Lazicsot dicsérték többek is, szeretném én is, hogy aláírjon hozzánk. Gondolom most a hétvégi tornán megnézzük rendesen meccs-szituban is, és utána döntünk mi is, ő is.
A cenyót meg szerintem a kaposvári tornáig hozzuk majd, és még akkor is lesz elég időnk beépíteni. Valami nagydarab játékost keresnek, olyan igazi brutált. Állítólag van egy-két játékos a talonban, majd meglátjuk kinek lesz elég, amit kínálni tudunk.
Csütörtökön szinte zicher, hogy én is megyek aznap esti visszatéréssel, a péntek valószínű, hogy nem, szombaton meg az első meccsre megyek, úgy néz ki. Most. Nézz ki mondjuk 14-én a Paks elleni pécsi edzőmeccsre, aztán ott megbeszéljük a dolgokat.
Komolyra fordítva a szót, a dátummal csak azért van problémám, mert hétfőtöl péntekig Pesten tartózkodom és így a csütörtöki meccsre nem érek haza, de szerintem a csütörtöki időpont pont ez miatt másoknak sem jó!
Akkor lehet, hogy majd együtt megyünk Kaposvárra. Bár én lehet, hogy Pécsről közelítek.
Egyébként Göcsej Kupára jöttök majd, azon tuti, hogy ott leszek. Nem mellékesen ZTE-Kaposvár döntőt várok.
Ki volt az a nagyon okos, aki csütörtöktől szombatig szervezte a tornát? Ennél már csak a hétfőtöl szerdáig illetve a keddtől csütörtökig dátum lenne jobb! Így csak pénteken és szombaton tudok ott lenni!
Ebbe én is benne vagyok, de ettől a héttől kezdve - sajnos - csak péntek/szombat este a jó nekem. Ha máskor nem, akkor a kaposvári felkészülési torna hétvégéjén este, az jó mindenkinek, nem?
" "Norris számodra van egy dvd-m,szerintem Lecsó nem tudja értékelni."
Nem pofázok bele, de legyen ötösöm az ötöslottón, ha kitalálom milyen angol futballcsapatról van a DVD, amit én egyáltalán nem tudok értékelni... :-))) "
Szerintem maradj a lottónál, az többet fizet, és úgyis szerencsésebbek vagytok. :-) Ha jól gondolat olvasok ez a dvd a TT-ről szól, vagy nem?
"Mi a van néha beírtok valamit,hogy pörögjön a topic? :o)"
Igen, ez általában így működik a fórumokon :-))) Te már nem is emlékszel milyen az a fórumozás, mi???? :-)))) Csak a topicalapító kaposvari hiányzik mostanában, nem tudja valaki mi van vele?!?!
"Lecsó majd szólj mikor vagy itthon - úgy döntöttem tisztán kapod vissza a gatyát!"
Most itthon vagyok :-)) Jövő héten lehet egyáltalán nem...
"Norris számodra van egy dvd-m,szerintem Lecsó nem tudja értékelni."
Nem pofázok bele, de legyen ötösöm az ötöslottón, ha kitalálom milyen angol futballcsapatról van a DVD, amit én egyáltalán nem tudok értékelni... :-)))
Most, hogy belegondolok, lehet ki kéne zárjalak a DU!-ból, ilyen hozzáállás miatt... Persze, akkor meg egyedül maradnék, szóval még gondolkodom a dolgon. :D