Keresés

Részletes keresés

Segg4RD Creative Commons License 2002.12.16 0 0 59
Akkor majd holnap. Lehet hogy még a blog oldalt is átnézem. Megláljuk.
Azt tudom hogy most kedvhiányban szenvedek. Talán TV-zem. Nemtom. Most néztem meg az Üvegtigrist, ám lehetnék én a Lali. Passzolna minden.
Ki kéne festenem magam. Segítetek? Ki akarom magam festeni. Noha a kezem már rulz :) Na mind1. Nem hiszem hogy este fogok ide irogatni, mert most elpunnyadok asszem. Majd kiderül mi lesz.

Páh! Jó hajnali észosztást! :)

Előzmény: DocBubus (54)
Weres Creative Commons License 2002.12.16 0 0 58
Kria bazz. Ez csak egy blog ahová leirod hogy reggel felkeltem kitöröltem a seggem és szar kedvem van. Ez csak azért kell hogy hármunkat összekovácsoljuk még jobban egy teambe. Mind a hárman ugyanuolyan faszok vagyunk. Remélem érted. Ne vedd tul komolyan.

Persze majd publikáljuk azt is. :)

Előzmény: Segg4RD (57)
Segg4RD Creative Commons License 2002.12.16 0 0 57
A mostani irományaim címe:

"Egy gyönyörű történet
(Annak talán csak a kezdete…)"

37 o.

"Álmodom csupán ezt,
vagy Valóság is lehet?"

még csak vázlat van, de az 5 oldal.

Weres Creative Commons License 2002.12.16 0 0 56
Rájöttem ha valami igy indul, az csak jo lehet. Gondolok itt exactly Kriára. Ez hüen tükrözi azt az eszmeiséget amit képviselünk. Vagy tévedek?

Egyébként amikor akartam blogot, annak az lett volna a cime : fasz kivan. Ez olyan kifejezö nem?

Weres Creative Commons License 2002.12.16 0 0 55
Erröl van szo ecsém!
DocBubus Creative Commons License 2002.12.16 0 0 54
te Segg4rd! leszel szíves Kegg4rd nikel nyomulni, mer tönkreteszed itten a jó kis projectemet:) amúgy meg te is jól tudod, hogy milyen ingadozó a lelkiállapotod. lehet holnap meg lesz kedved hozzá:)

Bubus

Előzmény: 53664RD (52)
53664RD Creative Commons License 2002.12.16 0 0 53
Jah, és milyen "lkivel" beszélsz te az albiról? Nem vágom...
53664RD Creative Commons License 2002.12.16 0 0 52
Nyo!
Reggelt!

Sajnos most nem vagyok kezelhető állapotban, már úgy 5,6 napja reggel ilyen béna fasz vagyok. Csak nézek ki a fejemből, látok, de nem értem, olvasom, de nem fogom fel, nem hogy gondolkodjak is.

De, akkor ami még a fejemben van:
Nem kell elrejteni az admint, hanem csak linket csinálni gomb nélkül, aztán azt megadja Bubus url-t, és akkor nekünk meg ott virít a favoritesben. Én úgysem vagyok akkora láma, hogy a fav. könyvtáramat nem mentem le winfos install előtt, szal nekem mindig meglesz. Mind1.

So!
Sajna igazad van weres, hogy nem kattantam rá a blogra, mert meg sem néztem kb. 1x behívtam az oldalt, rápislákoltam a linkekre, aztán utána már nemtom mit csináltam, de a close megelőzte.

Ha az kell hogy depis szövegeket írjak, ne akarjátok!
Ha világraszóló filozofálást akartok, most nem alkalmas.
Ha hülyeségeket kell írni, agyament módra, akkor sajna abban sem leszek pozicióban, mert vagy 0 vagyok, vagy minusz végtelen.

Bár msot azt sem vágom, hogy hp-t akartok? Vagy csak fórumot csinálni?

