Keresés

Részletes keresés

em Creative Commons License 2006.09.03 0 0 509

úgy néz ki, hogy jó példányt fogtál ki:)))

mondjuk az enyém is volt nyúzva rendesen, sokfelé járt az elmúlt pár évben:))

lehet, hogy én vagyok béna az akkucserénél, mert én már kétszer is elrontottam az akkufedél zárját (most mondjuk még a "szentlélek" tartja, de már szerintem nem sokáig). Annakidején amikor először cseréltettem, akkor már fél mondat után is tudták a telefonban a szervizesek hogy mi a gond, szóval biztos nem én voltam az egyetlen aki ilyen problémával vitte a gépet.

ami még gáz most az utóbbi időben az szerintem szoftveres probléma, fogalmam sincs hogy mitől jöhetett elő :((

Előzmény: TamiBT (508)
TamiBT Creative Commons License 2006.09.03 0 0 508
- az enyem most tart a 20046db.-nal es remekul muxik, 3 tartalek akkum van hozza, tehat az akku-ajto is rendszeresen van hazsnalva, volt tengerparton rengeteget [sos levego+homok nemteszjot neki], volt barlangban [nedves levego], hegyekben stb.
Előzmény: Deph (507)
Deph Creative Commons License 2006.09.03 0 0 507
em: Neked hány kép van benne? Csak hogy felkészüljek én is a cserére :-D
Előzmény: em (504)
Ati73 Creative Commons License 2006.07.30 0 0 506
Nekem megvan a használatija cd-n, a gépet meg már lecseréltem egy másikra. Ha valaki hajlandó kijönni érte Káposztásra odaadom ingyen.
Scouse Creative Commons License 2006.07.30 0 0 505
Sziasztok,
Egy magyar nyelvű használati utasítás nekem is nagyon kellene? Valakinek nincs meg pdf-ben?
Köszi,
Scouse
em Creative Commons License 2006.07.30 0 0 504

sziazstok!

az én gépem már az "utolsókat rúgja", egyre több hiba jön elő, úgy érzem nagyon érik egy új gép vétele sajnos:((

3 évet bírt, én nagyon meg voltam vele elégedve. Kb 2-3 hónapja viszont sorra jönnek elő a hibák, ismét letörőfélben van az elemfedél (egyszer már kellett cseréltetnem), zoomolni már nem lehet vele, mostanában néha magától kikapcsol, múlt héten már "system error" feliratokat is küldözgetett bekapcsolás után, s a múlt heti nyaralásról elég vacak képeket produkált már (fehéregyensúly, színek nem jók).

sajnálom, mert nagyon jó kis gép volt egészen idáig, de úgy érzem, hogy már nem érdemes a szerivzelésére költenem.

Noriii Creative Commons License 2006.07.17 0 0 503
Sziasztok! Én is tulajdonosa vagyok egy kis 4300-nak használtan, sajna nekem sincs leírásom. :( Látom, hogy kevesen jártok erre, de esetleg tudna nekem valaki segíteni? Ki szeretném használni a fényképező tudását, de így magyar nyelvű leírás nélkül elég nehéz. Nekem az esti/éjszakai képek nem is sikerülnek, pedig ti azt is dícsértétek. :( Meg persze biztos sokkal többet tud, mint amennyire én rájöttem. :) Thozso, légyszi írj, ha már sikerrel jártál! Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget!:))
mail:a.nori@freemail.hu
thozso Creative Commons License 2006.07.10 0 0 502
Az emilem:
thozso@freemail.hu vagy
thozso@msn.com
Ha tudsz segíteni előre is ezer köszönet.
Előzmény: TamiBT (501)
TamiBT Creative Commons License 2006.07.10 0 0 501
- probald eljuttatni, hozzam az e-mail -ed..
Előzmény: thozso (500)
thozso Creative Commons License 2006.07.09 0 0 500
Sajna még nem, a központi szervíz 5.000 Ft-ért akart már adni, de az egy kicsit sok
Angol nyelvűt már találtam a neten és azt szemezgetem a gyenge angol tudásommal.
TamiBT Creative Commons License 2006.07.09 0 0 499
- sikerult szerezni?
Előzmény: thozso (498)
thozso Creative Commons License 2006.06.08 0 0 498
Sziasztok!

