Keresés

Részletes keresés

szévike Creative Commons License 2020.10.26 0 5 570

Nem figyeltem, vagy nem értettem: miért volt csalódott Pisti gazda?

Volt két-három lány, akik első látásra teljesen rendben voltak. 

Már, ha van elég önkritikája  a gazdának és tudja, hogy ez nem a

miss World castingja.

Előzmény: forgoszel (569)
forgoszel Creative Commons License 2020.10.26 0 2 569

Pisti gazdának nem tetszik a felhozatal, de hát végül mit várt? Ő sem egy matyóhimzés!

GPS Creative Commons License 2020.10.26 0 0 568

Aha értem - tehát már eleve elő-rostálásra voltak ítélve. Így már világos, köszi.

Előzmény: Kobzoska (567)
Kobzoska Creative Commons License 2020.10.26 0 0 567

Nyolcan voltak, abból választottak volna eredetileg 4-et, de a nagy érdeklődés miatt 5 lett belőle.

Legalábbis ez a "hivatalos" magyarázat.

Előzmény: GPS (565)
OrSoLy Creative Commons License 2020.10.25 0 0 566

Az 1. évadban is úgy volt, hogy a legtöbb levelet kapó 4 vagy 5 gazda kerül be a műsorba (pl ha nézted, volt egy idősebb, az erdő közepén élő nő is, ő nem került be pl), itt is így történt, csak ezek szerint 4-et akartak, de végül 5 lett belőle.

Előzmény: GPS (565)
GPS Creative Commons License 2020.10.25 0 0 565

Azt mondta, hogy eredetileg 4 gazda került volna a műsorba, de annyi levél érkezett, hogy 5 lett belőle.

Nemáá. És a duci tehenészlány hova lett? De ha jól emlékszem, volt egy erdélyi csávó is - aki már nincs.

Biztos, hogy bővítették az állományt?

Előzmény: Kobzoska (563)
TonyBrasco Creative Commons License 2020.10.25 0 0 564
Kobzoska Creative Commons License 2020.10.25 0 0 563

Azt mondta, hogy eredetileg 4 gazda került volna a műsorba, de annyi levél érkezett, hogy 5 lett belőle.

Előzmény: GPS (562)
GPS Creative Commons License 2020.10.25 0 0 562

Köszi - de akkor sem értem, hogy ez miért volt ok arra, hogy leszűkítsék a gazda-állományt?
Mert ha egyesekr túl kevés érkezett - azt még érteném... na de a túl sok miatt miért kellett redukálni?....

.

Előzmény: Kobzoska (561)
Kobzoska Creative Commons License 2020.10.25 0 0 561

annyi

Előzmény: GPS (560)
GPS Creative Commons License 2020.10.25 0 0 560

Ebben a videóban pont a lényeget nem értettem - ami 0:18-tól van: "...levél érkezett, hogy"

Mi a fene van a levél szó előtt?

https://rtl.hu/rtlklub/gazda/miert-5-gazda-szerepel-a-hazasodna-a-gazda-elso-reszeben-nadai-aniko-valaszol

.

Előzmény: Apádfüle (559)
Apádfüle Creative Commons License 2020.10.25 -2 0 559

https://rtl.hu/rtlklub/gazda/kimaradt-jelenet-extra-video-randi-vetkozes-pisztoly-anett-peti-gazda?fbclid=IwAR267nUoi1VkkkghaH_jwSv0oQCH8p68dFJ9yTVVjqKZDj9KsEmdYoTg51o

"Vigyázz, mert hamar elsül, ha sokat húzgálod!" :DD

(A riasztópisztoly kezeléséről van szó, huncut, aki rosszra gondol!)

gombóc63 Creative Commons License 2020.10.25 0 0 558

Ez már a sokadik évad, eddig senkinek nem jött össze, akik úgy vonultak ki a műsorból, hogy egy pár lettek azok is szétmentek.

Előzmény: Amaribp (555)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.10.24 0 0 557

Ezért (sem) lennék gazda párja.

Előzmény: GPS (538)
mammamia28 Creative Commons License 2020.10.24 -3 1 556

Lassan már az se nagyon hihető, hogy ezek a gazdák tényleg gazdálkodnak :)

Előzmény: Ilhilla (554)
Amaribp Creative Commons License 2020.10.24 0 2 555

Én csak azt gondolom, egy szórakoztató műsor, Nem igazán lehet itt párt találni, kamerák előtt :)

Ilhilla Creative Commons License 2020.10.24 -3 0 554

Úgy tűnik, Edina sem párt találni ment a műsorba!

https://filmsor.net/hazasodna-a-gazda-edina/

szévike Creative Commons License 2020.10.23 0 2 553

Igen, Lacinak nagyon rossz volt a belépője.

Persze mondhatjuk, hogy szerencsétlennek minden összejött.

Először is a kamerák, aztán a szitu, hogy ő egy társkereső műsorban, mit fognak szólni a faluban.

Aztán a defekt. S mindezek tetejében, ki tudja mióta ül kocsiban és pisilni kell, méghozzá sürgősen.

S a szerkesztő kegyetlen, semmi ziccert nem hagy ki.

