Keresés

Részletes keresés

Sycsa Creative Commons License 2008.12.20 0 0 8751
Ellenpélda: valahogy így kell igényesen filmezni, vágni. Hibának talán azt a néhány fölösleges effektust lehetne felróni és persze azt, hogy a felvétel ON-topic részét, Tony Ashton Hammond szólóját nem mutatták...
Előzmény: Sycsa (8750)
Sycsa Creative Commons License 2008.12.20 0 0 8750
Karthago - Áruló : meglepetésemre Gidó L100-zal(legalábbis gondolom, hogy azzal, mert az operatőrök/vágók parádésan gyorskezű munkájának köszönhetően szinte semmit se lehet látni belőle, á lá LGT sziget).
tehtube Creative Commons License 2008.12.20 0 0 8749
djuice Creative Commons License 2008.12.19 0 0 8748
Értem amit mondassz, valószínűleg igazad is van, ebben nem tudom a megfejtést, viszont van nekem is egy ismerős akinek Jamo-ja van, hááát... én nem cserélném el a kis rendszeremet rá. Ezen felül az innen onnan összeválogatott rendszereknél nagyon észnél kell lenni, mert ugye együtt csak otthon lehet őket összepróbálni és az már gond ha akkor derül ki hogy van egy gyenge láncszem, hiába a gondos keresgélés...

Ma megint meghallgattam cd-kel is a kis 400w-os RCF aktívakat és nem csalódtam most sem! Teljesen univerzális a dolog (akár otthonra akár koncertre kell)
Hozzádugni valami 10000 körüli márkásabb dvd játékost (Philips, Toshiba...) és megoldott a zenehallgatás is. :)
A másik amitől ismét elcsodálkoztam, a kis Korg x50! Brutális a megszólalása, igazi kis vaddisznó! Én nem nagyon bíztam az utóbbi években a Korgokban, de most ismét oda kell figyelni. Mondjuk a Hammondot nem váltja ki, de kiegészítő billentyűnek tökéletes, nagyon profi zongorákkal, vonósokkal, szőnyegekkel, dobkészlettel, olcsón! Ajánlom mindenkinek halhassa meg valahol testközelből ha teheti (és érdekli át téma) :) Ráadásul már itt az M50 is ami még durvábbnak ígérkezik. (4x nagyobb minta ROM, sequencer stb.)

on
Előzmény: tehtube (8740)
tehtube Creative Commons License 2008.12.19 0 0 8747

Javaslom ysorganfreak összes videóját.

Valószínűleg az öregnek eléggé a mienkkel hasonló ízlése lehet.

Hammond B3 - Ázsia. Ebben található a  felvetés megoldása.

A keleti emberek jó tanulók. Szorgalmasak, precízek. Viszont nem túl nagy egyéniségek. Épp ezért nem is találkozni náluk műfaji megújító szándékkal, ami Amerikában, Európában igen jellemző. 

Sajnos ezek a megújult előadók pl. engem kevésbé kötnek le, mert hiányzik belőlük az a lendület, lazaság, pozitív kisugárzás, elegancia mint Jimmy Smithből. Ha hallgatom, szebb fényben látom a környezetet.

Így szerintem a japánok igen jól választottak. Nagyon kihallani a játékukból hogy egy mestertől tanultak, Jimmy Smithtől.

Ami nem baj, mert továbbra is ez a név a definíciója a hammondos zenéknek.

Hogy félreértés ne essék, azért nagy szükség van a többi műfajra is amit szintén szeretek, mert csak egy stílus állandóan az durva diéta lenne :-)

Előzmény: LaurensHammond (8746)
LaurensHammond Creative Commons License 2008.12.18 0 0 8746
Ezeka Japan gésák tudnak valamit. Pici lanykak, a Leslie mogottuk mint egy teherauto:-)
Azert erdekes, hogy a jobb oldali voros haju holgynek mennyivel simabban, vekonyabban szol a B3-ja. A bal oldali, kicsit fonott haju gésa B3-a viszont brutal koszos, vaskos Blues hangot araszt. Legalabbis en ezt igy hallom.
Azert a favorit nalam Jimmy bacsi mellett meg mindig ez a "béna" banda:-)Roy Phillips Peddlers
Előzmény: tehtube (8745)
tehtube Creative Commons License 2008.12.18 0 0 8745

Tetszik nekem ez a Midori Ono   ,   Itt méginkább  8^)

A másik is teljesen rendben van. Még keményebben fogja meg.

