És rend sincs a pályán, a játékosok veszekednek egymással.
No és az önbizalom, nézzétek meg Yahia szemeit, tiszta zavarban van.
Szerintem ha lenne rá mód tuti edzőt váltana Nagy Laci, mert valamivel fel kell rázni ezt a csapatot. És ezt nem azért mondom mert Ilic az oka ennek az egésznek.
Vagy lapátra tenni egy-két játékost, de az azt eredményezi hogy még kevesebben lesznek
Nagyon jól jönne egy sima mai győzelem, jót tenne a lelkeknek, és segíthetne a Bukarest ellen is, hogy jó élményekből menjünk az amúgy is gondokkal küzdő Flensburghoz, és eseteg visszanyerjünk ott két pontot, amit máshol elhullajtottunk. Nenadic remélem a visszatérését nem pörgi túl, és vissza tudunk vágni.
Igen, egy piaci alapon működő gazdaságban, ahol egy csapatnak ki kell termelni a működéshez szükséges pénzt, ott így megy. Ha nem termeli ki, akkor csődbe megy, vagy eladják (nem elveszik). Ott az is fontos, hogy a vezetésben szakemberek legyenek, akiknek szavuk és hitelesek a játékosok,edzők előtt. Itt ez abban merül ki,
hogy CS.Z.-t bossnak kell hívni minden játékosnak. Kicsit régimódi tekintély szerzés. Ez a mai kis falunk
Nekem mindig a Toronto jégkorong csapata jut eszembe, persze csak kicsiben.
Évtizedek óta nem nyerték meg a bajnokságot sőt, hosszú évek óta rájátszás közelébe sem kerültek. Mivel a városban vallás a hoki minden egyes meccs telt ház előtt ment, akár milyen gyatra volt a csapat. Ennek ellenére (épp ezért) a legtöbbet ér a Maple Leafs franchise.
A tulajoknak eszük ágában sem volt változtatni mert minek? Dől a lé. Ment ez kb. 6-7 évvel ezelőttig mikor a szurkolók kezdték bedobálni a mezeket a pályára, és lassan elkezdtek fogyni a nézők. No ekkor kaptak észbe a tulajok és rúgtak ki mindenkit a vezetésből, új lappal kezdtek mindent.
Nem tudom hányadik eset, hogy a hazai meccsek előtt magyarázkodnak az itteniek, és a szükségünk van rátok szöveggel biztatják a nézőket. Több szempontból is szükségük van rájuk, és ezért csak ők tudnának változást kieszközölni. A mostani állapotban nem is a pénz miatt, de melyik csapat akar félház előtt játszani? A játékosokat is ezzel lehet idecsalni, a hangulattal. És lesznek még szűkösebb évek...
Veszprémi szempontból ez nem biztos, hogy rossz hír, a lengyelek igy hatalmas lépést tettek a csoportelsoseg felé, a 2. hely viszont teljesen nyitott. Mondjuk PSG, Barca, Flensburg is idegenben lesz, nem a legjobb sorsolás.
Egyetértek. Arra konkrétan emlékszem, hogy az utolsó flensburgi szezonjában kb. csak hetesekre küldte fel az edző. A legutóbbi vébén volt pár jó meccse, de ahogy nőtt a tét, egyre kevesebbet játszott (ellenünk konkrétan egy kalap szar volt, kb. 10 perc után le kellett vinni, az itt sokat szidott Lékai lejátszotta a pályáról). Szóval a válogatottban is abszolút kiegészítő, ami persze nem kis dolog, de korántsem akkora klasszis, mint amit sok szurkoló valamiért belelát.
Azt mondjuk én sem értem minek hosszabbítottak akkor vele, abból a pénzből simán lehetett volna hozni mondjuk egy jobbszélsőt.
Ez a Mahé téma nekem már egy kicsit sok. Tényleg egy szimparikus közvetlen,értelmes srác,emberileg maximális pipa. Viszont flensurgban sem volt első számú,a válogatottban sem
,az olimpián is Remili irányított. Nem értettem a leigazolásár sem,nem egy klasszis irányító,nincs a top 10ben de a top 5 ben tuti nem. A nyvajgás inkább annak szól amiket fentebb írtam.
Ha csak a szakmaiságot nézzükmén elengedném szívbaj nélkül.
Én amúgy szeretném ha Mahét odatennék első irányítónak, hogy lássam hogy tényleg jól látja az edző, aki nap mint nap edzi, figyeli mi hogy működik mi nem, vagy pedig a szurkolóknak van igazuk, akik valamiért azt gondolják az edző saját maga ellensége, vagy nem is tudom mit gondolnak, mindenesetre engem a Motor elleni játékával Mahé nem győzött meg, de persze egy meccs nem meccs. Valami oka csak van hogy sem Davis sem Ilic nem játszatja...
Összefoglalva, a főnökséghez eljutott a hír, hogy vmit már kezdeni kellene ezzel a Mahé üggyel, erre odatették Ilicset elvinni a balhét és hátha vagyunk olyan hülyék, hogy bevesszük ezt a marketing bulsit dumát a fontosságról, stb. Hát köszike!