Míg leakasztottam a bundát a fogasról megékezett egy katona Elvettem a nagykabátot
Így nem láttam a nagy bakát ott.
Ő ezt észrevette, s azt mondta, hogy elloptam a kabátot, de én megindokoltam cselekedetemet Megüt téged ez a tenyér
S így indokom egyszerre tény.
Ne bunyózzunk! - szólt eképpen. - Mennem kell Szolnokra. De én ezt nem hittem el neki. Mutatta az asztalomon nyugvó naptár
Nem megy ma Szolnokra sem vonatpár.
Jó, jó, Egerbe megyek, és belépett a sorba a többi katona közé Felsorakozott a had, s Eger
Felé indult a hadsereg.
Ezt látva Ábel boldogan a ment arrébb az általa eltaposott élőlény nagy-nagy örömére Amint a porkoláb el,
Lelépett a pókról Ábel.
Na, ez pölö tökéletes! - csak épp használtuk már korábban :)
Ne érts félre, ez nem pikkelés, vagy fikázás, itt nagy kultúrája van az úgynevezett "újrafelfedezés" (copyright by Vurugya) leleplezésének. Az ősi hagyományok szerint ilyenkor egy olyan kecskerímet kell írnod, amely valamilyen módon a lopásról szól. Asszem, nyugodtan kijelenthetem, hogy magam szolgáltattam itt a legtöbb lopósat eddig :)))
FASIRT kollega,nagyon jókat írsz!
Azonban mintha kicsit kezdenél elszakadni néha a kecskerím formai követelményeitől. Csak azért merexólni, mert már bebizonyítottad, hogy nagyon királyul mennek a teljesen szabályosak is.
Nehogy a kísértetek megzavarják az éjféli misét, csak gondosan lezárt koporsót helyeznek a kriptába Senkit el nem temet plomba
Nélkül a pap a templomba.
Kezdetnek jó egyetlen
Másodfokú egyenlet.
Agyad ez is edzi, beste,
Megoldhatod tizedesbe.
A második út a gyökös
Alak volna, úgy a tökös.
Emelhetsz négyzetre, köbre,
Elmehetsz húrnak a körbe
Büszkeségtől kirepedve, s
Emlékezz a PI-re kedves!
Nem jön ki a hordó ára,
Ha nem ügyelsz ordó h-ra.
Ki nem lóg a rímtusáról,
Írjon logaritmusáról!
Írjon egy számlálót, alá egy nevezőt.
Ez így egy tört. Mit tört? Talán egy evezőt.
Sok beképzelt imposztor,
(Egytől egyig hím prosztó),
Tudja mi a prímosztó?
Nézd a szekánt sereget,
Tangenst, szekánst ereget.
Nem lehet ezt bírni szusszal,
Befejezem egy szinusszal,
S mint ősi szláv ikonom,
Magam innen kivonom.
Gr0, ez jó poén: én annak idején a karcsi becsapott / barcsi ketchupot formát énekeltem meg, mert nem tudtam kigondolni, hogy a becézetlen névalakot hogyan öntsem rímbe ;) ezért persze a tiéd nem is számít újrafelfedezésnek.
Pletykálják, hogy az Ady nick valójában lányt takar Vannak olyan dumák, sajna,
Hogy ez itt egy sumák dajna.
Nem Ady, de cinkelt Léda,
Tűzfal mögé linkelt céda.
Nem hordaná idelenn a
Tampont, hogyha Ady lenne.
No, mi van, visszamentünk egy évet az időben??? Akkor volt ilyen mértékű és minőségű forgalom errefelé!!!
Vuru, remélem, most már maradsz, ha már iylen sokáig magunkra hagytál minket!!! A sorozatod szokásásan nagyívű!!!
Najsebva, ses, gligeti, fasirt, tózse!!!
Tetszett, hogy egyazegybe-újrafelf nem volt, hajazó viszont több is. A marsztal/parszttal, a hugi lán-/huligán, szűz tün(t)et/tűz szüntet, tár gyalásón/tárgyaláson, sok ászát/szokását, Pivovart/vívó párt már mind megichlette az előző generációnkat is. Viszont legalább ennyi zseniális megoldás is feltűnt, szal a helyzet nagyon jó!!!!
OK, ses kérésének nem lehet ellenállni, bár csak pár van, kapjátok:
Igaz, hogy fiam az általam kért márkát választotta a boltban, az árát illetően hazudott Hozott nekem a boltból bár oly ketchupot,
Milyet kértem, mégis: Károly becsapott!
a hely specialitása Az étterem erős velőételben:
Az összes elfogyott elővételben!
Szerintem az egykori mókamiki nagyszerűen alakítja a prostival való viszonyáról valló elítéltet! Imádom én a Gyabronkát,
Amint játsza, ahogy egy rab gyón "kát".
Ebben a városban csak plasztikai sebészek laknak??? Csodálom Martfűt:
Itt mindenki fart műt?
Felesleges itt az albán pénzt hirdetni Hiába a reklám:
Nem hat a lek rám.
Kisebb baleset a trepnigyárban Ha figyelnél a lábad elé,
Nem vágna a láda belé!
Hiába kardoskodott ez a szerencsétlen foci-világszervezet amellett, hogy a vébén lehessen kapni húspogácsát, az ötlet csúnyán megbukott Nem jött be a baromfifasírt,
Amiért a barom FIFA sírt.