Keresés

Részletes keresés

Reena Creative Commons License 2005.10.02 0 0 1069
NEKEM NAGYON TETSZETT!!:))
Előzmény: Lecso11 (1067)
luipotter Creative Commons License 2005.10.02 0 0 1068
ezt a tegnapi utolsó, 3 dobásos büntetőtöket elmagyarázhatná nekem valaki... :o)))
Előzmény: Lecso11 (1067)
Lecso11 Creative Commons License 2005.10.02 0 0 1067
Na, vélemények így a torna után??
Simi23 Creative Commons License 2005.09.29 0 0 1066
Nálam sem fér össze, mert én a sportélményért járok kosárlabda mérkőzésre!:)
Előzmény: Kioto (1065)
Kioto Creative Commons License 2005.09.29 0 0 1065
Sörözni???

Nem Fenstherm Kupa lesz?
A kosárlabda és a sörözés nálam nem fér össze!
:-)
Előzmény: norris21 (1064)
norris21 Creative Commons License 2005.09.28 0 0 1064
Nagy a csönd itt...

Mindenesetre üzenem minden magát érintve érző egyénnek, hogy csüt-péntek-szombat este felőlem mehetünk sörözni!

:-)
norris21 Creative Commons License 2005.09.26 0 0 1063
Sajnos ezek szerint ez a felkészülési időszak sincs közel az ideálishoz, sajnos. :-(
Abban mondjuk bízhatunk, hogy a kezdőcsapat ugye egy híján végülis megvan. Kiegészítő emberek is meg lennének, ha Bobo és Tanács rendbe jönnének.

Ha nem lesz Tanács, az szerintem nagy veszteség, mert tudott ő kb. 10 pontokat dobni, és még látványosan is ráadásul. Na meg amúgyis egy szimpatikus játékos. Remélem bírja majd a térde... De egyre kevesebb reményt látok erre, már most is bajlódik vele eleget... :-(

HAJRÁ KAPOSVÁR!

Előzmény: Elvi Szinger (1062)
Elvi Szinger Creative Commons License 2005.09.26 0 0 1062
Szóval nem tudok semmi különöset, de magyar épkézláb ember, aki a mi bajainkra gyógyír lehetne egyszerűen nincs. Ezért biztos, hogy olcsóbb (ezzel együtt valszeg közepes szintű) emberkék fognak érkezni, hogy legalább 10-en meglegyenek. Filip mandulaműtét, Tanács qrvanagy kérdőjel, Varga legalább két hónap. A kupára talán jön valaki, vagy a Göcsejre.
Pacey Creative Commons License 2005.09.26 0 0 1061

Marco Alexander Sanders (szül. 1979) 201cm, 105kg

Nagyon atletikus játékos, bevethető mind 2-3-4-es poszton. Jól egy-egyezik. Jó hárompontos-dobó.

Az egyetem után Finnországba igazolt, a Salon Vilpas együttesébe. Az északiaknál 38 meccsen játszott, amelyeken 15,4-es pont és 8,1-es lepattanóátlagot ért el. Ebben a szezonban 4 meccs erejéig a francia bajnokság légkörébe is, ahol a másodosztályú Saint-Etienne játékosa volt. Itt jó val mérsékeltebb átlagokat hozott (6 pont, 4 lepattanó). Ezután vissza is tért a finnekhez, új csapata a Lapuan Korikobrat lett. Itt kiemelkedő szezont produkált. A bajnokság második legjobb pontszerzője lett 21,9 átlaggal. Emellé még lemart 10,5 lepattanót is az ellenfelek elől. Mezőnyből 60,9, a hárpmpontos vonalon túlról 7,7 (!?) százalékkal tüzelt.

norris21 Creative Commons License 2005.09.24 0 0 1060
Tegnap szerencsémre sikerült már látnom csapatunkat. Ha azt vesszük, hogy ez bőven a második sorunk volt, vagy inkább még az sem, nem is olyan rossz az eredmény. Mindenesetre a játék hagyott némi kívánnivalót támadásban és védekezésben is, főleg a második félidőben. De hát igazán ugye nem is ez a csapatunk.

