Keresés

Részletes keresés

kábelbúvár Creative Commons License 2003.12.22 0 0 325
Minek?

Má +van az ítélet!
Nőellenes és pedofil...

Előzmény: qncogi (324)
qncogi Creative Commons License 2003.12.22 0 0 324
Off (?) Van már rendőrségi feljelentés? on
Előzmény: b-028 (322)
qncogi Creative Commons License 2003.12.22 0 0 323
Palkó ez dicséretes dolog volt, habár szvsz nem volt ez olyan nagy hiba. Ha csak ennyi lett volna.:) Az önkritikádat pedig jelentsd a pártközpontban, meg lesznek veled elégedve.
Előzmény: b-028 (322)
b-028 Creative Commons License 2003.12.22 0 0 322
Eftársam!
Elmentem a meaculpába, mert tévesen állítottam, hogy 'MSZP férfi képviselők két nőt megvertek az elmúlt egy hétben.'
Korrekten ez így hangzik:
'MSZP férfi képviselők két nőt megvertek az elmúlt néhány hétben.'
Önkritikát gyakorolok, elnézést kérek a Párttól.

Eftársam!
Ettől a veszély még nem sokkal lett kisebb. Elő a rémhírekkel.

Előzmény: qncogi (321)
qncogi Creative Commons License 2003.12.22 0 0 321
Mint arra utalnak jelek, ez se csak az lehetett. (A piliscsabai, a másikról majd a rendőrségi feljelentés után.)
Előzmény: Primor (314)
qncogi Creative Commons License 2003.12.22 0 0 320
Figyú rosszmodorú kicsiöcsi.

1. Szász Károly magát verte meg?
Nem. De KI igen? Ugye ismered, te nem egyszerű?

2. Szerinted ki verte meg az angyalföldi MIÉP-es képviselőjelöltet? Önmaga törte be magának az orrát bézbóllütővel?
No ki? Tán nem kellett volna a szavazatokkal és mással csencselni?

3. Kik azok, akik letörik egy autó antennáját, ha nemzetiszínű szalag van rajta?
Ugyanazok akik letörik, ha nincs.

4. Miért van az, hogy mindig jobboldaliakat támadnak meg, és még egy vén kommunista, vagy hős szadeszos sem esett a fidesznácik áldozatául.
Mert ők nem verik a habot és nem fújják a füstöt. Miért hívod őket fidesznácinak? Ejnye.

Egyszerű.

Előzmény: thorsten (311)
Powersystem Creative Commons License 2003.12.22 0 0 319
Ezek szerint te rettegsz? :-) Szegény!
Előzmény: Primor (318)
Primor Creative Commons License 2003.12.22 0 0 318
Az a nagy büdös helyzet elftársam, hogy ha olyanoktól kapom a halálos fenyegetést akik egykor (és nem olyan régen) már öltek és ölettek, lőttek és akasztottak ártatlan embereket, jelenleg pedig kézben tartják az államhatalmat, és gátlástalanságuk nem szab határt aljasságuknak, akkor több okom van félni és rettegni, mintha a helyi késdobálóban a maszatosra ázott erőspistától kapom. Bezony így van ez.
Előzmény: RAMBO (99)
bibercalmero Creative Commons License 2003.12.22 0 0 317
Mer lakossagi forumnak hirdetik meg, oszt azt hiszi a gyanutlan jobbos hogy o is beletartozik a lakossagba....
Előzmény: psycho-pata (134)
Primor Creative Commons License 2003.12.22 0 0 315
Jellemző. Egy bolsevik tótumfaktum saját énjét felszínre hozva, aberrált állat módjára viselkedik, trágárságokat ordít, rátámad egy nőre, majd ezt követően a bolsi propaganda szimplán lehazugozza a sértettet ahelyett hogy szégyenkezve bocsánatot kérne. Van bőr a pofájukon. :-(
Előzmény: perelek (73)
Primor Creative Commons License 2003.12.22 0 0 314
Egy autófeltörés első megközelítésre szerinted politikai ügynek tűnik?
Előzmény: qncogi (68)
kábelbúvár Creative Commons License 2003.12.22 0 0 312
Még a HírTV is visszafogta magát az 1. közlés után.

Szal gyököt vonni!

Előzmény: Harkai (-)
thorsten Creative Commons License 2003.12.22 0 0 311
Na álljunk már meg birkák!

Nehogymár a magda sándort kelljen sajnálni. Akármit szólnak be neki, úriember nőre kezet nem emel, ez az alap.

Úriember nem ordibál az utcán, hogy a kurva anyád.

Aki ezeket csinálja, az egyszerűen egy primitív barom, mondjuk egy ilyen felfújt kommunista tolvajról el is tudom képzelni..

Még egy két kérdés a qncogi féle nímandokhoz:

1. Szász Károly magát verte meg?

2. Szerinted ki verte meg az angyalföldi MIÉP-es képviselőjelöltet? Önmaga törte be magának az orrát bézbóllütővel?

3. Kik azok, akik letörik egy autó antennáját, ha nemzetiszínű szalag van rajta?

4. Miért van az, hogy mindig jobboldaliakat támadnak meg, és még egy vén kommunista, vagy hős szadeszos sem esett a fidesznácik áldozatául.

igen egyszerűek vagytok

Törölt nick Creative Commons License 2003.12.22 0 0 310
Próbáltam körülírni, de rájöttem, nem érdemes. Szimpla butaság, amit mondasz.
Előzmény: mágnáskertiné (306)
pernahajder Creative Commons License 2003.12.22 0 0 309
?????

Neked mindig ott jár az eszed, ahol másnak a s....?

:-))))

Előzmény: HJM (308)
HJM Creative Commons License 2003.12.22 0 0 308

00
.

