Hát a mienk áll szarabbul, ez biztos! Jó ez a körmendi hozzáállás, nem? Ők is csak sírtak egész 2003-ban, aztán bajnokok lettek. Mi se kezdhetjük elég korán a sírást, én már át is vettem a taktikát. :D
Ma megyek Zete-Falcora, írok majd róla, csak nem tudom mikor jutok (ha jutok) este nethez.
Ha tényleg lesz pénteken ZTE-KKK, jössz? Megpróbálom én is megkérdezni majd valakitől a csarnokba, hátha tudják már.
És a jövő heti kaposvári tornára tudsz akkor jönni?
A távozó szlovénok helyett újabb légióst próbál a Kaposvári KK
Alexander Lazics egy szezonra szóló megállapodás írt alá
Kaposvár
Tovább tart a játékoskeresés a Kaposvári KK-nál, miközben a szerb-montenegrói Alexandar Lazics egy szezonra szóló megállapodást írt alá. A múlt héten tesztelt két szlovén bedobó már hazatért, egy amerikait pedig most próbálnak a somogyiak.
A nagyatádi bemutatkozó mérkőzésen szereplő két szlovén kosárlabdázó helyett érkezett német-amerikai Marco Alexander Sanders, aki természetesen csak névrokona a korábban Kaposváron is megforduló Casey Sandersnek. A 26 esztendős, 201 cm magas, 105 kilós játékos a New York állam beli Rochesterben született. Édesanyja révén kapott német állampolgárságot. A 3-as, 4-es poszton mozog otthonosabban. Legutóbb a finn első osztályú Lapuan Korikobrat együttesében szerepelt. Remek statisztikája 21 mérkőzés alatt 21,9 pontos és 10,5-ös lepattanóátlagról árulkodik kifejezetten jó, 60,9-es mezőnykosár százalékkal. Számára nem ismeretlen az európai kosárlabda, hiszen 2003-tól a finn Salon Vilpas (38 meccs, 15,4 pont, 8,1 lepattanó), majd a francia Saint-Etienne alkalmazásában állt. Őt legkorábban a péntekre tervezett edzőmérkőzésen Zalaegerszegen próbálhatják ki éles helyzetben. A héten megfogyatkozott kerettel tudott dolgozni a Farkas László, Puska Zoltán edzőkettős. A Nagyatádon hiányzókhoz csatlakozott a részleges izom-szakadást szenvedő Ledon Green és a hétfői edzés óta deréksérüléssel bajlódó Alexandar Lazics is. Utóbbiak előre láthatólag néhány nap után ismét bekapcsolódhatnak a közös munkába. A szerb-montenegrói Lazics közben pedig aláírta az egy szezonra szóló megállapodását a kaposváriakkal. Továbbra is keressük a számunkra minden tekintetben megfelelő centert mondta Kovács László, a kaposváriak ügyvezető-elnöke. Tudni kell azonban, hogy pillanatnyilag ők a legkapósabbak a piacon. Az elmúlt hetekben néhány kiszemelttel már majdnem megegyeztünk, amikor egy nálunk jó magasabb összegű ajánlattal érkező klub szerződtette a játékost. A német-amerikai Sanders érkeztével azonban bővültek a lehetőségeink, mert ismét számolhatunk az Egyesült Államokból jövőkkel.
Lazics aláírt, most már ne nyugtalankodj :-) A négyesre jött a német-amerikai Marco Alexander Sanders, így lehet USÁ-s a cenyó... Pénteken edzőmeccs Egerszegen. A Lecsó, a Moca elfoglaltságáról gondoskodtam :-))))
Azért engem már kezd egy kicsit nyugtalanítani, hogy semmi hír Lazics aláírásáról, Richardson pótlásáról, és a reménybeli centerünkről. Na meg az se megnyugtató, hogy állítólag ezt a Losoncot simán verte a ZTE... Meg tudja vki mondani, hogy miért bedobókat (?) teszteltünk Atádon, amikor a 4-es és az 5-ös poszt üres?
A múlt hétvégi, losonci felkészülési torna után ezúttal Nagyatádon lépett pályára hírverő mérkőzésen a Kaposvári KK férfi kosárlabdacsapata. A találkozón két szlovén játékos is megmutatta magát a somogyi vezetőknek, ebből is kiderült: az új keret összetétele még közel sem végleges. (2005-09-18)
Négy mezőnyemberrel és egy centerrel kezdte meg első magyarországi edzőmeccsét a Kaposvári Kosárlabda Klub együttese: Farkas László a Lazics, Green, Szőke, Hendlein, Trepák ötöst küldte fel a pályára. Filipovics, Tanács, Varga és Kiss ugyanakkor sérülés vagy betegség miatt nem került a keretbe. A vendég losonciak nem kezdtek rosszul, de mikor a somogyiak gyors támadásai célba értek, akkor előbb egyenlített a Kaposvári KK, majd átvette a vezetést is. Nem volt könnyű dolga a mieinknek a zöld-fehérek ellen, akik már előrébb járnak a felkészülésben. A félidőig magabiztosnak tűnt a KKK, az előny is nőtt az első negyedhez képest, ám egy leérkezésnél megsérült az addig legeredményesebbnek bizonyuló Green. Így a harmadik játékrészben már könnyen egyenlített a Losonc a kulcsemberét vesztő Kaposvár ellen, és előnyt is tudott szerezni, elsősorban a távoli találatoknak köszönhetően. A kaposváriak a felállt védekezés ellen már nehezebben támadtak, ráadásul a két szlovén próbajátékos, Krejics és Grum beillesztése sem volt zökkenőmentes. Így a meccs vége felé közelítve - bár felcsillant a kaposváriak reménye a vezetés visszavételére - a losonciak nyugodhattak meg inkább. Az alacsony színvonalú találkozó mindenesetre szolgált tanulságokkal a vezetőedző számára. Farkas László: - Még a felkészülés elején tartunk, van időnk bőven arra, hogy összecsiszoljuk a csapatot az októberi rajtig. Számos erőpróba vár a kaposváriakra a bajnoki rajtig.
Kiváncsi vagyok, hogy mi lesz Laziccsal. Aláírta már a szerződését? És, hogy állnak légiós kereső ügyeink. Ha tud valaki valamit (akár pletykát is :-)), ne tartsa titokban!
Mi van?:)) Nincs pénze a csapatnak még két légiósra?:)) Azt írták, hogy hoznak valakit Richardson helyett meg hoznak egy igazi ötös centert. Vagy ez csak kamu?:))
Amúgy nincs pénzem nem tudok segíteni, minden pénzem elment az egyetemre!
A losonci torna megint szenzációs volt!:)) Most nem raboltak ki minket, csak a pályán volt balhé! Nagyszerű Érdemes odamenni!:)) A számok alapján kb. mindenkitől ezt vártam! Green hozta magát, remélem ezt tartja késöbb is! Lazicsot igazoljuk le! A többiek ha ennyit hoznak mindig akkor jó lesz. Egyedül Roncától hiányolom a pontokat. Szvsz neki is úgy 10-15 pont körül kellene dobnia minimum, de dobhat többet is! De majd mindenki felépül, igazolunk még két magas embert és akkor nem lesz ez olyan rossz. Csak így tovább!
Arra én is kiváncsi lennék, hogy meddig repült Richardson?