Úgy tűnik a technika ördöge közbeszólt, egy hosszabb írásom elveszett. Nem pötyögném be ismét, de szerintem nem volt korrekt interjú. Amit nem lehet eltagadni tőle, hogy a legtöbb esetben nyíltan beszélt és elmondta a véleményét, de amiket mondott azért sok esetben megkérdőjelezhetőek. Akár a szurkolókat érintő kérdésben, akár az edző kiválasztásban. Ha rólam a főnököm ilyet mondana, hogy kvázi "feláldozható" voltam, azért kerültem oda ahol vagyok, hát nem lennék boldog, reméljük Ilic nem nézi meg.
Keretet illetőleg, amint néhány posztban tapasztalt lyukat befoltozzuk, ( jobbszél,beálló) úgy keletkeznek újak( balszél, jobbátlövő). Szerintem ez még mindig nem tudatos csapatépítés, pláne nem úgy, hogy 2024-ekről ( addig még lesz 3 F4 ugyebár...) beszélünk mint elérhető játékosok.
Mindenkinek Boldog Karácsonyt!
Én azért bízok benne, hogy majd egyszer jobb lesz, addig marad ez amink van...
Teljesen egyetértek! Mindenféle ellenérzés, vagy rossz szándék nélkül mondom, hogy a mi keretünkből is kikerülhetne. Amennyiben jövőre valóban a Yahia-Ilic párosban gondolkodunk, a szezon második felében minden perc amit Maqueda Ilic helyett a pályán tölt elvesztegetett idő, ugyanis aligha Maki fog minket közelebb repíteni az idei "céljainkoz" amik ugye nincsenek mint legutóbb kiderült :) Akkor legalább fejlődjön Zoran. Hozzáteszem nagyon veretes reményeink jövőre sem lehetnek majd, ha valóban Yahia-Ilic párosunk lesz. Sajnos az egyiptomi is egyre jobban bizonyítja,hogy első számúnak ő kevés.
A baj az, hogy csak az utóbbi meccsek alapján... másfél éve csak keresi önmagát, azt, amit a Vardarban vagy a Szegedben nyújtott. A Szeged Garciandía meglepő leigazolásával egy nagyon jó kis munkás játékost talált - talán pont olyat, mint amilyet mi kerestünk, amikor Paczkowskival próbálkoztunk. A baszk jól beilleszkedett a Szegedbe félév alatt, mind támadásban, mind védekezésben hoz egy stabil átlagot... Jorgéról ez szerintem nem mondható el az utóbbi másfél évben, és már kései a 3-4 jó meccs, amivel megváltaná a világot - és azért a Bukarestnek lőtt 6 góltól azért nem esek hasra a meccset látva (nyilván, ha a F4-ba ő lőne be minket, és utána a döntőben az ő vezetésével nyernénk, mennybe menne, de erre azért egyelőre vajmi kevés esélyt látok - cáfoljon rám!). Az elmúlt féléves teljesítményük alapján nincs abban semmi meglepő, hogy Jordi Ribera Garciandía mellett tette le a voksát Maqueda ellenében.
Rolinak viszont egészen sikerült ott megújulnia! Ez a szerződése 40 éves koráig tart, sok sikert neki! A jobbik formáját viszont inkább a válogatottra tartogassa! :D
Ez az erőteljesen WTF kategória! Kíváncsi vagyok, hogy mi áll ennek a hátterében, mert a játékos névsort nézve ott balátlövőben magasan Jaganjanc szerintem az első, de mégis "elküldik", ráadásul ilyen hosszú időre, érdekes.
Carlsbogard neve már a Kiellel kapcsolatban is felmerült. Bokhan Barca érdeks. Fabregas-Frade kettős elég erős. Persze a franciának akad bőven kérője, lehet a váltáson gondolkozik, nekünk sajnos nem sikerült meggyőzni.
Bokhant Blagotinsek helyett elnézegetném a csapatban. Frade és Fabregas mellett, ha odamegy nem sok lehetősége lesz... Kivéve, ha Fabregas 2023-tól eligazol.
A másik játékos, akiben látok potenciált, az Horiha.
Liget lőtt egy baromi nagy átlövésgólt távolról, erre második félidőben nincs a pályán.
Omarral nem tudom mivan, lehet egy kis elbeszélgetés sokat segítene rajta, hogy miről is szól az átlövés.
az a durva, hogy benne van ebben a csapatban a jóság, -7ről ezzel a botrány formában is visszajöttünk - amikor az x-hez kihagyta Strlek, akkorát ordítottam, hogy felkelt a gyerek 2 szobával arrébb...
ha csak a tutikat hoztuk volna - ami még ettől a csapattól is elvárható - , akkor most 16 ponttal nyomulnánk az élen. és akkor arról nem is beszélek, hogy a tegnapi Flenset is lehetett volna verni
ehhez képest most iszonyat módon kell majd kaparni februárban, hogy nehogy 5. hely legyen belőle...mondjuk ha a legjobb 8ba bemegyünk, a másik oldalon nem adnék senki ellen sem 50%nál kevesebbet - ha a PSG/Barca/Flensi elleni csapat játszik... ha az idegenbeli, ki se álljunk inkább...
a pozitívum Mahé és Maqueda akarása, Rodri (L), Gasi, Andriska.
amúgy most hogy Petar marad még 1 évet, megint hányan leszünk belső posztokon? Petar, Lauge, Liget, Mahá, Máté, El-Deraaa, Lukács...
4 beálló, mert onnan hír nincs...
jobblövő, balszél, ahova meg tutira kell ember, onnan még annyi se...
Aludva rá egyet, nyilván lehetett volna Mahéval kezdni, de sokkal nagyobb hiba volt szerintem: Lauge erőltetése, csak én látom hogy totál elfárad -lassú, jönnek a 2percek, lesz valaha a régi? 40+ perceket játszik, Liget tud jelenleg egyedül átlőni, gyorsabb vele a játék is, nem értem Ilicet..., tegnap ráadásul Lauge totál betli volt, nem csak elfáradt mint ahogy szokott. Yahia: látványosan nem megy neki, eladott labdák, rossz megoldások, Maqueda kezd feljönni, erre Yahiát megin behozza a végjátékra mikor Makinak egészen ment most, meg volt benne a lendület / akarás, ezt se értettem. Strleket nem volt kire cserélni sajnos. Én irányítóban nem láttam gondot, sőt ült a Mahé Lékai egyszerre a pályán is, tetszett az 5-1 es védekezés is, kapusteljesítmény is. Ennyi betlit a belső posztokon nem bír el a csapat. Kár érte, nyerhető meccs volt. Szegednek meg gratula, jelenleg az látszik, sokkal komplexebb keret mint a mienk, sokkal jobb egyéni formákkal. Amúgy Henigman "arcosait" meddig nézik el a bírók? Nem fog hiányozni a Szegednek...