Bocsánat, hogy egy kéréssel fordulok hozzátok. Nem tudnátok javasolni egy jó autószerelőt, pontosabban karosszérialakatost? Van egy régi autónk, korrodált, és nem akarnak foglalkozni vele a mesterek. A szokásos történet: nagyon hozzánk nőtt, és nincs szívünk a bontóba vinni, stb.
Sziasztok. Lehet hogy hülye kérdés lesz de valaki próbált már facelift előtti p12 be faceliftes kormányt berakni? Van rá esély hogy a régi kis kormányon rögzített rádió vezérlő elektromos csatija jó a faceliftes kormányhoz?
A másik kérdésem pedig, hogy faceliftes digit kilometerorat bele lehet rakni facelift előttibe?
Szia. Ugyanezzel a problémával találkoztam én is. Egy kicsit körbejártam a dolgot és egy két nissanba jártas szaki azt mondta hogy ne is keressek hozzá olyan navigációs dvdt ami rajta van keleteurópa mert nincsen ilyen. Sajnos
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni.
Kb 15 percet megy az autó (Nissan Primera P11 2000-es évjárat 1.6l-es motor)és megáll.Nehezen,de újraindul és azután nem jelentkezik semmi probléma.
Mi lehet a gond?
Sziasztok!Adott egy primera kombi 2.0td p11 1999. Tegnap este leálltam vele,bezártam,reggel nem indult az autó.Teker,minden világít ahogy kell,de nem indul,tud valaki segíteni?Előre is köszönöm
Sziasztok! Eladóvá vált 4 darab felni+4 darab dísztárcsa, még Nissan Primera 1.6 slx-hez (1997) voltak használva. Használt, mégis megkímélt, kifogástalan állapotban. Irányár 8000Ft. E-mailem publikus, további szép estét mindenkinek!
Sziasztok. Nissan Primera P12. Gps frissités esetleg van valakinek vavv tudtok megoldást rá hogy magyar térkép is legyen....mert jelenleg csak az Osztákoktol felfele mmegy itt tök kuka. ha valaki tudna aegiteni hálás lennék. üdv.
Azt szeretném kérdezni, hogy van egy 1999es P11-es Primerám 1.6 benzines és a világítás műszerfal beltér világítás vibrál. Igazából minden villamos fogyasztó. A motor jár rendben nincs vele gond.
Sziasztok! Valaki megtudná mondani miért villog mindig a vészvillogók ajtónyitásnál? 99-es p11. Néha csinálja, néha nem. Lehet én vagyok hozzá a hülye. Vaszokat előre is köszi.
udv.van egy 2004 es nissan primera 1.9 dci kombim!ma elkezdett sipolni!semmi hiba csak sipolas. nem csipog nem csippan hanem sipol.30km et elmentem vele hiba nelkul.ebedeltunk beultunk aztan hazais sipolt.plane az egeszbe ha indexelek akkor amig az iranyjelzo kar lent van addig nem sipol.veszvillogo ha be van nyomva akkor sem sipol.amit vissza all minden alapba sipol megint!mi a banatos............baja lehet?
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni. Van nekem egy 2005 ös Nissan Primera, a gondom vele,hogy dombon nem akar felmenni 50- nél jobban. Sima úton megy, de a dombok egyszerüen nem tetszenek neki. Köszönöm a tanácsokat!
nekem egy 2005 1,9dizelem van.abba kérem a segitségeteket hogy se a bluetooth se a navi se a esőszenzor nem müködik rajta,bár a utobbi müködödt egy darabig.mi lehet a probléma?elöre is köszi.