Mi van?:)) Nincs pénze a csapatnak még két légiósra?:)) Azt írták, hogy hoznak valakit Richardson helyett meg hoznak egy igazi ötös centert. Vagy ez csak kamu?:))
Amúgy nincs pénzem nem tudok segíteni, minden pénzem elment az egyetemre!
A losonci torna megint szenzációs volt!:)) Most nem raboltak ki minket, csak a pályán volt balhé! Nagyszerű Érdemes odamenni!:)) A számok alapján kb. mindenkitől ezt vártam! Green hozta magát, remélem ezt tartja késöbb is! Lazicsot igazoljuk le! A többiek ha ennyit hoznak mindig akkor jó lesz. Egyedül Roncától hiányolom a pontokat. Szvsz neki is úgy 10-15 pont körül kellene dobnia minimum, de dobhat többet is! De majd mindenki felépül, igazolunk még két magas embert és akkor nem lesz ez olyan rossz. Csak így tovább!
Arra én is kiváncsi lennék, hogy meddig repült Richardson?
Egyetértek veled. :-) Bobo kell, ez teljesen egyértelmű. Én is emlékszem még arra, amikor Szikó nem csak védekezni tudott, hanem vajkezűként dobálta 9/9-eket. Jó lenne, ha idén megkapná a bizalmat támadásban is.
"...Ugyanakkor azt is elmondta: komoly problémái vannak az átállással és nemhogy Magyarországról, de még Európáról sem igazán hallott eddig..."
Basszus, egyetemet végzett nem, vagy mi? Én sem ismerek minden afrikai és ázsia országot pontosan, de ha odaigazolnék, csak felütném azt a kurva térképet. Meg utánna néznék már, vannak könyvtárak júeszéjben is, ha a netet már nem tanítják azon egyetemen. Vazze, és még ezek a világ csendőrei...
Remélem Lazics maradni fog, nem lenne jó, ha még őt is "elveszítenénk"... Remélem Bobó hamarosan rendbejön annyira, hogy játszani tudjon, mert azért ennek a csapatnak feltétlen szüksége van rá! Szikótól én most már évek óta többet várok, régóta játszik teljesen formán kívül és sokszor éreztem úgy, hogy több van benne (mégha azt mindenki tudja is, hogy nem egy labdzsonglőr (most finom voltam:) de küzd-hajt, kiteszi a szívét a pályára, remek védőjátékos és, ha érzi a bizalmat támadásban is képes 10 pont körül dobni (mint, ahogyan erre jó példa volt mondjuk a 2001/02-es szezon, amikor az egyik leghasznosabb játékosunk volt). Green a vezére lesz ennek a csapatnak ez biztos. Gráczertől és Tanácstól én is kb. ennyit várok. Trepi?!? Áhh.... hagyjuk :S A fiatalok kérdésesek mind, még Ronca is, nekik vízválasztó lesz ez a szezon. Kiváncsi vagyok most mi lesz Richardson távozása után. Magasember most aztán mindenképp kell, mert jelenleg nincs épkézláb 4-es, 5-ös a csapatban...
A második meccsen Szikó nagyot játszhatott, jó lehetett Green és Lazics is. Tanácstól én kb. ezt várom minimum. A harmadik meccsen remélem nem keltettük túlzottan egy szedettvedett banda benyomását. Végülis álltuk a sarat félidőig. örülök, ha fiatalok tényleg jók voltak. Remélem Lazics sérülése nem súlyos, és leigazoljuk.
Azt kell mondjam Richardsonról, hogy jobb hogy most tört rá a "honvágy", mint mondjuk márciusban. Kiváncsi vagyok őt meddig repíti ez a fene nagy hiányérzete, Németországig, mint FAJ-t? :-) Mindegy végülis, remélem felhagyunk ezekkel a megbízhatatlan elsőéves fekákkal, és találunk egy profi délszlávot. Azokban nem szoktak csalódni a szurkolók. Bár biztos drágábbak is.
Lazics pontjainak örülök, szintúgy Ronca kezdetésének, viszont Green 10 pontja így elsőre kicsit kevésnek tűnik nekem. Bár biztos vagyok benne, hogy ő ennél csak többet fog dobni. A cserék is nagyjából megtehették a magukét, Gráczer 8/6 okés, ezért igazoltuk. Mondjuk lehetne 9/9. :-) Bobo miért nem játszott, tudja valaki? Sérült még?
Ha összeáll a védekezésünk, és leszorítjuk kb. 65-70-re a kapott pontokat, nem lehetünk majd rosszak. Meg szerzünk egy centert, és megfelelően tudjuk pótolni Richardsont. Kicsit így sok a ha, de még van rá időnk.
Vereséggel kezdte az első felkészülési tornát a Kaposvári KK
Az amerikai Anthony Richardson elhagyta a somogyiakat és hazautazott
Kaposvár
Foghíjas kerettel kezdte meg szereplését az első nemzetközi előkészületi tornán a Kaposvári KK férfi kosárlabda-csapata. Az együttestől váratlanul távozott Anthony Richardson, Filipovics Gordan pedig mandulagyulladása miatt maradt itthon.
Bizony nem erre számítottak a kaposvári vezetők, amikor szerződtették az amerikai Anthony Richardsont. A trevísói nyári táborban látottak alapján nagy várakozás előzte meg az erőcsatár szereplését. Kovács László, a Kaposvári KK elnöke a pénteki indulás előtt elmondta: Richardson az utóbbi napokban honvágya miatt valósággal beteg lett és kérte munkaadóit engedjék haza azonnal. A vezetőség úgy határozott, hogy nem gördít akadályt távozása elé és gőzerővel megkezdte az új kosaras felkutatását. A szlovák tornára nem utazhatott Filipovics Gordan sem, aki mandulagyulladás miatt kénytelen kihagyni. A kaposváriak utazó keretében Kiss Kornél és Horváth Norbert kapott helyet. A somogyiak az első találkozót pénteken délután a szlovák bajnokság legutóbbi ezüstérmese, a Levice ellen játszották.
Kaposvári KK: Lazics (21), Green (10), Szőke (12), Hendlein (3/3), Trepák (7). Csere: Tömösváry (8), Gráczer (8/6), Tanács (6), Kiss K. (2), Horváth N. (2). Vezetőedző: Farkas László. Edző: Puska Zoltán.