Most kezdtek ismerkedni a fotózással, így vettem egy használt cp4300-st.
Mivel használt nem kaptam hozzá használatit esetleg nincs meg még valakinek?
Magyar nyelvű kellene. Előre is köcce minden segítségért.
emil: thozso@freemail.hu
em Creative Commons License 2006.05.30 0 0 497

szia!

egyből megcsinálták, vagy ott kellett hagyni?

Előzmény: kynetyx_reborn (494)
TamiBT Creative Commons License 2006.05.29 0 0 496
- nem jellemzo a nikon szervizre, hogy csak hasrautesszeruen modnananak barmit is, gondolom voltam par hasonlo esete ;)
Előzmény: kynetyx_reborn (494)
kynetyx_reborn Creative Commons License 2006.05.29 0 0 495

el is felejtettem:

behúzott obi, tudomásom szerint nem volt aksi kivevés (legalábbis részemről...), aktívan használtam, egyik nap kikapcs, másnap bekapcs és egyből sys error, az obi meg nem jön ki.

Előzmény: TamiBT (493)
kynetyx_reborn Creative Commons License 2006.05.29 0 0 494

Köszi megnézztem a gyári supportot, meg olvasgattam fórumokat, konklúzió az vót, hogy nemigen javallott az otthoni fw frissítés... szóval elvittem a fóti úti márkaszervízbe, ott a faszi pikk pakk detektálta, hogy objektívcsere 25 rongyért.

Hogy mi történ nemigen tudom, vigyáztam rá mint a hímestojásra, semmi gond nem is volt vele, sztem valaki sutyiban leejtette, és elfelejtett szólni ;)

A kórisme az volt, hogy minden működött, képnézegetés stb, de amikor átkapcsoltam fényképezés módba, elkezdett kerregni az objektív motorja, és kíírta hogy sys error.

Mondjuk gyanús nekem, hogy a szervizes fickó nem is mondta a frissítés lehetőséget. Két eset van: vagy első ránézésre meglátta a szaki korrekt módon, hogy mi a gond, vagy le akar(t) húzni 25 ronggyal....

egy megnyugtató hozzászólást azért még olvasnék itt....

köszi a választ mindenesetre ;)

Előzmény: TamiBT (493)
TamiBT Creative Commons License 2006.05.11 0 0 493
- a nikon support oldalan le van irva elegge szajbaragosan, hogy mit kell csinalni firmware frissiteskor, de szerintem ez nem valoszinu, hogy megoldana a gondodat.
- mi tortent a geppel? allt a szekrenyben es bekapcsolaskor error-t irt? nem vettetek ki az akut bekapcsolt allapotban? esetleg valamilyen muvelet soran lemerult az akkuja? optika milyen allasban van? osszehuzott? kinti? vagy koztes?
Előzmény: kynetyx_reborn (492)
kynetyx_reborn Creative Commons License 2006.05.11 0 0 492

kedves em,

köszi! nem tudod hogy egy ilyen háztáji jellegű firmware frissítés hogy néz ki? ;) ugye van a géphez gyári CD, azon elvileg van valami install cucc?

em Creative Commons License 2006.05.11 0 0 491

valószínű az lesz... ami visszatart, hogy korábban is már egyszer el kellett vinni a szervizbe, és akkor 3 hétig tartott nekik a javítás... (pedig csak valami szoftveres hibája volt állítólag). elég nehéz találni 3 olyan hetet amikor biztos nem akarok semmit sem fényképezni:)) (addig meg max nem használom a zoomot)

Előzmény: TamiBT (489)
kynetyx_reborn Creative Commons License 2006.05.11 0 0 490

Üdv!

