Ettől nem nem kell másként megítélni. Egy nagyon korrekt és normális ember. Igazából a tanácsa arra irányult, hogy Remilinek hol lenne jobb helye. Ez nem ellenünk szól, sokkal inkább a vezetőség felé egy megfogalmazott és valós alapokon nyugvó kritika.
bár gyorsan hozzáteszem, hogy az nagy csalódás lenne, mert rólunk mindig normálisan beszél, még amikor nagyon gáz a játék, akkor is finoman adagolja a kritikát
Kicsit OFF: elképesztő iramú és magas színvonalú volt a tegnapi GOG-Nantes meccs, jó döntés volt a Sport TV-től hogy leadták. A Bányász is éledezik, sok sikert nekik az EL-ben.
engem az idegesít a legjobban, hogy a játékunk nemhogy fejlődne az ősz elejéhez képest, hanem egyre rosszabb.
támadásban 2-3 figura, aztán Petar oldja meg.
lehet hogy a kezdeti új lendület meg a hazai pálya elég volt a Barca, a PSG meg a Flens ellen, de most már játékban is többet kellene beletenni.
Omar nem tudom hol jár, olyan mintha még az olimpián lenne...sehol az óriási emelkedések, átlövések, odamegy verekedni a falhoz.
ha nyáron nem volt edző, aki vállalja, akkor most lenne bárki is, ha Momótól elköszönnénk? 3 hónap után? annak megint milyen üzenete lenne?
sajnos most a Kielce az a csapat, ami ott tart, ahol mi 2013/2014 után környékén: vonzó projekt és edző (jó, majdnem bedőltek a múltkor, Talant meg egy gyökér:D), nem véletlenek az igazolások. 5 évvel ezelőtt Nahi, Remili, Konkoud nálunk landolt volna, ebben biztos vagyok.
A tegnapi már klasszisokkal jobb volt, ilyen az ha komolyan vesszük a meccset. Meg ugye a Nenadics-faktor. Elnézve a csoportkör további menetrendjét, reálisan 4 pont hozható itthon, a többi az ellenfelek mostani formáját nézve nem nekünk áll. Ez a 3-4. helyre lehet elég, de elnézve a Flensi feltámadását korai még számolgatni.
És rend sincs a pályán, a játékosok veszekednek egymással.
No és az önbizalom, nézzétek meg Yahia szemeit, tiszta zavarban van.
Szerintem ha lenne rá mód tuti edzőt váltana Nagy Laci, mert valamivel fel kell rázni ezt a csapatot. És ezt nem azért mondom mert Ilic az oka ennek az egésznek.
Vagy lapátra tenni egy-két játékost, de az azt eredményezi hogy még kevesebben lesznek
Nagyon jól jönne egy sima mai győzelem, jót tenne a lelkeknek, és segíthetne a Bukarest ellen is, hogy jó élményekből menjünk az amúgy is gondokkal küzdő Flensburghoz, és eseteg visszanyerjünk ott két pontot, amit máshol elhullajtottunk. Nenadic remélem a visszatérését nem pörgi túl, és vissza tudunk vágni.