Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok. Eredeti méret.
Hihi :) A párom nagyon szerette Egert. Oda járt kollégiumba. Viszont az egriek nagyon rátartiak voltak, h ők városiak... Nagyon fennhordták az orrukat...
Kinyomoztam, h ez a városi-vidéki ellentét nem Budapestről ered, hanem a vidéki városiak nézik le a nem városiakat... Szegény életem nehezen viselte a származását. Pedig nem volt abban hiba...
Eccer nagyon megbántottam. Szólt, h jön fel a bátyja Budapestre kiállításra, és közben beugrik hozzánk. Nagyon megörültem, h így művelődik a család, és rögtön hevesen érdeklődni kezdtem, h milyen kiállításra jön, mi is mehetnénk... A válasz az volt, h Táktor (traktor) kiállításra... Én meg spontán el kezdtem röhögni úgy, h a könnyeim is megeredtek... Az én Édesem pedig szegény drága virágom vérigsértődött... :(
A papír türelmes. Csak azt nem értem, hogy egy olyan nick, aki teleírja az öngyilkos topikot, miért érzi fontosnak, hogy szexuális kisugárzást fantáziáljon vadidegeneknek.
Hát, az túlzás, de lépegetni, kicsit rázni az alfelemet tudok. :) Nem esek el a saját lábamban... :) Viszont érdekes, h gyűlölöm a magassarkút, de táncolni meg csak abban tudok... :)
Húha, kell is vennem egyet, mert ősszel megyek buliba...