A második meccsen Szikó nagyot játszhatott, jó lehetett Green és Lazics is. Tanácstól én kb. ezt várom minimum. A harmadik meccsen remélem nem keltettük túlzottan egy szedettvedett banda benyomását. Végülis álltuk a sarat félidőig. örülök, ha fiatalok tényleg jók voltak. Remélem Lazics sérülése nem súlyos, és leigazoljuk.
Azt kell mondjam Richardsonról, hogy jobb hogy most tört rá a "honvágy", mint mondjuk márciusban. Kiváncsi vagyok őt meddig repíti ez a fene nagy hiányérzete, Németországig, mint FAJ-t? :-) Mindegy végülis, remélem felhagyunk ezekkel a megbízhatatlan elsőéves fekákkal, és találunk egy profi délszlávot. Azokban nem szoktak csalódni a szurkolók. Bár biztos drágábbak is.
Lazics pontjainak örülök, szintúgy Ronca kezdetésének, viszont Green 10 pontja így elsőre kicsit kevésnek tűnik nekem. Bár biztos vagyok benne, hogy ő ennél csak többet fog dobni. A cserék is nagyjából megtehették a magukét, Gráczer 8/6 okés, ezért igazoltuk. Mondjuk lehetne 9/9. :-) Bobo miért nem játszott, tudja valaki? Sérült még?
Ha összeáll a védekezésünk, és leszorítjuk kb. 65-70-re a kapott pontokat, nem lehetünk majd rosszak. Meg szerzünk egy centert, és megfelelően tudjuk pótolni Richardsont. Kicsit így sok a ha, de még van rá időnk.
Vereséggel kezdte az első felkészülési tornát a Kaposvári KK
Az amerikai Anthony Richardson elhagyta a somogyiakat és hazautazott
Kaposvár
Foghíjas kerettel kezdte meg szereplését az első nemzetközi előkészületi tornán a Kaposvári KK férfi kosárlabda-csapata. Az együttestől váratlanul távozott Anthony Richardson, Filipovics Gordan pedig mandulagyulladása miatt maradt itthon.
Bizony nem erre számítottak a kaposvári vezetők, amikor szerződtették az amerikai Anthony Richardsont. A trevísói nyári táborban látottak alapján nagy várakozás előzte meg az erőcsatár szereplését. Kovács László, a Kaposvári KK elnöke a pénteki indulás előtt elmondta: Richardson az utóbbi napokban honvágya miatt valósággal beteg lett és kérte munkaadóit engedjék haza azonnal. A vezetőség úgy határozott, hogy nem gördít akadályt távozása elé és gőzerővel megkezdte az új kosaras felkutatását. A szlovák tornára nem utazhatott Filipovics Gordan sem, aki mandulagyulladás miatt kénytelen kihagyni. A kaposváriak utazó keretében Kiss Kornél és Horváth Norbert kapott helyet. A somogyiak az első találkozót pénteken délután a szlovák bajnokság legutóbbi ezüstérmese, a Levice ellen játszották.
Kaposvári KK: Lazics (21), Green (10), Szőke (12), Hendlein (3/3), Trepák (7). Csere: Tömösváry (8), Gráczer (8/6), Tanács (6), Kiss K. (2), Horváth N. (2). Vezetőedző: Farkas László. Edző: Puska Zoltán.
A leírtak alapján tökéletesen beférne a csapatba! :-) Van 1-2 valóban fürge nyúl, de ők hamar rájönnek (ált. meccs első percei :-)) hogy minek futni, ha a többi sem fut... :-) "Jók" leszünk idén is, na... :-))))))
Lazicsot dicsérték többek is, szeretném én is, hogy aláírjon hozzánk. Gondolom most a hétvégi tornán megnézzük rendesen meccs-szituban is, és utána döntünk mi is, ő is.
A cenyót meg szerintem a kaposvári tornáig hozzuk majd, és még akkor is lesz elég időnk beépíteni. Valami nagydarab játékost keresnek, olyan igazi brutált. Állítólag van egy-két játékos a talonban, majd meglátjuk kinek lesz elég, amit kínálni tudunk.
Csütörtökön szinte zicher, hogy én is megyek aznap esti visszatéréssel, a péntek valószínű, hogy nem, szombaton meg az első meccsre megyek, úgy néz ki. Most. Nézz ki mondjuk 14-én a Paks elleni pécsi edzőmeccsre, aztán ott megbeszéljük a dolgokat.