akadt egy kis problémám (Nikon Coolpix 4300), és kíváncsi lennék, hogy neadjisten más is belefutott e már ilyenbe: nos a látlelet elég egyszerű. Bekapcsoláskor 'System Error'. A gép nem kapott mechanikai sérülést, így valszeg firmware frissítés megoldaná a dolgot gondolom. Kérdésem az lenne, hogy volt e már másnak is ilyen esetleg, és ha igen, hogy oldotta meg? (házi frissítés, márkaszervíz frissítette vagy mittomén...) Van valakinek szervíztapasztalata a Fóti úton levő szervizzel? előre is kösz:

kynetyx_reborn

TamiBT Creative Commons License 2006.05.08 0 0 489
-sztem vidd be a kozponti szervizbe es kerd ki a velemenyuket..
Előzmény: em (488)
em Creative Commons License 2006.05.08 0 0 488

egy példa... a két kép ugyanakkor, ugyanonnan készült, az egyetlen különbség hogy az egyiknél ráközelítettem a szoborra, ha tovább zoomolok, akkor totál fehér lesz a kép....

Előzmény: TamiBT (487)
TamiBT Creative Commons License 2006.05.04 0 0 487
- erdekes amiket irsz..
- tehat ha bekapcsolod a kepet es alapbol nagylatoszogu allasban indulo obival nincs problema csak ha elkezdesz rakozelitani valamire? es utanna nem all vissza? rakj be egy kepet..
Előzmény: em (486)
em Creative Commons License 2006.05.03 0 0 486

sziasztok!

hátha még valaki olvassa a fórumot, és tud segíteni:

kb egy hónapja azt produkálja a gépem, hogy ha zoom-olok teljesen beég a kép (automata, manuális és az előre beállított módokban is). gyanítom, hogy nem valami beállítási probléma lehet, hanem a gép hibája.

szerintetek ez egy új szoftverrel megoldható hiba lenne? volt már valaki akinek hasonló problémája volt? kb mennyiért javította a szerviz?

ettől eltekintve amúgy még mindig jó képeket csinál a gép, sajnálnám kikukázni.

csd Creative Commons License 2005.12.26 0 0 485

Üdv mindenkinek!

2005. áprilisig boldog tulajdonosa voltam a CP4300-nak, nagyon szerettem, többet tudott a mostani 7900-nál. A lényeg: ellopták. Viszont minden tartozéka - töltő, USB kábel, akksi, CF, stb... - megvan az eredeti dobozban CD-kkel együtt. Kell valakinek? Baráti áron odaadom! Mailem publikus!

vami1 Creative Commons License 2005.12.21 0 0 484

Sziasztok

Tanácsot szeretnék kérni.

Elhagytam a gépem (Coolpix 4300) letöltő kábelét (uc-e1), eddig a legjobb ár amiért találtam 7-8000 Ft.

Nem tudtok valami titkos helyet ahol olcsóbban meg tudnám szerezni.

Üdv

Zoli

butus fotós lány Creative Commons License 2005.09.26 0 0 483

Sziasztok, segítséget, tanácsot szeretnék kérni ismét.

Hétvégén volt szerencsém a Tisza-tavon madármegfigyelésen részt venni,

és fotóztam ezerrel, de hát az igazán távoli szárnyasokat nem sikerült szépen megörökíteni.

Gondolom, a következő alkalomra kellene vennem egy nagyobb objektívet.

Ha jól tudom, ehhez a géphez lehet...

Mit ajánlotok?

a lány

kaldoszs Creative Commons License 2005.08.30 0 0 482
Köszi, pont így gondoltam, hogy valaki ajánlja. Találni nyilván én is tudok, csak ha nincs tapasztalatom, akkor elég lutri. Szóval ide érdemes elvinni... Oké.
Előzmény: TamiBT (481)
TamiBT Creative Commons License 2005.08.29 0 0 481
- en ezt tudom ajanlani, Nikon Kft honlapjan megtalalhato a cim :)
Nikon Kft. központjának és szervizének címe
Előzmény: kaldoszs (480)
kaldoszs Creative Commons License 2005.08.29 0 0 480

Sziasztok!

Egy amerikai barátomnak lenne szüksége a segítségemre. Meg kellene javíttatnom itthon az elromlott Coolpix 995-ösét. Mivel nekem nincs Nikon masinám, nem ismerem a szervizeket. Hova vigyem a gépet Budapesten?

Előre is köszi a segítséget!

Zsolt

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!