Úgylátszik japánban ez inkább a nőcik területe.

A koncertről az alábbi részleteket olvashatjuk:

2000年9月にブルーノート大阪でのオルガンサミットで、2台のB-3orgを使い オルガンバトルでサマータイムを演奏する小野みどりと、橋本有津子   ... hát igen.

tehtube Creative Commons License 2008.12.18 0 0 8744

Glisszandó?

C1 fanoknak :-)  Közeleg a Karácsony!

Előzmény: Sycsa (8743)
Sycsa Creative Commons License 2008.12.18 0 0 8743
Egyetértek. Ami tetszett a játékában az az, hogy próbált a tag némi eredetiséget csempészni bele, ilyen finom szólókban ritkán hallani rake-eket(amikor fel-le húzza a játékos a kezét a billentyűzeten - amúgy van erre megfelelő magyar kifejezés?:-) ), s ahogy ő csinálta, az elég jól szólt, másképp, mint a rockereknél, de mégsem vékonyan.

Fantasztikus, hogy milyen energiával, dinamizmussal, jókedvvel játszik a mester hatvanegynéhány évesen.

Ilyen szempontból manapság Brian Auger az etalon, mintha huszonéves lenne.
Előzmény: tehtube (8741)
Chris Horvath Creative Commons License 2008.12.18 0 0 8742

Tisztelt szaktársak!

Közzétenném a tegnapi "RTL KLUB Reggelis" videók hozzáférhetőségét hátha valaki lemaradt róla és szívesen megnézné :-)) és ha valaki a látottak/hallottak alapján kedvet kapna ehez a muzsikához akkor szeretettel várjuk dec26.-án a Take5 jazz clubban ahol a már megszokott jazz-funk őrület mellett helyet kap a műsorban egy- két igazi hamisítatlan Gospell gyöngyszem is Tisza Bea jazz énekesnő tolmácsolásában. Hammondos üdvözlettel: Krisz

http://www.youtube.com/watch?v=uHqILc4AMbs

tehtube Creative Commons License 2008.12.18 0 0 8741
Hmmmm... Engem kissé zavar hogy balkézzel folyamatosan kapaszkodik az alsó manuálba és ott is legtöbbször abba a szekundba. Még az egyébként jó kis szólóját is sikerül eléggé hatástalanítani vele. Ha van más basszus, meg gitárkíséret eléggé felesleges balkézzel is játszani. Inkább ront mint javít az eredményen. Mint legtöbbször, a kevesebb több. Elegánsabb, szellősebb és attól még nem amatőr. Ilyenkor javaslom a mester megfejtését: Moanin
Előzmény: Sycsa (8737)
tehtube Creative Commons License 2008.12.17 0 0 8740

Igen, mindig félúton van a megoldás. A túl alapcucc már becsapósan gyengus lehet, a túl hájend meg pénzügyileg túl far end :-) Inkább arra kívántam rámutatni hogy ügyes összeválogatással meglepően kevés összegből lényegesen jobb cucc állítható össze mint a kereskedők, gyárak által szájbarágósan kínált megfejtéseknél.

Analógiaként hozakodnék elő a saját gigtoolsommal.

Előzmény: djuice (8738)
okumoto Creative Commons License 2008.12.17 0 0 8739
Dance In The Balance Újabb saját szerzeményt rögzítettem. Hammond + Motion Sound... latinos-Bachos-Hammondos... :) :P Akit érdekel, kattancson. Üdv.
djuice Creative Commons License 2008.12.17 0 0 8738
A hifire csak annyi kiegészítés, hogy 94-es az én darabom. Ez volt az első olyan szériás midi torony ami még komponenseire bontható (tehát nem a klasszikus egybe music center), de szólni csak egyben tud, mivel szalagkábelek kapcsolják egymáshoz...
Abban az időben volt egy nagy high-end őrült haverom, 2-300 ezres cuccokkal. az apja el akarta kergetni hogy ilyen hülyeségekre költi a pénzt... (természetesen nem az övét) :) Azóta a srác jópár éve eladott mindenét, zenét sem hallgat, pedig annak idején nem okozott neki felugrani Pestrte, ha új audiofil lemez jelent meg...