Előzmény: pernahajder (230)
alto Creative Commons License 2003.12.22 0 0 307
Íme a balos szekta rémtettei...

"Kommentárunk

A Piliscsabáért Egyesület elleni összehangolt támadás nyitánya a Piliscsabai Polgár 2001. októberi számában olvasható [http://www.piliscsaba.hu/piliscsaba/polgar/polg01/polgar0110.htm]. Nincs olyan sajtóetikai vétség, ami ebben, az egyesület elleni harcot meghirdető "különszámban" ne lenne megtalálható. A névtelen levéltől a "tudósításként" feltüntetett kommentáron át a becsületsértésig, rágalmazásig minden együtt van. A harciasság érthető, az egyesület darázsfészekbe nyúlt: megzavarta az akkori faluvezetés és az ingatlanspekulánsok mindaddig felhőtlen együttműködését. Az elszabadított indulatok foka egyenes arányban állhat a spekuláción szerzett pénz mennyiségével. Azóta folyamatos az egyesület elleni gyűlöletkeltés, uszítás, aminek egyenes következménye a tettlegességig fajulás. Úgy látszik, a háttérben nagyobb pénzről van szó, mint gondoltuk. Mondhatnánk, ne csodálkozzon az egyesület, mert ha például az olaj-, fegyver- vagy kábítószer-üzletbe "kaszált volna bele", rosszabbul is járhatott volna.

A támadásoknak aligha lehet politikai háttere, hiszen a támadók oldalán a tarka politikai nézetek mentén állók teljes egységet mutatnak. Tehát az egyesület ellen kétéve folyó harc, amely mára annyira eldurvult, hogy a támadók maffia-módszerektől sem riadnak vissza, egyszerű üzleti alapon folyik. Ez megkönnyíti a háttérből irányítók felismerését; azok, akik a legtöbbet veszíthetik az egyesület tényfeltáró működésének következtében: a haszonleső spekulánsok, és a kezükből evő megvesztegetettek.

Hamarosan közzétesszük a Piliscsabáért Egyesület elleni támadások kronológiáját, a piliscsaba-körüli események tükrében. Tanulságos olvasmánynak igérkezik."

Máskor figyelmesebben balossozzon az úr, ha szabad kérnem. Ha arról van szó, amit a cikk ír, akkor szép, pártsemleges maffiázásról van szó.

Előzmény: kalota (204)
mágnáskertiné Creative Commons License 2003.12.22 0 0 306
Ez most a modern szoci, a mácsó. Nem kap két percen belül parkolóhelyet, vagy beszól neki egy egyetemista, vagy indulnak ellene egy demokratikus választáson, vagy csak azt hitte, hogy beszóltak neki stb. És üt.

Frusztrált párt ez, meghatározza a jelenét a múltja, a gyökerei. 1919, Andrássy út 60. stb.

Előzmény: Harkai (-)
Törölt nick Creative Commons License 2003.12.22 0 0 305
Tévedsz, a bolsik tényleg hazugok és agresszivek.
Sok kárt okoztak a múlt században.

te már csak tudod, szpiki... hazug is vagy, agresszív is vagy, mintapéldánya a vén bolsiknak... :))))

Előzmény: kalota (276)
big-lesz Creative Commons License 2003.12.22 0 0 304
Aludj csak nyugodtan!
Pihenj...
:o)))
Előzmény: kalota (302)
Antisystem Creative Commons License 2003.12.22 0 0 303
Hát, tudomásom szerint a magyarokat a magyarok szokták leginkább bántani. Vö:
"Hányszor támadt tenfiad..."
Egyébként 20 Ft-os kérdés:
Ki volt az első magyar vezető, aki idegen hatalom segítségét kérte a magyarok megregulázására, és melyik volt ez a hatalom?

ÜdV

Előzmény: kalota (284)
big-lesz Creative Commons License 2003.12.22 0 0 301
Na igen! A virtus! ...
Előzmény: Kovács Béla Sándor (298)
big-lesz Creative Commons License 2003.12.22 0 0 300
Szép álmokat neked!
Előzmény: Törölt nick (297)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.12.22 0 0 298
Feltétlenül kell. Mint az iváshoz. De ahhoz is mindig akad...
Előzmény: big-lesz (296)
big-lesz Creative Commons License 2003.12.22 0 0 296
off
Szerinted kell indok egy kis komcsizáshoz?
on
Előzmény: Kovács Béla Sándor (292)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.12.21 0 0 295
Pardon, nem szóltam.
Előzmény: Törölt nick (294)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.12.21 0 0 292
OFF
Én még 90-ben is dacosan büszke voltam rá, hogy kommunista vagyok. De hogy jön ez ide?
ON
Előzmény: kalota (289)
big-lesz Creative Commons License 2003.12.21 0 0 287
Hagyd má' kibontakozni...

:o)))))

Előzmény: qncogi (285)
qncogi Creative Commons License 2003.12.21 0 0 285
Te saját magad paródiája vagy.
No, csá

Előzmény: kalota (284)
RAMBO Creative Commons License 2003.12.21 0 0 283
Én csak kérdeztem.

Hogy hátha esetleg az ötvenes éveiben járó hölgy kisfiával nem szaladt-e el a ló, amikor meglátta a Magda Sanyit.

Mert azt ugye szabad. Attól ő még "a hölgy" még "tisztességesen nevelei a gyerekeit". Mert a jobboldali tisztességbe belefér ugye, hogy beszólok annyira egy képviselőnek, hogy az ennyire mérges legyen.

Persze persze, majd elfejeltettem, egy mocsok komcsinak. Ja, így rendben van. A békésen sétáló, fájóslábú jobboldali beszólókat pedig meg kell védeni a bézbólütősöktől.

Előzmény: Turulmadár (109)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!