Domaint bármikor lehet csinálni, 6000, aztán 2 évente 2e HUF. Szal nem lehetetlen a www.bkw.hu :)
Bár a végén még a láma magyar, aki utálja a bkv-t és be akar oda szólni, ide fog majd írni :)))

Van 5 eminem - without me mixem, és ez megy már egy órája :)

Ehh.
Mind1.

Nemtom még mit akartam, de akkor max írok még1et.

Jah. Grafika. Khmm. Sajna mostanság ezzel sincs erőm foglalkozni, nem hogy kedvem legyen hozzá.
Ha kész a szobám, és qla átjön a géppel, akkor majd flash5, photoshop, milkshape, premiere, u-lead stuido, swift, borisRED, videomach amikkel fogunk dolgozni az M.I projecten, aztán utána meg talán Kodiakkal fogok a fop projecten. Mindeközben talán a sajátomon. De nemtom. Lehet hogy el sem jön ennek az ideje, mert....

Eks!

DocBubus Creative Commons License 2002.12.16 0 0 51
sőt én elmegyek most, mert rohadtul kell pisálnom, és ha lemegyek, akko má kilövöm stt is. ne kelcsem már fel anyám 2x. szal filózgass, irogass ide. holnap este itt:) jocc

Bubus

Előzmény: DocBubus (49)
Weres Creative Commons License 2002.12.16 0 0 50
Roget that! Én már a hátralévö idömet albikereséssel töltöm. Pusztán tályékozodási lyelleggel. Oszt lesz ami lesz. Figy lehet hogy holnap is be kell majd jönnöm, bár nem szereték, de ha mégis itt kötnék ki akkor ugyanitt találkozunk. Ha nem, akkor Ircen ofkorz. Na biez.
Előzmény: DocBubus (49)
DocBubus Creative Commons License 2002.12.16 0 0 49
na még fél óra. aztán te góhóm, én meg alszom, mer amíg alvadnak lenn, nemtok semmit csinálni. holnap nekiesek a dolognak. aztán majd meglátjuk mi sül ki a dologból:)
Előzmény: Weres (47)
Weres Creative Commons License 2002.12.16 0 0 48
Zuglói,téglaépületben,52 nm-es,1,5 szobás,1. emeleti,erkélyes,vízórás,alacsony rezsijű,világos lakás SÜRGŐSEN KIADÓ! 40E+rezsi Tel:0670508-1041

Feladó:: Szabó Tibor
E-mail:: Üzenet küldése!
URL::
Ár:: 40 000 - Ft
Telefon:: 06705081041
Megye:: Budapest
Helység:: Kerület:: XIV
Szobaszám:: 2 szoba
Alapterület:: 50-60 m2

tejjesen korrekt
Weres Creative Commons License 2002.12.16 0 0 47
:))) Jaja csak jöjjön meg! Most irok neki egy levelet sztem. :)

Egyébként jo lenne ha jönne mert Ikivel most nézegetünk albit. Vannak egész jok, de ugye ehhez az kéne hogy elmenjen végre pénz keresni!!! EH!

Előzmény: DocBubus (46)
DocBubus Creative Commons License 2002.12.16 0 0 46
mondjuk sztem kriának már ez a topic is elég. ezt is szarrá fogja floodolni:-))
Előzmény: Weres (43)
Weres Creative Commons License 2002.12.16 0 0 45
Lol. És ténlyeg. :))) Meggyöztél, marad.
Előzmény: DocBubus (44)
DocBubus Creative Commons License 2002.12.16 0 0 44
hogy miket?:)
amúgy a topic nem változtatható, so konstans. így marad:) ha elbasztam, csak még igazabb:-)
Előzmény: Weres (43)
Weres Creative Commons License 2002.12.16 0 0 43
Ez igaz, méghozzá nagyon. JO csak porbálkoztam. :)