Én meg ezzel ellentétben örültem hogy apám megvette ezt az egyébként hangképben nagy szőrszálhasogató másik haverom szerint azóta is rendkívül korrekt cuccot és napi 26 órákat hallgattam a zenét! (ma már én is sajnos keveset)

tudom persze hogy abban az időben sok gány dolgot kitoltak a gyárakból, a fogyasztói társadalom akkor kezdett feléledni kelet-EU-ban, tehát volt alapja a gyártók részéről, más kérdés hogy etikus-e.
Olvastam egyszer a SONY elnökétől egy könyvet, azt írta benne, hogy ő azt szeretné látni, ha majd egyszer minden ország a saját védjegyének tekkintett termékkel képviseltetné magát a világban! Erre szerintem van még pár évtizedünk, pláne hogy ekkora a monopoitási hatalom oldalukról.

Ami a tesztet illeti, szerintem sem ildomos az ilyen kommersz (nem valós értelemben vett) Hi-fi rendszereken tesztelni (nálam is legtöbbször a füles van kéznél, ritkán a torony bekapcsolva), de nem arra valók a high-end cuccok sem.
Már írtam hogy ha valaki fülelni akar, akkor Genelec és társai, vagy power rendszerek... (ma hallgattam egy RCF aktívat, nem szól rosszul!), mert azokon meg az derül ki hogy hogy szól a klón stb majd a koncerten. A hi-fi meg a hanglemezekhez alkalmas.
("szép jányt a szalmára, bicskát a szalonnára!" - hogy egy vendéglátós szakitól is idézzek) :)
Előzmény: tehtube (8734)
Sycsa Creative Commons License 2008.12.17 0 0 8737
Jó kis blues, ízes Hammond szólóval, termetre Joey-ra hajazó orgonistától :-)

The Robbert Fossen Blues Band
szimizso1 Creative Commons License 2008.12.17 0 0 8736

Nemkülönben az én hangkártyám:-) Viszont arra jó, hogy a Hammondon lenyomott billentyű a szoftvereshez képest hogy szól. Játszani nem lehet vele. Legalább is ezzel a konfgurációval biztosan nem. Viszont hangra jó.

Más. Az első hi-fim egy orion minitorony erősítő volt (nem a csuszkapotis oriszter) Ebből is a "javított" változat, mert az eredeti konstrukcióban egy IC volt a teljesítmény erősítő. Aztán valamiért beraktak inkább 4db. KD607-es tranyót. Kétszer kellett cserélni mert a zárt dobozban hamar nagy lett a kánikula, és megadták magukat. A Hs20-asok, és a HS280-as volt a legjobb hangfaluk az orionnak. Később jöttek a nagy torony erősítők, és a HS500-as több változatban. A jó kis lötyögös bulgár mélynyomót az igényesebbek kapásból kicserélték egy Beag HX300akárhányasra, és némi vattát is betöltöttek a dobozba. Ettől sokkal jobb lett a hangja a cuccnak.

A 90-es években tört be a köztudatba a Technics nagy erővel. Nagyon gyenge eresztések voltak, pedig csili-vili equalizert is lehetett hozzá venni rengeteg leddel:-)

Szóval én maradtam a jóöreg orionnál, amíg el nem készült a csöves cuccom. 1993-tól csak vigyorogtam azokon, akik látatlanban állították, hogy az ő japán csodájuk a legjobb.

Ha vennék Hi-fit, akor a 94-ben kiadott nagy JVC erősítőt venném. 2x140W-os. Eladtak belőle egy jó párat itt Mo.-n, de egyet sem láttam még bizományiban kirakva!:-)

Előzmény: tehtube (8734)
tehtube Creative Commons License 2008.12.17 0 0 8735
Jubilálok. Ez a videóm százezres lett. A fene sem gondolta volna :-)
tehtube Creative Commons License 2008.12.17 0 0 8734

Az én hangkártyám lassú mint a lánctalpas. Azóta amióta ez van a 3? éves gépemben, nem foglalkozom soft-tal. Vagy számolni kell egy visszhangnyi késéssel :-)

OFF. hifi.

90-es évek eleje. Bocs', de a legrosszabb évjárat az az évtized. Már két Orion 280 és egy átlag receiver is fülig húzná a szád sarkát. (no Videoton) Nem szabad toronyban gondolkodni. De ebben szimizso és victoraudio az illetékes igazándiból.

