajokat, emitt meg a niggerek. Pedig azokat csakis a magyar cigányoknak szabad deflorálni.
Előzmény: Törölt nick (737)
Ferenczy Géza Creative Commons License 2008.08.24 0 0 741
Ebből legalább mi is tanulunk.
Előzmény: zabfaló (736)
Ferenczy Géza Creative Commons License 2008.08.24 0 0 740
Miket tudsz te rólam? ördögöd van, sőt főnöke voltam csak nem akartam belépni a fideszbe, miután nekem jelentett a fél fidesz elnökség Martonyival az élen.
Előzmény: Törölt nick (737)
Ferenczy Géza Creative Commons License 2008.08.24 0 0 739
ez szellemes:-)
Előzmény: Törölt nick (733)
Ferenczy Géza Creative Commons License 2008.08.24 0 0 738
1988-ból való a tagkönyvem és 65-öt töltöttem be. Sanálom, ha kioktattalak nem nagyon akartam, csak a korom miatt ennyire hülye vagyok, vélhetően hozzád hasonlóan. Nem tudok arról, hogy a "sunyi, galád és mocskos viselkedés" jellemzője az, hogy nem forgatja köpönyegét, nem köpköd oda ahol valamikor evett és nem árulózza azt akit egykor követett. Nem tudok arról, hogy a "sunyi, galád és mocskos viselkedés" jellemzője az, hogy miután kilép valaki a pártjából hátraköpve, felvonul az internetre és megpróbálja "szellémével lejáratni azt, nem tudok arról ,hogy a
"sunyi, galád és mocskos viselkedés" jellemzője az, hogy valaki névvel címmel mondja ki véleményét és nem "jéghatár" és más fantáziátlan hülyeségeket ír maga helyett.
Nem tudok arról, hogy "sunyi, galád és mocskos viselkedés" az, ha valaki a háta mögött udvariatlanul és lovagiatlanul (istenem..) ruházata vagy külseje miatt élcelődik volt társnőjével, védelmére kelek a kigúnyoltnak és megpróbálom helyére tenni a bunkót.

