Off, néztem a tegnapi Aalborg Pick meccset, és nagyon szomorú voltam!
Itt volt ez a három 25 év alatti srác, két svéd, Claar, Sander és a dán Laeso! Ők a modern kézilabda megtestesítői.
Nem égimeszelők - 192-196 centisek, nem izomkolosszusok, ellenben fittek, gyorsak, erősek, technikailag képzettek, bármit meg tudtak csinálni a pályán, öröm volt nézni őket.
Magyarországon csak Szita Zoli hozza ezt a szintet - részben -, még hasonlít is a dánra, de hol vannak a többiek?
Vmit nagyon tudnak. De ugyanezt írhatnám a szlovénokról és már lassan a portugálokról is, Martins is miket tud.
Mindig csak várjuk, hogy vki berobbanjon, remélhetőleg Pepe és a kis Fazekas pont ezt fogják hozni, de mindig csak reménykedünk, aztán meg...
A mostaniak közül Faluvéginek kellene itt tartania, meg kábé Győri Matyinak, csak a sok sérülés.
Megnéztem, itt volt 2013-ban a férfi u19es vb, ebből a keretből csak Bánhidi lett az aki, a többiek páran voltak már felnőtt válogatottak, de most nekik kellene vinniük a prímet, de ez a korosztály is nagyjából kimaradt.
Marad a remény, hogy hátha tényleg beérik majd a neka és a sok akadémia, meg az elkölött 100 milliárdok...
Mennek bizony, és nem mindig pozitív visszhanggal.
Igen, az egy érdekes szitu lesz ott. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan fogja a keretet menedzselni Talant. Dujshebaev-Remili viszonylatban simán el tudom képzelni, hogy felváltva fognak játszani irányítót és jobbátlövőt.
Amíg NL valahol szerepet vállal, addig ott Borsosnak nem lesz realitása pozíciót kapni. Nem tudom mi az oka Laci ellenszenvének az irányába, de én csak nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy ők együtt dolgozzanak. Az viszont tény, hogy mind Válogatott mind klub szinten hiba, hogy nem használja ki senki Borsos tudását és kapcsolati rendszerét.
Közben Dániában olyan hó esett, hogy csúszik az út, és a meccs is :D
Ettől nem nem kell másként megítélni. Egy nagyon korrekt és normális ember. Igazából a tanácsa arra irányult, hogy Remilinek hol lenne jobb helye. Ez nem ellenünk szól, sokkal inkább a vezetőség felé egy megfogalmazott és valós alapokon nyugvó kritika.
bár gyorsan hozzáteszem, hogy az nagy csalódás lenne, mert rólunk mindig normálisan beszél, még amikor nagyon gáz a játék, akkor is finoman adagolja a kritikát
Kicsit OFF: elképesztő iramú és magas színvonalú volt a tegnapi GOG-Nantes meccs, jó döntés volt a Sport TV-től hogy leadták. A Bányász is éledezik, sok sikert nekik az EL-ben.
engem az idegesít a legjobban, hogy a játékunk nemhogy fejlődne az ősz elejéhez képest, hanem egyre rosszabb.
támadásban 2-3 figura, aztán Petar oldja meg.
lehet hogy a kezdeti új lendület meg a hazai pálya elég volt a Barca, a PSG meg a Flens ellen, de most már játékban is többet kellene beletenni.
Omar nem tudom hol jár, olyan mintha még az olimpián lenne...sehol az óriási emelkedések, átlövések, odamegy verekedni a falhoz.
ha nyáron nem volt edző, aki vállalja, akkor most lenne bárki is, ha Momótól elköszönnénk? 3 hónap után? annak megint milyen üzenete lenne?
sajnos most a Kielce az a csapat, ami ott tart, ahol mi 2013/2014 után környékén: vonzó projekt és edző (jó, majdnem bedőltek a múltkor, Talant meg egy gyökér:D), nem véletlenek az igazolások. 5 évvel ezelőtt Nahi, Remili, Konkoud nálunk landolt volna, ebben biztos vagyok.