Két hölgynek segítettem hifi kiválasztásában. Mindkettőt lebeszéltem toronyféle megoldásokról. Az egyik 15 éve Dunaudio erőlködő két JM Lab kis kétutassal. (95e) A másik ehéten Pionír receiver két kisebb JAMO kétutassal. (35e) Azóta egyfolytában lelkendeznek, hálálkodnak az addig számukra elképzelhetetlen, élménybemenő hangminőségről. Egyszerűen leülnek és órákig gyönyörködnek a finom hangképben. Be sem kell csukják a szemüket, látják maguk előtt a zenészeket. És akusztikus felvételen.

Előzmény: djuice (8732)
tehtube Creative Commons License 2008.12.17 0 0 8733
M112: csak régi, szkennelt képem van sanyorzóéról. A 760 meg 760.
Előzmény: tehtube (8731)
djuice Creative Commons License 2008.12.17 0 0 8732
Lehet benne valami! Jó ötlet, legközelebbi pesti kirándulásom alkalmával feltétlen megérdeklődöm Tube mestertől hogy lecsekkolhatom-é a B4et az otthonában. Ui ha ennyire nincs kifogás a hangja ellen adott körülmények közepette engem is izgat annyira a dolog hogy meghallgassam, mert abban nem bízok hogy a fülem ennyire becsapna, de majd lássuk a medvét... Ennek ellenére nem fogok Hamichordért rohanni egyből, inkább a Tube 3.0-ra öszpontosítok a közeljövőben, az is elég lesz ha meglesz. :)

A hifire vissza, nem díjnyertes, de még a műkorszak előtti (90es évek eleji) technika van otthon. (azt már nem is írtam hogy előtte meg Siemens lemezjátszó hangfalak voltak...)
Előzmény: szimizso1 (8729)
tehtube Creative Commons License 2008.12.17 0 0 8731

Technics, Sony rendszerek...  :-) Van a mütyürtől az orbitálisig.

A Hamichordot egy jobb hifin hallgattam viszonylag kisebb szobában. A hifik hanxínkorrekciók nélkül müxenek.

SB live: Most alaplapi hangkártyám van, ami lassú a B4-hez, szemben az SB-vel. De, sokkal szebb vastagabb a hangképük. Szerintem az SB vékonyítja el a hangot.

Más:

Sanyorzó (nem tud bejelentkezni) topiktársunknak el kell adnia az összeállítását. Áll egy szép mahagóni, amerikai Hammond M112-ből (paddal) zengetős kivezetéssel és egy szép Leslie 760-asból huzatostul. Továbbá 760-as preamp, kb.8m kilences kábel. Az M100-aknak 99%-ban M3 belsejük van. Scanner vibrátó, B3 perka, A0-29 pre/endamp. A Leslie760 hanxórói, rotorjai, motorjai és szekrénymérete megegyzeik a 122-vel.

Mindezekért 420e.... ajándék ár. Némi részletfizetés is lehetséges az utolsó negyedet illetően.

Előzmény: djuice (8727)
Lizzi Creative Commons License 2008.12.17 0 0 8730

Sziasztok,

sajnos még mindig az XB-2 upgrade kitet keresem. Eddig sok bíztató választ nem kaptam. Írtak vissza a Falkenstein szervízből is, hogy nekik sincs, de azt írták esetleg egy Lars Carsten nevű úriember tudna segíteni. Ismeri valaki őt?

szimizso1 Creative Commons License 2008.12.17 0 0 8729

Nekem is volt alkalmam "okosodni" Tehtube mesternél. Az Ő "műterme" basszusok szempontjából nagyon jó! Sőt! Nála akármilyen kis mélysugárzó is elég meggyőzően tud szólni a szoba alakja, mérete, és térfogata miatt. Az ő hangzás világa is ehhez igazodik. Olyan jó dögösen szólnak a hangszerei ebben a térben. Az érdekelne, hogy nála is olyan vékonyka hangja lenne-e a B4-es szoftvernek, mondjuk az ő Motion soundján, vagy az én hangfalamon. Gyanítom, hogy kellemesen kellene csalódnunk benne a szoftver, és a hardver más hibáival szemben (kezelhetőség, hang késés, stb.) Egyébként meg van itthon egy egészen jó összehasonlítási alapom az igazi, és a szoftveres Hammond soundra. Ahogy a Zsolt is, úgy én is a saját fülemre támaszkodom. Nemcsak akkor, ha alszom. 

