Heten vannak a válogatottban e két csapatból, jövőre Szitával már 8 lesz. Tegnap nem azon gondolkodtam, a két nagycsapatnál szereplő játékosok miért nem tudnak úgy játszani, mint a BL-ben. Mikler a szezonban 35% átlag talán, tegnap egy védés, Sipi tiszta védőjátéka a szezonban, tegnap a régi tatabányai hentes, Máthé agyonveri a Szegedet (pl), tegnap, eh....Bánhidi top, tegnap többnyire a bírókkal foglalkozott, Ligi sem nyújtotta amit megszoktunk, Bodó lőtt, de dühből 12 méterről átlőni szerencse kérdése, nem taktika, Szitáért versenyt futott a két nagy csapat, a tegnapi inkább hagyja abba a kézit. Nem értem, nehéz a címer, vagy nem akarnak? Egy válasz nem elfogadható szerintem:"agyonnyomott az elvárás".....
Igy igaz,kicsit tul van értékelve ez a csapat szerintem. egy vilagklasszisunk van: Bánhidi.
ok nem a szélen ment ma el,de hogy évek óta (Geri) Bóka közelébe sem ér senki az röhej… Pedro is honosított.. egy épkézlább szélő nemmjön kb 5éve..!!!! Lajos bácsi???
Az nso-n elhordták midennek, feljött a régi ügye, hogy pösze és hülyeségeket beszélt mint szakértő - pedig pont nem, sőt - egy dologban volt igazuk, h mint edző tényleg fiatal, de amúgy 50 éves már.
De igazából nem értették, h az ősfradista Horváthot miért cserélik le...
A nemzeti Sport Online-on van egy cikk Élesék csarnokváltásáról. Ott megkérdeztem ezt:
"Éles hozzátette, annak idején nem is akarta, hogy csapata elköltözzön, de a létesítmény néhány szempontból nem felelt meg az élvonal követelményeinek." Valaki mondja meg nekem, hogy miben nem felelt meg az NBI-hez a csarnok, ami a Budakalásznál megvan.
Nem kaptam választ. Tudja innen valaki, hogy mi volt eddig a konkrét probléma a csarnokkal? Mi nem volt NBI-re alkalmas?
Kristopans, Sandell, Lipovina szerződése jár le 2023-ban. Máthéé és Martinovicé 2024-ben.
A legjobban viszont annak örülnék, ha Zoran Ilic bizonyítaná tehetségét jövőre és nem kellene a piacot figyelni.
Beállóban Rostának, Fabregasnak és Haldnak jár le a szerződése2023-ban. Valamiért úgy hiszem, ha Pechmalbec beválik, akkor megtartják Blagotinseket félidőnként 10-10 percekre.
Irányító-balátlövőben Hesham, Bylik szerződése 2022-ben, Hutecek, Sarac, Johannessen,Claar, Kosorotov szerződése 2023-ban, Heymann, Cavalcanti szerződése 2024-ben, Szita szerződése 2025-ben jár le.
Hasonlóan látom én is. Kevesebbet kellett volna gyakorlatilag a szurkolókat ekézni és nyitott kapukat döngetni. Arról egyébként szívesen meghallgattam volna, hogy mennyiben változott a klub vonzereje, miért maradtunk le meghatározó játékosokról, versenyben voltunk-e értük. Ha nincs elég pénz, mondja azt. Ezzel kapcsolatosan remek volt Matuz felvetése, hogy mikor lesz megint AP-szintű igazolásunk. nyilván nem kapusra gondolt a költő. A válasz el vont kenve nem kicsit.
Ami a BL-csoportot illeti, 4 meccsel a vége előtt pont hogy el lehet kezdeni számolgatni, ez sem volt egyenes válasz. De ha csak annyi a cél, hogy jussunk tovább akkor OK.
A Szeged kapcsán is megkerülte a konkrét választ, igaz azt egyenesnek tartom hogy elismerte, hogy Szita Zoli esetében hibázott.
Áldott, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! Örülök, hogy él még ez a fórum és van lehetőség érdemi eszmecserére.
Sajnos nincs elérhető balkezes. Ezen a poszton egy sérülés szétzúzhatja a következő szezont.
Az intrejúról egyébként kettős érzéseim vannak. Egyrészt felesleges kötekedni a kritikus szurkolókkal, mert csak rossz vért szül. Másrészt pedig volt lehetőség kicsit jobban belemenni a szakmába és tudott beszélni a keretkialakítás általános nehézségeiről. Kicsit az az érzésem, hogy Laci nehezen ugorja meg a lécet, de bízom benne, hogy sikerül majd Neki.