1000-1500 km-ig többet evett mint a 14 éves mazdám már kezdtem bánni a cserét
aztán adott fordulat mellett kezdett többet menni mint kezdő korában és a fogyasztása is csökkent
Nekem 19e -ért adták volna teljesen körbe a védőcsíkokat, kicsit sokaltam, szla nélkül nem is kérdeztem .... majd talán később
A szervó nagyon jó, hihetetlenül hasznos a városban ...
Próbáltátok már az 5 ajtósban teljesen felhajtani a hátsó ülést (lehajtod a háttámlát majd az egészet felhajtod az első ülések háttámlájához .. jópofa)
Nem tudtam, hogy többet esznek az elején az új autók , ez biztató
Nekünk is van rajta oldalt és a sarkokon is. Kalos emblémás "gyári". Azért az idézőjel mert nem is titkoltan ezeket itthon csinálják. Le sem merem írni mennyit fizettünk érte.
Elsők közt rendeltem(Szombathely) és kaptam meg ezért nem igazán tudtam engedményt elérni. Egy szőnyeg garnitúrát kaptam pluszban.Légzsákokat nagyon sajnálom de az anyagiak gátat szabnak az ember vágyainak. Rádiót magam vettem, nem a kereskedőnél mert a METRO-hoz viszonyítva 10000 pluszt rakott rá.
110 fölött a jobb oldala felől zélzaj hallatszik.A szélre eléggé érzékeny.Az első futóműve viszonylag hangos, az 1000-2000 km közötti szervizen szóltam érte, megnézték és közölték ez ilyen.A fogyasztása 1500 km megtétele után csökkent.Most 7,5 mértem ez 60 km országut és 130 km város volt.
A motor 130-ig nagyon csendes.A szervója nagyon jó.
Nem tudom. Én is nagyon finoman hajtottam a városban, de így is vagy 1,5 literrel többet evett mint a Megane-om ráadásul annak jobban is nyomom. 2,000-es szervízen szóltunk, azt mondták minden rendben a kocsival.:-( Nagypapám nagyon keveset autózik egyébként.
A motorhang véleményedet teljesen osztom. Nagyon-nagyon kellemes tompán sportos kis hangja van. Komolyan nagyon szép!!!
A fogyasztást azért még ne könyveld el, hátha Neked jobb lesz, vagy javul egy kicsit.
Elegem lett a használat autókból (Kispolák, Sierra), azért vettünk újat idén, hogy ne a használtba kelljen tolni a rengeteg pénzt ( persze vannak nagyon jó használtautók ).
Nekem nagyon bejön a kocsi ! Csak a Sierrához tudom hasonlítani, a váltós dolog nem zavar annyira mint a fogyasztás. Hogy lehet, hogy ennyit eszik ? Nagyon kivi vagyok, hogy Én mennyit fogok kihozni belőle, most még nagyon élvezem ezt az erőt, meg dinamizmust :o)) de majd megpróbálok szépen, nagyon nyugisan is vezetni. Egy 8-asnak nagyon örülnék, ha nem megy akkor valszin le fogom majd cserélni, ha lesz vmi gazdaságossab motorral szerelt változata ....
Nagyon tetszik a hangja, az alapjárat, meg egyáltalán. Nagyon tetszetős kis autó (ezüstmetál), kellemes a rugózása (a kátyukra gondolok), halk menetzaj ... stb, stb
Sziasztok! Én kb. 1,5 hónapig használtam a nagypapim Kalosát és kb. 2000-et mentem vele.
Fehér, 5 ajtós 2 légzsák, légkondi, elektromos ablak, kp zár, szervókormány.
Az 5.-ik nagyon kellemesen hosszú, 160 körül, csupán 4000-et forgo kb. Van egy-két nagyon finom megoldás a kocsiban, pl. a hátsó ablak mosó.
A fogyasztása horror: Kiméletesen használva is szinte mindig 9 feletti az átlag, akkor is, ha a féltank vidék. Az utolsó a nagypapim szerint 8,2 volt.
A belső tér a kocsi méretéhez viszonyítva nagyon komoly, ami a helykinálatot illeti. A csomagtartó baromi kicsi és lehajtva is nagyon rosszul használható az egyenetlen padló miatt. A Wagon R egy teharautó hozzá képest.
Itt előnyös a 4 ajtós, de nekem az 5 ajtós sokkal jobban tetszik, de ez szubjektív.
Ha valaki vásárlást tervez, a szervót ne hagyja ki, mert nagyon kellemes terelgetni a kicsit szélérzékeny autót. A motor sokkal kulturáltabban dolgozik mint a Lanosban. Egyenletes halk az alapjárat és nem rángat. A váltó kicsit talán túl hátul van, pedig nem is vagyok kicsi. A kormány állítható magassággal jó beállítható.
Igen a könyv nemigazán fedi a Mo-n értékesített autók felszereltségét ...
2 hete van meg a kocsi, 5 ajtós , hasonló felszereléssel mint a Tied , 2.215.000 volt pluszz kaptam ajándékba egy 36e-es rádiós magnót ..
Azt mondták alkudni KELL új autónál, csak hát nem mindegy hogy mennyit tolsz be elsőre a vételárből. Nyilván, ha 800-at befizettem volna akkor még lehetett volna vmit kicsikarni belőlük :o)
Sziasztok !
2002. 12. 19-től van egy 4 ajtós kalosom.
3500 km-t mentem eddig. Tavaly decemberben nem sok mindent tudtak adni hozzá. Van bent szervo, központi zár, elektromos ablakok elöl ja és metálfény.Ez volt 2.285.000,-Ft
A prospektushoz viszonyítva hiányzik : hátsó ajtók fölötti kapaszkodók (jelenleg venni sem lehet)a belső tüköröt nem lehet hátsó fény ellen billenteni, első ülés hátulján nincs polc, a kormány nem állítható
Ködlámpát jelenleg csak gyárit lehet hozzá kapni szerény 45.000,-Ft-ért.