Előzmény: djuice (8727)
djuice Creative Commons License 2008.12.17 0 0 8728
Azt lehagytam, hogy ezen (mint a Clavia klónjain is) felesleges már egymást győzködni, akinek tetszik az veszi, aki bizonytalan meghallgathatja majd az említett tesztet, aki magabiztos, maga csinál olyat, aki nem tud B4 nélkül élni, annak is minden joga hozzá... :)
djuice Creative Commons License 2008.12.17 0 0 8727
Hát lehet hogy nagyon eltérőek az igényeink de SBlive 5.1-en, Technics ill. Sony rendszereken hajtottam anno (még nem hallottam a Keyboards magazin A-B tesztjét = ominózus "faporszívó" vagy "kávédaráló" hangkép a B4-re nézve egy b-3-al szemben) Akkor még sehol sem voltam Hammond hangképileg, csak a Joey Incredible cd-jéhez tudtam mérni (azóta persze Zsoltnál már okosodtam párszor) Szóval mélye nekem már akkor sem volt, azóta csak egyszer a B4/2 megjelenésével próbáltam a pc-orgonát, azóta uninstall alatt nyugszik mindegyik! És hozzáteszem nem vagyok egy sub-bass hívő. Érdemes Tube kollégát vallatni az ügyben, neki lemásoltam egy CD-t amin különböző mp3-ak között megtalálható ez a teszt, Logic Audio Platinum EVB3 szoftverével együtt, biztos megvan neki valahol. de ígérem, ha sikerül rendet vágni a lemezeim között, megkeresem és felrakom a tesztet, ha Zsoltinak már nem lenne meg.
Talán a 3 összevetésben lesz, mikor beletúrnak egy B-3-ba s az mint egy vulkán majd fel fortyan, utánna jön szegény B4 és a "darált omnia...." Tényleg érdemes meghallgatni majd!
Előzmény: szimizso1 (8725)
tehtube Creative Commons License 2008.12.17 0 0 8726

Kíváló az erősítőszimulációja. Az alaplapot gyárilag szerelik egy jobbfajta M-Audio-val. Abban nincs hiba. Rendes szobahifin hallgattam. Két olyan keskenyebb hosszúkásabb hangfalon, aminek fönt voltak a hanxórói. Világosbarnák voltak szürke hanxóróselymmel :-) A többi passz. Nem hiányzott semmi alulról a mélyből.

A hangképigazítást a B4 "tekerőivel" oldottam meg. Ilyen hogy drive, body, distance, rotor balance, rotor volme... Mókusmisi a keményebb, spinetesbe hajló soundot kedveli. Pont úgy is szólt a cucc. A torzítója ekkor nekem túl szikár is volt. Aztán tekertem mindent mindenhová a programban. Próbáltam a saját megszokott AB3/142 hangzást reprodukálni. Erre megjött a lágyabb, vastagabb, melegebb csöves sound. Mint Misi is írta, mondta, a VB3-nak még melegebb, vastagabb a hangja, de neki más az ízlése. A VB3 a youtube-on szintén nagyon kellemes hangú hangszer. Szóval ezért írtam azt hogy de szívesen meghallgatnám egyszer VB3-mal is a Hamichordot.

Összegezve: a hangképe teljesen rendben van, jobb a C1-nél. Sokkal szélesebb beállítási lehetőségei vannak mint jól tudjuk. Súlyban is hasonló. A VB3-nak van beprogramozott zengetője is. De hozzárendelhetünk pl. ring modulator VST-t is. Vagy plusz EQ-t, mint ahogy előfordul a Hamptone a B3-asokban. A felülete meg az autentikus B3 felület. Az, amit használni lehet. A kellő billenőkapcsolóval, a kellő presetbillentyűvel, a kellő húzóregiszterekkel és az extra oldalsó állításokkal mint hangerő, torzító, zengető, eq, egyéb... A perka némítja az 1'-ast, a basszusa lejjebb megy, magasa följebb. Ezek egy orgonás játék közben akkora előnyök, hogy azt a kis felárat vastagon megérik.

Jó hallgatást az elektro3-hoz, kellemes bíbelődést a gombjaival.