Gráczer: tulajdonképpen nem volt rossz, csere irányítónak szvsz meg fogja tenni. Ha nem sérül meg, talán még nyerhettünk is volna.
Szőke: védkezése a szokásos, bár azért nem volt könnyű dolga ebben a felforgatott csapatban, a pontjai remélem nem csak azért születtek, mert az ifisták helyett vállalnia kellett.
Hendlein: látszik rajta, hogy sokat ért a dombóvári kiruccanása. Nem mondom, hogy nem hibázott, de nekem úgy tünt, hogy átlépte azt a bizonyos lélektani határt, ami a pályán megkülönbözteti a standard játékost az ifiből felhozottal. Remélem igazam van. (Hajrá Ronca! ;-) )
Sanders: szerintem igazoljuk le. :-) Kissé hasonlít a felépítése és a játéka is talán a mi Joe Wylienkra. Szerintem tipikus 4-es, és úgy gondolom, hogy Lazics és Green mellett sokkal többet tudott volna mutatni, de így sem volt azért rossz.
Trepi: Na most használhatom az egyik legtipikusabb sablon mondatot: a meglepetéstől majdnem kiesett az újság a kezemből reggel, mikor olvastam Trepi 20 pontját. Hát hogy is mondjam; nem volt jó.

Tömös: ő rajta nem látszik az, ami Roncán igen. Sajnos.
Déri: Ő nem Kiss Kornél volt? Szerencsére ezek szerint nem. Sajnos nem tudta megfelelően helyettesíteni Gráczert, sokszor a labdát se tudta felhozni, el is adta vagy 10-szer így. Pedig a zegiek irányítója se testesíti meg a rutinos vén rókát. Sajnos ez miatt vesztettünk, de persze ez nem csak az ő hibája. Mondjuk semmi baj nem történt, és valószínűleg lesz ez még sokkal jobb is!
Horváth: remélem nem kavartam túlságosan össze a Kiss-Déri-Horváth háromszöget. :-)

Sajnos Bobo még nem játszhatott, Tanács és Gordan ott sem volt. ElviSz', aggódom értük, sőt nyugtalanítanak! :-)

Az én tippem a bajnoki kezdőcsapatra: Lazics-Green-Hendlein-Sanders-A megváltónk.

norris21 Creative Commons License 2005.09.24 0 0 1059
Marco Alexander Sanders 16 ponttal mutatkozott be a Kaposvári KK-ban

Zalaegerszegi TE KK–Kaposvári KK 87–71 (20–21, 19–19, 25–12, 23–19)

Zalaegerszeg

Újabb előkészületi mérkőzést játszott pénteken délután – ezúttal Zalaegerszegen – a bajnokságra készülő Kaposvári KK férfi kosárlabda-csapata.

A somogyiak a sorozatos sérülések miatt tartalékos összeállításban léptek pályára, de az első félidőben még jól tartották magukat. A harmadik negyedben Gráczer meghúzódott, így ő is kivált a játékból. A vendégeknél bemutatkozott az új amerikai-német állampolgárságú Marco Alexander Sanders, aki 16 pontig jutott. A kaposváriak következő erőpróbája a jövő heti hazai rendezésű Fenstherm kupa előkészületi torna lesz.
Kaposvári KK: Gráczer (5), Szőke (15/6), Hendlein (8/3), Sanders (16), Trepák (20). Csere: Tömösváry (3), Déri (2), Horváth N. (2). Vezetőedző: Farkas László. Edző: Puska Zoltán.

norris21 Creative Commons License 2005.09.24 0 0 1058
Szívesen. :-)
Előzmény: Reena (1057)
Reena Creative Commons License 2005.09.23 0 0 1057

Nagyon szépen köszönöm!:))

Előzmény: norris21 (1055)
norris21 Creative Commons License 2005.09.23 0 0 1056
Egy körmendi hír, ami érint minket is:

