A TOTP nem volt rossz, valóban. Ville jól nézett ki, az elején mosolygott is... Miután befejezték a dalt, egy ideig ott téblábolt a háttérben és vakarózott, nem tudván, merre is kéne menniük... Szívesen átveszem, ha kell.
Nem érdekel és ennyi. Kivéve, ha netán a Sziget alkalmából összeakadok VELE és elvesztem az eszméletemet (amire van némi esély, de igyekszem felnőni és nem 12 évesnek megfelelően viselkedni).
Majd találok valami mást. Persze ez egyelőre csak álom...
Harag nincs - ugyanis nem érdekel a bécsi buli.
Nektek pedig jó szórakozást.
Megvan a TOTP? A vasárnapi Napkelte híreiben szó esett a Szigetről és a bevágásban nem mást mutattak, mint a tavalyi HIM koncertet...
Rendben, Libi, akkor szerdán a szokásos, csendes kis helyünkön! Ígérem, ezúttal minden CD nálam lesz... Khm...
Most megtaláltam a hivatalos HIMen a hírt, szóval próbálom tudatosítani:-)
de azért ez elég durva szvsz... hogy a Mission legyen a HIM előzenekara... nagyon gáz...
namindegy, a Mission mindenesetre sokkal jobb lesz:-) vagy ne írjam azért le a HIMet?:-)
a hivatalos német honlapon le lehet tölteni 3 számból fél-fél percet az új albumról. de nem győztek meg...
huh...
ez kicsit megdöbbentett... remélem így is lesz...
jegyet viszont akkor nemtom hogyan tudok szerezni, de sajna akkor a 2. jegy Waterst illeti... ha egyáltalán lesz...
holnap nem leszek itthon, remélem éjszaka nem felejtem el felvenni!
Virág! Most olvastam, hogy MEGVÁLTOZOTT A HELYSZÍN! Már nem a Libro, hanem valami GASOMETER-HALLE (what the fuck????...), és mellék-info, hogy a THE MISSION játszik velük! Hát ehhez mit szólsz?????
Aztán szombat délután ott kövüljél ám az RTL előtt! Kíváncsi leszek az előadásra... Mármint arra, hogy Ville milyen fejeket fog produkálni... Majd írd meg, mi a véleményed!
hát tudod hogy van ez...
Zolit már senki nem pótolhatja nekem... szóvvval...
Waters meg kőszivű...hüpphüpp... még Brian sem fog megvígasztalni:-) pedig azt elfogadnám:-)
örülök, ha október, akkor azért jobban el van osztva az "adag" erre az évre:-)
Te jó ég, Libusz! Én meg mán azt hittem, valami idegen, semmihez sem értő fazon idetolta az arcát és hülyeségeket irkál!
Kedden én is jártam az MCD-ben, de csak Rammstein maxit vettem, az öt számos Links-et, azt is csak a bónusz nóta miatt. Persze ha nem hozzák egy-két napon belül az új Iced Earth CD-t, akkor visszamegyek és megveszem azt is. A szeptemberi koncertre keményen készülni kell!
Jaj, Virág! Ne legyél ennyire magad alatt! Mi az, hogy Waters nem segít? Magánál van ez az ember egyáltalán? Én tényleg nem értem...
Köszönöm az útmutatást a letöltendőkhöz, majd hétvégén megpróbálkozom vele. Amúgy 10000 %, hogy október, végignéztem a turnétervet, plusz a Ticket Express is árulja a jegyeket a bécsi bulira. Nem tudom, hogy számították ki, de 8448 forintba kerül... Kár, hogy nem 6666...
Ami a "besétálást" illeti, tudom, mit érzel. Valószínűleg én is lekapartam volna az összes tapétát az összes falakról... De fel az orral! Meglátod, a Sziget kárpótolni fog. Így kell lennie.
Végül az Ark "Burn the Sun" CD-jére esett a választásom, most tesztelési fázisban van, az első tesztek eredménye pozitív. Mondjuk ez inkább (prog.) hard rock, mint (prog.) metal, de jó.
persze azok a disznók a MHHban már megint nem írták oda Waters nevét a fotójához...:-((
Viveca, ha elmész a www.myplay.com, vagy www.my-play.com??? na mind1, szóval oda, és belépsz a my_him@yahoo.co.uk username-mel, és az oceansofwine passworddel, egy csomó HIM letölteni valót találsz, többek között új számokat is, vagy még csak 1et, de lesz több is...
Na Vivi, ma este megyek az MCD-be jó CD után kutatni, mer' a Within Temptation sajnos Hamburgból sem érkezett meg. Más...vettem ma egy Metal Hammer-t, elég "érdekes" lett, a sokkoló korongok rész össze-vissza van tördelve. Meg vékony is az újság, de állítólag kirabolták őket.
ez a bécsi lány tönkretesz...
megkérdeztem, hogy jutott be Ljubljanában backstage-re... a válasz: BESÉTÁLTAK!!!!!
hogy lehetek ilyen szerencsétlen??? utcsó alkalom volt, de én amiatt, mert néhány bunkó szlovén kiakasztott, nem voltam hajlandó próbálkozni...
úúúúúútááááááááloooooooooom magam...
asszem Brianen fogom kitölteni minden mérgemet... persze csak ha férjemuram hajlandó segíteni... de NEM!!!
még ez is...
Mijaz, Libi, csak nem akarsz velünk tartani?! (Vicc...)
Virág, nagyon sajnálom a dolgot. Annyira beleélted magad (még szerencse, hogy legalább nálam jó kedved volt...), és akkor jön ez a koppanás... Azért ne legyél ennyire borulátó, meglátod, a Sziget összejön, a fotó is, amire annyira vágysz, tiéd lesz a fiú, amennyire csak akarod!
hát pedig nem voltam sajna.... szerintem szigeten is elmarad, vagy vmi, nem akar ez nekem összejönnni:-(
de láttad az új heartagramot??? nagyon jó lett! már egy órája azt nézegetem, tök sok dolog van rajta!
ráadásul ott megint októberre van írva a bécsi HIM, és a Libro honlapját meg épp kivonták a forgalomból.. nem tom, honna fogjuk megtudni...
képzeld, kaptam egy emilt egy bécsi lánytól, aki iszonyat sok koncerten volt már, többek között 98ban is!!és a disznó volt vackstage Ljubljanában, sé beszégetett Zolival:-((( grrrrrrrrrrrrrrr egyesek milyen mázlisták:-(((
Szerintem is! Jövő héten hívlak. Lehet, hogy lesz Within Tempation CD-m, egyenesen Hamburgból, és persze olcsóbban, mintha itt venném meg (a CD árak 25 márka körül mozognak). Ma délután benézek az MCD-be, hátha jött valami finomság. Hozhatok üres cédéket is?