Ezen el is gondolkodtam. Nincs valami kifejezöbb az agyamentre? Valami szo amit leirná azt hogy mekkora faszok vagyunk valojában? :) Ide ténlyeg a kira kell bazz, ö mondana egy csomot kapásbol. A fasz cetliket is kéri tölem folyamatosan.... De én jofiu vagyok és nem adom neki! :)

Előzmény: DocBubus (42)
DocBubus Creative Commons License 2002.12.16 0 0 42
én nem érzem magunk három amigonak. inkább három szerencsétlennek, aki nem akar túl sokat az élettől, csak hogy valaki értse meg:)
Előzmény: Weres (40)
Weres Creative Commons License 2002.12.16 0 0 41
Detto. Nekem is megjött hozzá a hnagulatom. Majd hozok ide is be valami dreamwivert meg ilyen fasságokat, aztán lehet itt is nyomni ugyis unatkozom. :) Hja és már van CD az NT-s gépben!!!
Előzmény: DocBubus (39)
Weres Creative Commons License 2002.12.16 0 0 40
A kedvenc idézetem mégiscsak az ami az aláirásom. :)

Kik ezek az emberek? És mit keresek én Mexikoban? :)) Nagyon üt!

Ténlyeg nem lesz 3 amigo? :))

Előzmény: DocBubus (37)
DocBubus Creative Commons License 2002.12.16 0 0 39
amúgy nekem is egyre inkább tetszik:)
tök örülök az agyamnak.
Előzmény: Weres (33)
Weres Creative Commons License 2002.12.16 0 0 38
Hmm. nem tudom mit akartam irni de tökmindegy. Iki beszél itt mellettem és fassetuggya hogy mi van. Kicsit fáradok. Kéne most nekem EGY csaj. Egy valaki. Csak egy most nagyon.
DocBubus Creative Commons License 2002.12.16 0 0 37
láttam. nem is egyszer:)

-mit adhatok?
-3 sört.
-őő.. nincs sörünk. csak tequlia.
-az meg mi?
-hááát... olyan mint a sör.
-akkor 3 tequilát, de gyorsan.

Bubus

Előzmény: Weres (36)
Weres Creative Commons License 2002.12.16 0 0 36
Huhh mint a borotva. :) Mondd hogy nem láttad a filmet és akkor egy életre elkeseritesz. :P
Előzmény: DocBubus (34)
Weres Creative Commons License 2002.12.16 0 0 35
Bazzeg a faszé van neked olyan lassu neted. Irok öt hozzászolást mire te megnézed az egyiket... :)
DocBubus Creative Commons License 2002.12.16 0 0 34
az agyament hármak marad. nekem jobban teccik:)
három amigo?:)
Előzmény: Weres (33)
Weres Creative Commons License 2002.12.16 0 0 33
Hmm a blog cime.

Nagyon teccik ez a BKW Blog Project, az agyament hármak. De igy ahogy van. Illetve én az "agyament hármakat" átváltoztatnám Három Amigora. Már csak a tequila miatt is. Default pia mint tudjuk. :)

És akkor szerintem válaszoltam is honnan van az aláirásom. :) Na kápis?

Weres Creative Commons License 2002.12.16 0 0 32
Igen bár még nem irt ide, de ha megérkezik... :))) Aztán ha felkerülünk a blogringre... Mindenki az ö agymenésére fog reggelente msztizni. :))
Előzmény: DocBubus (31)
DocBubus Creative Commons License 2002.12.16 0 0 31
Kegg4rd máris viszi a TopBlogger címet:)
Előzmény: Weres (29)
Weres Creative Commons License 2002.12.16 0 0 30
Én nem mert a hireik.... Khm... Finoman szolva nem az én oldalam felé huznak. Kicsit jobbra tart ami engem zavar. De mindegy. Hja és a tudomány topik! Pff. gáz bazzeg. Na mindegy.
Előzmény: DocBubus (28)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!