"...így Fodor Sándor ügyvezető, akitől megtudtuk: idén is megrendezik a Mogyorósy Szilárd-emléktornát. Ennek időpontja elsősorban attól függ, hogy a felújítás alatt álló Somogyi Béla iskola tornatermében mikor készülnek el a lelátóval. A tervek szerint a torna a bajnokság kezdete előtt egy héttel lenne, a Marc-Körmend meghívására már rábólintott a ZTE és a Kaposvár, a negyedik résztvevő még nem ismert..."
norris21 Creative Commons License 2005.09.22 0 0 1055
Tessék, itt van:

A Fenstherm Kosárlabda Kupa programja

Szeptember 29., csütörtök
17.30 óra: PVSK Pécs EXPO-Atomerőmű SE
19.15 óra: Kaposvári KK-Zalaegerszegi TE KK

Szeptember 30., péntek
17.30 óra: Atomerőmű SE-Zalaegerszegi TE KK
19.15 óra: Kaposvári KK-PVSK Pécs EXPO

Október 01., szombat
17.30 óra: PVSK Pécs EXPO-Zalaegerszegi TE KK
19.15 óra: Kaposvári KK-Atomerőmű SE
Előzmény: Reena (1054)
Reena Creative Commons License 2005.09.22 0 0 1054
Szia!Légyszi írd le hogy mikor lesznek a meccsek a Kaposvári kupán!köszi
Előzmény: norris21 (1053)
norris21 Creative Commons License 2005.09.21 0 0 1053
Nehogy már ne a legnagyobb csapat topikja legyen az 1. a kosaras topikok közül. :-)

HAJRÁ KAPOSVÁR!
ciÁN Creative Commons License 2005.09.21 0 0 1052
Kaposvári kupára csütörtökön és szombaton megyek, akkor társulhatsz, emilezz.
Előzmény: nisavic (1049)
norris21 Creative Commons License 2005.09.21 0 0 1051
Lecsó, írtam mailt.
Ja, és neked. :-)
norris21 Creative Commons License 2005.09.21 0 0 1050
Ha jönnek a kaposvári tornára Ciánék, akkor velük talán vissza tudsz menni Pécsre.

Hajrá kékek! :-)
Előzmény: nisavic (1049)
nisavic Creative Commons License 2005.09.21 0 0 1049

Ha lesz pénteken meccs, arra mindenképp hazamegyek. Kaposvári kupára is szívesen mennék, csak hát egyet kellene aludnom ott, mert a hazajutás nem igazán oldható meg, úgyhogy az még koránt sem tuti.

Ma akkor zúgjon a "Hajrá ZTE" (örömmel várom a beszámolót, csütörtökön azzal kezdek), pénteken aztán lehet változtatni.

Előzmény: norris21 (1047)
norris21 Creative Commons License 2005.09.21 0 0 1048
csarnokban, ugye... :-)
Előzmény: norris21 (1047)
norris21 Creative Commons License 2005.09.21 0 0 1047
Hát a mienk áll szarabbul, ez biztos!
Jó ez a körmendi hozzáállás, nem? Ők is csak sírtak egész 2003-ban, aztán bajnokok lettek. Mi se kezdhetjük elég korán a sírást, én már át is vettem a taktikát. :D

Ma megyek Zete-Falcora, írok majd róla, csak nem tudom mikor jutok (ha jutok) este nethez.

Ha tényleg lesz pénteken ZTE-KKK, jössz? Megpróbálom én is megkérdezni majd valakitől a csarnokba, hátha tudják már.

