szombaton kilátogatók Kaposvárra, kiváncsi leszek, hogy milyen a stadionotok, mert még csak a régi állapotban láttam. Akik jártak már ott ismerőseim közül, azt mondták, hogy szép lett.
Na, én egyelőre azt szeretném látni, hogy a Pécs ellen se lesz 5000-nél kevesebb néző, de sajnos fennáll a veszélye, hogy az újdonság elmúltával (és túl a nagyobb csapatokon) valamelyest viszaesik az érdeklődés. A fene egye meg, hogy pont most nem tudok lemenni, pedig budapesti létemre nekem egy Kaposvár-Pécs derby az egyik legpikánsabb leosztás!
És mikor lesz élő közvetítés Rákóczi meccsről? A Retek Klub már hetek óta nem mozdul ki Pestről, van olyan csapat amelyiket jövő héten már harmadszor adnak, négy másikat már kétszer, minket viszont a (Péccsel és a ZTE-vel egyetemben) mellőznek.
Még Pápa meccset is adtak már... Röhej.
Nem mintha hiányozna a Verebes meg a Léderer, de már megnézném a Stadiont légikameráról:-) Vagy adják a nyíregyházi meccsünket, legalább nem kell olyan messze utazni, hogy lássuk a csapatot:-)
Szerintem is. Ha az eddig mutatott lelkesedés (és valljuk be szerencse is) megmarad akkor a 7-8. hely simán meglehet az ősz végére. Igaz, hogy az ún. sztárcsapatok többségén már túlvagyunk, de nekünk a Békéscsaba és a DVTK meccs ugyanolyan nehéz lesz. A tavasz még nagyon messze van, a holtidénytől pedig jobban tartok mint bármelyik ellenféltől.
Hajrá Rákóczi, továbbra is mindent bele gyerekek!!!
Jobb csapat a Debrecen játékosállományilag, ez egyértelmű, talán a legjobb az országban. A Pécs elleni meccs arról dönthet, hogy tartjuk-e a lépést a mezőny első felével vagy a kiesés ellen küzdün majd. Szerintem lassan ketté fog szakadni a tabella.
Bizony, az összefoglaló alapján rengeteg helyzete akadt a Debrecennek. De valahogy mindet sikerült elpuskázniuk (vagy Balajcza védett) egészen az utolsó percekig... Elképesztően peches két gólt kaptunk (főleg a második gól...huhh), de nagyon érett már sajnos mindegyik. A ponszerzés is hatalmas bravúr lett volna Debrecenben, kár, hogy nem jött össze...
Nagyon kemény meccs jön a Pécs ellen is, nem rossz csapat ők sem, és ehhez biztos hozzájön nekik (is) pluszba, hogy ez igazi szomszédvár-rangadó lesz.
De hazai pályán mindenképp győzni kell!
Hát, ha a Retekklub összefoglalója nem torzított, ennyivel feltétlenül jobb volt a Debrecen. Most viszont ezzel már nem szabad törődni, csak a következő meccsel! A Fradi ellenin kint voltam, ha a Rákóczi hasonló lelkesedéssel játszik, a Pécs megverhető, akár több góllal is!
Valóban ez az első idényünk régóta az élvonalban, ezért még nem akarunk ezen a téren elhamarkodottan véleményt formálni. Bár nekem is az az érzésem, hogy a tavasszal amikor kéthetente járunk majd Pestre, párszor melegünk lesz. majd meglátjuk ki hogyan viszonyul hozzánk.
Ha lesz egy pár szezonotok az NBI-ben megérted. Ha nem akarsz addig várni, olvass vissza miket írtak rólatok a kül. ftc topikokban a múlt forduló után.
Debrecen ellen idegenben kikapni egyáltalán nem szégyen. Még nálunk nagyobb csapatoknak sem. Nagyon örükök, hogy partiban voltunk az ellenféllel és szvsz a csapat a vereség ellenére megint megmutatta, hogy nem véletlenül került fel az élvonalba. Senki sem várta el a csapattól, hogy az un. nagyok ellen szerezze meg a szükséges pontokat, ennek ellenére már négyet szereztünk tőlük.
Hajrákóczi!