Előzmény: Törölt nick (734)
zabfaló Creative Commons License 2008.08.24 0 0 736
Nem baj,de nem hagyhattam ki.:)
Előzmény: Alhazred (732)
Ferenczy Géza Creative Commons License 2008.08.24 0 0 735
De egy országban élünk, egy országot féltünk. Azért magunk között elmondom, hogy a NATO sem szimpatikusabb mint a Varsói volt, talán csak annyiban, hogy itt mások fogják a puskát és én elvileg nem is érthetek hozzá.Márpedig a puska hurcibálása macerás dolog továbbá veszélyei is vannak. Pl. az, hogy az mondja meg a frankót akinek a kezében van,ugyanakkor sülhet el visszafelé is, na de ez már politika, mitöbb diplomácia amihez mi nem értünk csak a pártelnökök ugyebár.
Előzmény: Törölt nick (729)
Alhazred Creative Commons License 2008.08.24 0 0 732
bazz, cseheket akartam írni, én fasz. :)
Előzmény: zabfaló (727)
zabfaló Creative Commons License 2008.08.24 0 0 731
Nem ám, ő az Iván bácsi, Szibériából!:)
Előzmény: Törölt nick (729)
Ferenczy Géza Creative Commons License 2008.08.24 0 0 728
Te azt gondolod ,hogy Sólyom László oroszbarát? Megnyugtatlak ugyanaz lakik lelkében ami OVI-nak e-tekintetben. Még emdéefes korából jól ismerem. Gondolod, hogy Sólyom László sunyít? Milyen érdekes gondolataid vannak, nem kéne rendezni néha?
Előzmény: Törölt nick (724)
zabfaló Creative Commons License 2008.08.24 0 0 727
Havelnek mi köze is van a lengyelek elleni bosszankodásukhoz? Max. annyi, hogy a cseheknél lesz a radar, ami segít a lengyel földi rakétákat irányítani keletre...:)
Előzmény: Alhazred (725)
Ferenczy Géza Creative Commons License 2008.08.24 0 0 726
Lelke rajta Havelnek is és OVI-nak is. Amit mondanak egyébként abszolut igaz, a kérdés ott van, hogy kell-e mondani, milyen fórumon és micélból, továbbá segítek-e valakinek vele? Vélhetően az előrehozott választási index emelkedik vélhetően mondom mert a választó döntése többnyire irracionális. Aztán ha nem, akkor csak marad a diplomáciai kín,hisz azért gondolom azt elismeritek, hogy még létezik az Orosz birodalom,bár erősen inognak haragunk láttán falai. magam részéről az USA sem szimpatikusabb, de legyőzöm ellenszenvemet és nem röhögtetem ki magam vele szemben sem ha lehet ,pedig gondolom gyorsan fedezékbe vonulnának, a íjjamat megfeszíteném méltatlankodva.
Előzmény: Törölt nick (720)
Alhazred Creative Commons License 2008.08.24 0 0 725
neki lehet, a lengyelekre már amúgy is morcosak az oroszok a rakétabiznic miatt, nagyjából ok nélkül.
Ferenczy Géza Creative Commons License 2008.08.24 0 0 723
Ennyire nem ismered a történelmet, vagy ennyire nem ismerik "balsai" barátaid?Nehezen tudom elképzelni a skizoid látásommal.
Előzmény: zabfaló (721)
Ferenczy Géza Creative Commons License 2008.08.24 0 0 722
Kösz erre nem is gondoltam.:-)
Előzmény: zabfaló (719)
zabfaló Creative Commons License 2008.08.24 0 0 721
A balsik szerint 56-ban is nyilvánvalóan Orbán támadta meg az oroszokat...
zabfaló Creative Commons License 2008.08.24 0 0 719
Mert skizofrén vagy, kiscsillag, azért.:)
Előzmény: Ferenczy Géza (717)
Ferenczy Géza Creative Commons License 2008.08.24 0 0 718
A grúzok meg a dél-oszétok ellen és ez így gyönyorű. Románok a Székelyföld ellen ahol szintén megpróbáltunk némi rendet csinálni, láthatóan sikerült csak az a szegény Tőkés elszabta.
Akkor szép az élet, ha mindenki mindenki ellen van és természetesen mi nem maradhatunk ki ebből. Mert ugyebár az a kutya MDF az afgán részvételt sem támogatta. Nem akarta a szemét, hogy kinn halljanak a magyar katonák de röhögtek rajta. Csunya politika ez amit az MDf csinál és borzasztó,hogy tisztába van országa korlátaival.
Ha azt ami az én lelkemben van néhány beírást itt olvasva leírnám azonnal letörölne a moderátor és mennyire igaza is lenne.
Az MDF minden agressziót elitél, a Grúzia ellenit is természetesen, akárcsak az MDF elleni kisgömbőc akciót is mert tudja, hogy milyen sors a bekebelezett kisgazda sors, a bekebelezett kereszténydemokrata sors és általában a meghóditottak sorsa.
A mi agresszorunk abban különbözik Ács Feritől, hogy Ács Feri megfürdette a neki dolgozó áruló Gerébet, a mi agresszorunk pedig kitünteti.
Hiába úrnak születni kell.
Előzmény: Alhazred (716)
Ferenczy Géza Creative Commons License 2008.08.24 0 0 717
Miért van ilyenkor olyan érzésem, mintha egy szekus ontaná rágalommocskait?
Előzmény: zabfaló (713)
Alhazred Creative Commons License 2008.08.24 0 0 716
én már meg azt nem értem, hogy a kurucinfó meg mennyire a grúzok ellen van. most akkor ez hogy is van?
Ferenczy Géza Creative Commons License 2008.08.24 0 0 715
Adhatsz képet,de felesleges mert ezzel a remekbeszabott beírásoddal pontosan exponáltad és lefestetted magadat.
Régi hibám az. hogy akit oktalanul és méltatlanul a háta mügül sunyin bántanak, azt azonnal védem.Hiába ilyenek a szépkoruak.
Előzmény: Törölt nick (712)
Ferenczy Géza Creative Commons License 2008.08.24 0 0 714
Jövőhéten javasolni fogom, hogy üzenjünk hadat az oroszoknak. Remek hadseregünk van, van daliás vezírünk aki már egyszer megtette ezt,vagy húsz évvel ezelőtt remélem ezáltal kedvedben fogunk járni. Tankvezetőt a szadeszosok küldenek majd,közkatonákat pedig a béközép szolgáltat.
Bizonyára senki nem fogja ránk -nemzetközileg-,hogy köhög a bolha.
Gondolom más problémád nincs, miután az ország belső dolgairól programot tettünk közzé-no nem grúzul, csak el kell olvasni. Honlapunkon megtalálható.
Nemzettestvéri üdvözlettel :FG
Előzmény: HAL9000 (711)
zabfaló Creative Commons License 2008.08.24 0 0 713
A kalaposnéval nem kell foglalkozni. Ármány jár minden gondolatában, nem más. A hitvány kis pártja minden tagja hasonló hozzá, akik most berosáltak még attól is, hogy Almássy elindul ellene. A bocskort lecserélheti a szőrös lábáról, kalapot vehet, de a juhtrágya szaga messzire körüllengi az ortodox puliszkaevőt, naná, hogy nem fogja a másik ortodox bizánci Iván bácsit, (azt a nemzetközi csirkefogót) elitélni soha. Nem arról híresek, hogy egyik holló a másik szemét kivájja!
Előzmény: Törölt nick (709)
HAL9000 Creative Commons License 2008.08.24 0 0 711
Minden elismerés azért, hogy identként lépsz csónakba a polidili háborgó tengerén.:)

