észrevetted már ggg? Itt voltak már 1 csomóan olyanok, hogy 1szer de max 5-ször szoltak hozzá és akkor is kritizáltak téged vagy a xsatornát... Gerinctelenek...
Hy ggg!!! Ezt csak montuk nem akartunk vele megsérteni... Bocsko!!! :-))) Amúgy üdv a fedélzeten!!! Felébrettél? Én asszem me el sem alstzom me tegnap is re-live-ot kellett néznem mert úgy gondoltam felkelek oszt nem lett belőle semmi...
:-)))))))))))))
Több emert ismerek akik jobban ugranak ,de majd jövőre meglátjuk mennyire leszek jó.
Sajna mennem kell olyan vihar van hogy attól félek elszál a gép.lehet hogy később még visszanézek bér nem valószínű nekem csak az emeleten van tv úgyhogy nem tudok adás közben netezni.
pá mindenkinek!
Senki sem ugy született,hogy elsőre 15.50-et ugrik!
Lassan meg kell tanulniés ha tehetséges vagy és kitartasz akkor minden lehetséges.
Akár egy olimpiai aranyérem is!
Szerintem az az oka, hogy az Eurosport musorpolitikaja az, hogy csak azt ad, amit mashol nem nezhetsz meg. Persze ez nem ilyen egyszeru, de peldaul a BL-t egyszerre akar 4-5 helyen is nezhetunk (a szerencsesebbek), de majdnem minden EU-orszagban nem fizetos csatornan is van. Forma 1 volt kb 95-ig (ez csak tipp), de miota mar tul sok helyen adjak, levettek a programbol.
A vizilabdarol meg annyit, hogy Nyugat-Europaban csak Olaszorszagban es Spanyolorszagban nepszeru, marpedig a "legfontosabbak" a francia, angol, es talan a holland nezok. Ez nem jelenti azt, hogy a tobbit leszarjak, de az biztos, hogy szempont.
A Copa Americat tenyleg nem tudom, miert nem adtak. Talan mert ejszaka volt...