Azért engem már kezd egy kicsit nyugtalanítani, hogy semmi hír Lazics aláírásáról, Richardson pótlásáról, és a reménybeli centerünkről. Na meg az se megnyugtató, hogy állítólag ezt a Losoncot simán verte a ZTE... Meg tudja vki mondani, hogy miért bedobókat (?) teszteltünk Atádon, amikor a 4-es és az 5-ös poszt üres?
A múlt hétvégi, losonci felkészülési torna után ezúttal Nagyatádon lépett pályára hírverő mérkőzésen a Kaposvári KK férfi kosárlabdacsapata. A találkozón két szlovén játékos is megmutatta magát a somogyi vezetőknek, ebből is kiderült: az új keret összetétele még közel sem végleges. (2005-09-18)
Négy mezőnyemberrel és egy centerrel kezdte meg első magyarországi edzőmeccsét a Kaposvári Kosárlabda Klub együttese: Farkas László a Lazics, Green, Szőke, Hendlein, Trepák ötöst küldte fel a pályára. Filipovics, Tanács, Varga és Kiss ugyanakkor sérülés vagy betegség miatt nem került a keretbe. A vendég losonciak nem kezdtek rosszul, de mikor a somogyiak gyors támadásai célba értek, akkor előbb egyenlített a Kaposvári KK, majd átvette a vezetést is. Nem volt könnyű dolga a mieinknek a zöld-fehérek ellen, akik már előrébb járnak a felkészülésben. A félidőig magabiztosnak tűnt a KKK, az előny is nőtt az első negyedhez képest, ám egy leérkezésnél megsérült az addig legeredményesebbnek bizonyuló Green. Így a harmadik játékrészben már könnyen egyenlített a Losonc a kulcsemberét vesztő Kaposvár ellen, és előnyt is tudott szerezni, elsősorban a távoli találatoknak köszönhetően. A kaposváriak a felállt védekezés ellen már nehezebben támadtak, ráadásul a két szlovén próbajátékos, Krejics és Grum beillesztése sem volt zökkenőmentes. Így a meccs vége felé közelítve - bár felcsillant a kaposváriak reménye a vezetés visszavételére - a losonciak nyugodhattak meg inkább. Az alacsony színvonalú találkozó mindenesetre szolgált tanulságokkal a vezetőedző számára. Farkas László: - Még a felkészülés elején tartunk, van időnk bőven arra, hogy összecsiszoljuk a csapatot az októberi rajtig. Számos erőpróba vár a kaposváriakra a bajnoki rajtig.
Kiváncsi vagyok, hogy mi lesz Laziccsal. Aláírta már a szerződését? És, hogy állnak légiós kereső ügyeink. Ha tud valaki valamit (akár pletykát is :-)), ne tartsa titokban!
Mi van?:)) Nincs pénze a csapatnak még két légiósra?:)) Azt írták, hogy hoznak valakit Richardson helyett meg hoznak egy igazi ötös centert. Vagy ez csak kamu?:))
Amúgy nincs pénzem nem tudok segíteni, minden pénzem elment az egyetemre!
A losonci torna megint szenzációs volt!:)) Most nem raboltak ki minket, csak a pályán volt balhé! Nagyszerű Érdemes odamenni!:)) A számok alapján kb. mindenkitől ezt vártam! Green hozta magát, remélem ezt tartja késöbb is! Lazicsot igazoljuk le! A többiek ha ennyit hoznak mindig akkor jó lesz. Egyedül Roncától hiányolom a pontokat. Szvsz neki is úgy 10-15 pont körül kellene dobnia minimum, de dobhat többet is! De majd mindenki felépül, igazolunk még két magas embert és akkor nem lesz ez olyan rossz. Csak így tovább!
Arra én is kiváncsi lennék, hogy meddig repült Richardson?
Egyetértek veled. :-) Bobo kell, ez teljesen egyértelmű. Én is emlékszem még arra, amikor Szikó nem csak védekezni tudott, hanem vajkezűként dobálta 9/9-eket. Jó lenne, ha idén megkapná a bizalmat támadásban is.
"...Ugyanakkor azt is elmondta: komoly problémái vannak az átállással és nemhogy Magyarországról, de még Európáról sem igazán hallott eddig..."
Basszus, egyetemet végzett nem, vagy mi? Én sem ismerek minden afrikai és ázsia országot pontosan, de ha odaigazolnék, csak felütném azt a kurva térképet. Meg utánna néznék már, vannak könyvtárak júeszéjben is, ha a netet már nem tanítják azon egyetemen. Vazze, és még ezek a világ csendőrei...
Remélem Lazics maradni fog, nem lenne jó, ha még őt is "elveszítenénk"... Remélem Bobó hamarosan rendbejön annyira, hogy játszani tudjon, mert azért ennek a csapatnak feltétlen szüksége van rá! Szikótól én most már évek óta többet várok, régóta játszik teljesen formán kívül és sokszor éreztem úgy, hogy több van benne (mégha azt mindenki tudja is, hogy nem egy labdzsonglőr (most finom voltam:) de küzd-hajt, kiteszi a szívét a pályára, remek védőjátékos és, ha érzi a bizalmat támadásban is képes 10 pont körül dobni (mint, ahogyan erre jó példa volt mondjuk a 2001/02-es szezon, amikor az egyik leghasznosabb játékosunk volt). Green a vezére lesz ennek a csapatnak ez biztos. Gráczertől és Tanácstól én is kb. ennyit várok. Trepi?!? Áhh.... hagyjuk :S A fiatalok kérdésesek mind, még Ronca is, nekik vízválasztó lesz ez a szezon. Kiváncsi vagyok most mi lesz Richardson távozása után. Magasember most aztán mindenképp kell, mert jelenleg nincs épkézláb 4-es, 5-ös a csapatban...
A második meccsen Szikó nagyot játszhatott, jó lehetett Green és Lazics is. Tanácstól én kb. ezt várom minimum. A harmadik meccsen remélem nem keltettük túlzottan egy szedettvedett banda benyomását. Végülis álltuk a sarat félidőig. örülök, ha fiatalok tényleg jók voltak. Remélem Lazics sérülése nem súlyos, és leigazoljuk.