A damaszkuszi légvédelem hatékony a német zuhanóbombázókkal szemben, pedig a legénység peep showba jár Napközben a szír öli a stukákat,
Éjszaka meg stíröli a szukákat.
A mulató kidobóemberével viszont közlik, hogy az elnököt nem engedheti be Ne járjon a Hafez Asszad bárokba,
Ha idejön, rögtön basszad árokba!
Kiszúrnak a Keselyűvel: a góllövőcipőjét valaki (politikai okból?) az öltözőszekrénybe zárja Itton marad Butragueno csukája,
Lakatot a buta, genyó (?) csuk rája.
Maga kellemetlen fráter, nem avatom be a terveimbe Titkomat az orrára nem kötöm, Ön
olyan, mint a pattanás a tökömön.
A barátnőmnek tetszik az ajándékom, de azért nem teljesen elégedett Köszönöm, a stóla szexis,
Node kéne - szól - a stex is!
A kártyaasztal nem oltár Most talán ne gyünne pap! Csank Anasztáznak
Asztalán egy ünnepnap csak kanasztáznak.
Elsumákolt renonsz (még egy Kolja) Panaszt tettem, hiába, a panaszt a kar titkolja,
Pedig csalással nyerte a kanasztapartit Kolja.
Nem érek rá kártyázni Jöhet most a törököm tarokkal,
Éppen diót török öt marokkal.
A túravezető mondta, hogy hozzam magammal a laptopot is. Így el sem indulok. Minek cipeljek én a Pilisben tasztatúrát?
Ördög vigye ezt a debil ... kirándulást!
Namég1 eszembe jutott:
Új ruhadarabunk érdekes anyaga se tart vissza minket egy görögországi kiruccanástól: Kordnadrágunk se nem makro, se nem mikro, fura!
No de sebaj, ebben utazunk mi Korfura.
Beckhames sorozatod igen színvonalas! Külön növeli értékét, hogy eggyikkel sem sikerül újrafelfedezned az eddigi - ha yol csal az emlékezetem - egyetlen Beckhames rímet, ami valahogy így volt:
"Hogy a tipp bejöjjön nekem,
Az kell, hogy ne jöjjön Beckham."
Nem tudom tartani az ördöngös angolt Habár majd’ kiszakad belem,
Kötényt ad s elszalad Beckham.
Elkésett kampányfogás Még a Munkáspárt szórat,
Thürmer-képes sportszárat.
Szúnyogriasztó kenőccsel ügynökölök az angol válogatott öltözőjében Most pedig a sor Beckhamen,
Őt is háromszor bekenem.
A hontalan néger tüzelőt szerzett Szerencsétlen afro pára,
szert tett egy kis aprófára
Hajótörést szenvedett két angol focista. Az egyik éhenhalt s társa idővel olyannyira legyőzte az emberevéssel kapcsolatos kezdeti gátlásait, hogy végül még a fejhúst is jóízűen elszopogatta [bocs] Scholest a szükség bekeményítette,
hetednap már Beckham ínyét ette.
A Sátán hímzett kabátban zörget be a plébánoshoz, de nem sikerül megtévesztenie Meg se kérdem, szent-e maga,
kénköves a mente szaga.
Az árokásó angol szakmunkás különös feltételhez köti a munkatempó fokozását Ha ebédkor Beckham etet,
még több gödröt betemetek.
Nem tudom mit csinál a húsbolt eladója, ezért inkább a halpiacon szerzem be az ünnepi vacsora alapanyagát Mit a hússal a hentes tesz, idegen.
Halat eszünk majd szenteste hidegen.
Mi van fiúk Az eddigi rímek ültek,
De mostanra kimerültek?
Kiürült a puska sorra,
Elment minden suska porra?
Kik, mint a szívlapát, szórnak,
Elmentek szilvapásztornak?
Ne köpjön a ses teszt vért.
Csókolom a szesztestvért. (ld. vurugya 269)
Gr0, az olvasztáros meg ráncos test már volt, asszem nálam. ebből persze következik, hogy szerintem nem is olyan gyenge a köröd :) a polgárbarát nálam nagyon ül!
Anno, a 2000-es EB alatt is dőltek a focis rímek, tele nevekkel. Az esetleges újrafelfeket elkerülendő érdemes visszalapozni oda, meg amúgy is, jó rímek voltak azok is :)))
De miért nincsenek VB-versek? A kínzó hiány pótlására is teszek kósza egy-két kísérletet.
A hanyag és részeges szobatárs legalább a mindig mosdóba okádna Rendet nem tűr el e trehány,
Óriási területre hány.
Egy egész tehénből készítünk bográcsgulyást Elég egy egész kőrisfa,
Amíg puhára fő Riska.
Kár, hogy a növénygyógyász kicsit messze lakik Elemészt a bú, fa-doki!
Maga, miért nem budafoki?
Micsoda képtelen ötlet, hogy legjobb tehenemet elcseréljem egy tyúkra Hogy érhet egy tik ünőt,
pláne ilyen kitűnőt?
A hajléktalant bosszantják a felszedett rágógumiba ragadt csótányok Jól berág a guberáló:
Tiszta bogár-klub e rágó.
Batistuta odaszól a nigériai Westnek Hú, de vicces, amigo,
ez a csigás imágó.
Basszus, lemaradtam a gólról Míg a söröm vedelém,
gólt kapott a védelem.
Az Egyiptom-Franciaország edzőmeccsen az egyik szurkoló túlzott magabiztosságáért kárhoztatja a kopasz kapust, míg társa szerint ilyen eltévedt lövésre kár lenne mozdulni Odanézz, ni! Lusta Barthez!
Ugyan, hagyd! Nílusba tart ez...
Hamlet apja s német cinkosa várja, hogy a király megkóstolja a mérgezett ételt (Tudom, a fürge ürgét már Petőfi is kitalálta.)
A dán s a fürge alemán
Lesi, az ürge fal-e mán.
A farmernadrág dala A mosónő szinte reszket
Hogy majd én is színt eresztek.
Túl vagyok a 100000 forintos kérdésen, de idegállapotomra a "zabszem effektus" kifejezés nem adekvát Tudom, hogy a gordonka az viola da gamba.
De nem tudom, hogy került a dió valagamba.
A természetgyógyászathoz fantázia is kellene Nem szárad a szemölcs le keményfaszilánktól,
Nem telik ennél több lelemény faszikánktól?
Egy újabb alternatív gyógymód A doki sok idigót nagyfrekvencián kénbe kavart,
S máris ecsetelte zöldben vagy enciánkékben a vart.
És még egy ötlábú kecske Ne vigyen sert a sarlatán a lepratelepre!
Egy sarlatánt a ser talán alapra teper le.