De, azt azért nem lehet nem megmondani, hogy szvsz. az mdf-nek leginkább az a baja, hogy ha van is valamiről véleménye, azt roppant ügyesen titkolja.

Oké, egy dolog, az örökösödési adó eltörlése megvan, azonkívül azonban elég nagy a csend.
Előzmény: Ferenczy Géza (710)
Ferenczy Géza Creative Commons License 2008.08.24 0 0 710

azért nehéz egyszerre két segget nyalni. "

Feltételezem ezt tapasztalatból tudod.

Köszöni, remekül van. Grúziáról neki is van véleménye, de mint az ország jelen és jövőbeni felelős embere magában tartja.Hoznak politikai fecsegők nélküle is épp elég bajt nemzetünkre.

A TT-vel kapcsolatos mondatodat feltételezem, hogy az irigységből fakadó féltékenység mondatta, nem is méltatom válaszra.

A "kalapos csaj" jelző nem más mint feltételezhetően a körülötted található svájcisapkás és dinamóbugyogós "polgárhölgyek" szintén irigységből és féltékenységből eredő becézése.Ő nem csaj, hanem egy középkorú úrinő, aki nyilván kalapot hord megfelelő helyen és nem fejkendőt,mint egy fejőnő. Természetesen a te képvilágodban minden úgy van ahogy írtad.

Mellesleg ő az ország egyik lejobb és leginkább kulturált ,elfogadott politikusa, kivel vitatkozni képtelen vagy,s képtelenek a nálad nagyobb kaliberek is, nőiességét fikázni pedig egyszerű bunkóság.

Örünék, ha egy képet produkálnál ide magadról, had lássam.milyen is az igazi himmagyar, vagy honleány ki képes így beszélni egy elismerten mutatós nőröl.
De nem fogok örülni mert az ilyen figurák gyávák és úgy elbújnak ,hogy még az árnyékuk se legyen felismerhető.

Előzmény: Törölt nick (709)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!