És a jövő heti kaposvári tornára tudsz akkor jönni?
Előzmény: nisavic (1042)
norris21 Creative Commons License 2005.09.21 0 0 1046
Nyugtalankodok én, ha ez kell a jó hírekhez... :-)

Pénteki egerszegi edzőmeccs biztos már?
Előzmény: Elvi Szinger (1041)
norris21 Creative Commons License 2005.09.21 0 0 1045
A távozó szlovénok helyett újabb légióst próbál a Kaposvári KK

Alexander Lazics egy szezonra szóló megállapodás írt alá

Kaposvár

Tovább tart a játékoskeresés a Kaposvári KK-nál, miközben a szerb-montenegrói Alexandar Lazics egy szezonra szóló megállapodást írt alá. A múlt héten tesztelt két szlovén bedobó már hazatért, egy amerikait pedig most próbálnak a somogyiak.

A nagyatádi bemutatkozó mérkőzésen szereplő két szlovén kosárlabdázó helyett érkezett német-amerikai Marco Alexander Sanders, aki természetesen csak névrokona a korábban Kaposváron is megforduló Casey Sandersnek. A 26 esztendős, 201 cm magas, 105 kilós játékos a New York állam beli Rochesterben született. Édesanyja révén kapott német állampolgárságot. A 3-as, 4-es poszton mozog otthonosabban. Legutóbb a finn első osztályú Lapuan Korikobrat együttesében szerepelt. Remek statisztikája 21 mérkőzés alatt 21,9 pontos és 10,5-ös lepattanóátlagról árulkodik kifejezetten jó, 60,9-es mezőnykosár százalékkal. Számára nem ismeretlen az európai kosárlabda, hiszen 2003-tól a finn Salon Vilpas (38 meccs, 15,4 pont, 8,1 lepattanó), majd a francia Saint-Etienne alkalmazásában állt. Őt legkorábban a péntekre tervezett edzőmérkőzésen Zalaegerszegen próbálhatják ki éles helyzetben.
A héten megfogyatkozott kerettel tudott dolgozni a Farkas László, Puska Zoltán edzőkettős. A Nagyatádon hiányzókhoz csatlakozott a részleges izom-szakadást szenvedő Ledon Green és a hétfői edzés óta deréksérüléssel bajlódó Alexandar Lazics is. Utóbbiak előre láthatólag néhány nap után ismét bekapcsolódhatnak a közös munkába. A szerb-montenegrói Lazics közben pedig aláírta az egy szezonra szóló megállapodását a kaposváriakkal.
– Továbbra is keressük a számunkra minden tekintetben megfelelő centert – mondta Kovács László, a kaposváriak ügyvezető-elnöke. – Tudni kell azonban, hogy pillanatnyilag ők a legkapósabbak a piacon. Az elmúlt hetekben néhány kiszemelttel már majdnem megegyeztünk, amikor egy nálunk jó magasabb összegű ajánlattal érkező klub szerződtette a játékost. A német-amerikai Sanders érkeztével azonban bővültek a lehetőségeink, mert ismét számolhatunk az Egyesült Államokból jövőkkel.

nisavic Creative Commons License 2005.09.20 0 0 1044
Folyamatban van, ha én is tudok vmit, akkor jelentkezem!
Előzmény: Elvi Szinger (1043)
Elvi Szinger Creative Commons License 2005.09.20 0 0 1043
Ma délelőtt 10.45-kor még úgy tűnt :-), de addig még sok minden lehet. Informálódj helyileg is, az lenne a tuti
nisavic Creative Commons License 2005.09.20 0 0 1042
Az edzőmeccs tuti? Ha Norris még ott vagy, akkor megvitathatjuk melyikünk kedvenc csapata áll szarabbul...
Előzmény: Elvi Szinger (1041)
Elvi Szinger Creative Commons License 2005.09.20 0 0 1041
Lazics aláírt, most már ne nyugtalankodj :-) A négyesre jött a német-amerikai Marco Alexander Sanders, így lehet USÁ-s a cenyó... Pénteken edzőmeccs Egerszegen. A Lecsó, a Moca elfoglaltságáról gondoskodtam :-))))
Lecso11 Creative Commons License 2005.09.20 0 0 1040
off:
Moca, ha erre jársz, akkor nézz rá a taurina oldalra és a fórumra, és írj :-)
on

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!