Költségileg, súlyban méretben viszont maradok továbbra is a saját megoldásomnál. Én menetközben nem szoktam húzogatni a regisztereket. Jimmy Smith, Joey esetében is ez abszolút nem jellemző. Tehát elég az az 5-6 preset amit ők is használnak. Full, 888, 8888 perkával vagy anélkül, block, bass-chord 848. Emellett nagyritkán használok mást is, de a jelenlegi 22 presetem gyakorlatilag elegendő.

Visszatérve a méret és súlyra. két kezem van, mint általában legtöbbünknek. Az egyszerű szállítás miatt csak két manuált használok ami a fentiek miatt is elég. A fölső ráadásul 76 billentyűs, úgyhogy zongorákra is elég. Egyszerre nem használok sok hangszínt, mert nem törexem az eredetihez hasonló mexólalásra. Saját számíze szerint játszom. Így nem kell hirtelen hangszínváltások miatt egy plusz billentyűzetet alkalmaznom. A Hamichordnál kell. Nem ad ki velocity értéket és nincsenek patch gombjai. Így nem használható más hangforrás midi masterének, mindenképpen kell egy plusz billentyűzet. Ok, az igazi Hammondon is legtöbbször ott van, tehát ez is autentikus.

Költségileg, súlyilag kellemesen könnyű az összeállításom, meg olcsó. Hogy hogy szól, arra feltettem pár mikrofonos felvételt. Döntse el mindenki maga.

A 3.0-ám más architektúrájú. Külön lesz a perka amit tetszólegesen rá lehet utólag tenni bármely mintára. Most dolgozom mindössze két alap preseten, annak perkáján és vibrátóján. 888 meg a 888000008. Némileg a vibrátót is másképp oldom meg.

Ha ezeket sikerült számomra megfelelően megtervezni=beprogramozni, akkor elkészítem a preseteket. A 22 helyett lesz vagy 30-40 plusz perka. Megpróbálom a hangmintaméreteket kordában tartani (sum15-20MB), így ezeket már monitoron keresztül vágom, loopolom.

Előzmény: djuice (8724)
szimizso1 Creative Commons License 2008.12.16 0 0 8725

Csak kíváncsiságból rádugtam a laptopot az AC 97-es hangkártyán keresztül a hangfalamra. Elindítottam a B4-et. Hangszín korrekció nélkül is jöttek a mély hangok. Neked milyen hangfalon nem jöttek át a mély hangok? Érdekelne, hogy milyenen nem szabad hallgatni a B4-et.

Előzmény: djuice (8724)
djuice Creative Commons License 2008.12.16 0 0 8724
Látom Zsolti kínaiul tanulsz (alább) :D

Örülök hogy tetszik a Hamichord! :) Akkor ezek szerint van benne fantazmagória...
Érdekes hogy a B4/1-el nagyon Hammondos, bár lehet hogy a hangrendszer sokat dob rajta. Végülis ha vki meg orig. rotoros falon használja, akkor ahogy korábban mondtad, line out-ból nem rossz a B4, csak az erősítőszimuja szoftveresen kávédaráló.

A basszust viszont nem értem hogy lehet neki, abban nagyon gyenge volt a B4 szerintem.

A hangképkiigazítás ezek alapján hogy történt nálad? (én hardveres EQ-t sejtek mögötte...)

--

Tudom hogy ezerszer lerágott csont, de én most nagyon meghallgatnám az új Electro 3-at is, bár elvileg ua. mint C1 (azt is még1x), de elég impozánsak a szolgáltatásai.
(kiváncsi vagyok hogy a 1' némítást megoldották-e már itt a svédek)

Persze kitűnő zongorák ide v oda benne, költségileg még mindig az ESI+A33 a nyerőbb... :)

Tehtube Organ v.3 hogy áll mostanában?
Előzmény: tehtube (8713)
szimizso1 Creative Commons License 2008.12.16 0 0 8723

Nézd el a tájékozatlanságomat! A Hendrixes változatot nem ismertem. A rádióban mindíg az eredeti verziót hallottam. De most meghallgattam a Hendrix féle változatot is........ Olyan Hendrixes:-)

Előzmény: tehtube (8722)
tehtube Creative Commons License 2008.12.16 0 0 8722

Igen, de nem a '64-es forrás Troggs, hanem az igazán dögössé tett '68-as Hendrix változatban. És bőven belefér az orgona is. Hogy még jobban visszakanyarodjak ON-ra, Booker T is játszott vele, meg Emersonnal tervezték összeboronálni '70-ben.

Előzmény: szimizso1 (8721)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!