valaki fel tudná tenni a magyar szinkront valahova? jó lenne rászinkronizálni a már meglevő angol nyelvű felvételre... bár ha valahol megvan magyarul a jó minőségű felvétel, az sem lenne rossz... :)
jó volt, de valóban nem volt úttörő, hisz csak annyit tett az elődökkel (twilight zone, outer limits), hogy 2 főszereplő köré szervezte a történetet. talán legjobban a 70-es években futott kolchak: the night stalker-hez hasonlított, ahol ugyancsak 1 férfi és 1 nő, egy hívő és egy szkeptikus küzdött meg részenként a 'monster of the week'-kel, plusz közben persze kutatták az átívelő szálat.
Ugyanez volt az első rész a TV3on anno. Akkor sem írták ki hogy lenne folytatása.
Egyébként én is nagyon örülök ennek. Az X akták a maga nemében jó volt és úttörő. Nem lehet összevetni egy kb 10 évvel később induló, magasabb mércén átugorni kénytelen művel. És az X egyes részei ma is nagyon ott vannak. Az minden ilyen sorozat gyökere. Mint a Gyűrűk Ura az összes fantasynak.
Én pl. x-aktákból 10 percnél többet nem bírok elviselni egy huzamban. Végtelen határokból viszont a gyengébb részeket se untam annyira. (Bár tény, hogy eléggé vegyesfelvágott.) A jobbak viszont nagyon megmaradtak.
vannak jobb részek és rosszabbak, nyilván sokkal kevesebben nézték és szerették, mint az x-aktákat - kevésbé konzisztens sorozat, tény - sajnos a műfajból adódóan el kell viselni a gyengéket is a zseniálisakért cserében.
Lehet, h érdekelni fog, bár ahogy megtudtam, mutteréknél is lesz Cool, így elképzelhető, h fel fogom venni az összes részt. Persze eredeti angol az mégiscsak más...
a valódi DVD-ripekből még elég sok hiányzik, összesen kb. 12-13 GB lesz a végére, emellé van még elég sok (kb. 20-25 GB) jó minőségű (350MB/rész) TV-rip