Már a locsolásnál egész más képet mutatott magáról. Mondjuk a csövet kivehette volna Betti kezéből, de én még megadom neki a bizalmat a továbbiakhoz.

Van még a fiúk között az elsőnek érkező szemüveges, ő még keveset szerepelt, de szimpatikusnak

tünik. Nem az viszont a kigyurt, felnyirt pasas. Majd, ha két szónál többet is mondhat, akkor kiderül,

hogy tévedek-e, ha nemkicsit prosztónak gondolom.

A negyedik fiúról véleményt mondani még korai lenne a max két elejtett szava alapján.

Előzmény: Tulipántoss (552)
Tulipántoss Creative Commons License 2020.10.23 0 2 552

" ......hasznosabb lenne ha Betti valamelyik másik gazdával jönne össze.. :P Így elsőre talán Peti, de passz.. :)  "

Nem rossz ötlet, nekem is eszembe jutott már! 

De talán tényleg most a legjobb megoldás most,  a passssszzz! :D

(Mégpedig azért, mert Roland egyszerű, mint a faék, Szabolcs jele már az óvodában is alma volt, almás a kispárnája vagyis nem illenek egyáltalán Bettihez. Peti  illene meg nem is. De inkább nem, mert Betti nőként sokkal érettebb. (És most nem azért mert talán Petinél egy évvel (?) idősebb! ) 

Lehet, hogy a még nem szereplő két gazda közül valamelyik megfelelő lenne Bettinek, de az eddig kialakult  vélemények alapján már első blikkre  kizárom ezt a lehetősége (szereplés nélkül is.)

Betti és Laci (?) a kék inges, akivel a melegházban locsoltak, külső illenek egymáshoz. Szimpatikus volt a jelenetük. Szinte fesztelenül beszélgettek. De ha Laci megérkezésére gondolok akkor ott éppen nem volt nekem szimpatikus, mint  (defektes-pisis). Laci mellett benttartottak  aranyosak a maguk módján, de nem Bettihez valók. Szerintem.

Előzmény: TonyBrasco (541)
TonyBrasco Creative Commons License 2020.10.23 0 1 551

"Edina hihetetlen művi, tipikusan az a nő, aki addig hízeleg, amíg körön belül kerül. Na, és utána kezdődik az igazi személyisége, amiből jobb kimaradni. 

Sajnos, nőként azt kell mondjam, hogy egyre több ilyen nőtársammal találkozok, akik az őszinteséget mélyen elrejtik, amíg nem lesz biztos a helyük. "

Ebben van valami, látszik, hogy nőkét lehet te ezt jobban levágod, nekem férfiként még nem tűnt veszélyesnek.

Vagy inkább, amit eddig láttunk belőle, én nem ítélném előre el, persze az első erre törekvő húzásáig. Én a hízelgésében vonzalmat láttam, de lehet az egészet tényleg csak játssza?! hmm..... (Az mondjuk sokat elárulna, ha mondjuk felhívná a legjobb barátnőjét és annak hogyan beszélne Szabiról.)

Előzmény: Kr.Kr. (544)
TonyBrasco Creative Commons License 2020.10.23 0 0 550

Igen, ebben van egy olyan attitűd, hogy ő az atyaúristen és a másik csak alárendelt, akár a szájával mondhatja ennek az ellenkezőjét is, akkor is éreztetni akarja, hogy ő diktál. Ez egyébként nem jó, ettől sok mai csaj hamar bemattol.

Előzmény: Kr.Kr. (545)
TonyBrasco Creative Commons License 2020.10.23 -2 0 549

"Nekem Anett egyébként egyre kevésbé szimpi."

Nekem Anettel az a kép körvonalazódik, hogy ő amúgy valami elvarázsolt naíva, aki lélekben még a tini korában ragadt. Persze lehet ez csak a szituáció hozta ki nála, de Peti helyében félnék tőle, hogy amúgy a háztartásban, meg mindenben használhatatlan lenne. Szerintem az ő eddig 33 évében valami máshoz szokott, és amúgy fogalma sincs arról mivel is jár adott esetben egy gazda feleségének lenni. (Persze ez igaz lehet a többi csajra is, de náluk még a korra fogható lenne, egy 33 éves csajnál már nehezen.)

Előzmény: Kr.Kr. (546)
Kr.Kr. Creative Commons License 2020.10.23 -1 2 548

Naiv vagyok, ha megkérdezem, hogy miért baj az, ha egy ekkora gazdaságot vezető férfi/nő szeretné, ha a párja is részt venne a gazdaság ügyes-bajos dolgait intézve? 

Nincs azzal gond, hogy ha valaki saját magát akarja építeni, csak akkor nem biztos, hogy ilyen munkát végző ember mellett kell keresni a boldogságot.

Szabolcs nem azt várja el az oldalbordájától, hogy beálljon napszámba (bár, szerintem a kétkezi munkában sincs semmi szégyellnivaló és amikor nincs hadra fogható napszámos, akkor igenis mindenkinek be kell állni), hanem rakja össze a számlákat. Gondolom a papírmunkát kellene vinnie, amit egy gazda valószínűleg kevésbé szeret elvégezni.

Elvonatkoztatva ezektől a szereplőktől. Mennyire lehet hosszútávú kapcsolat az olyan, ahol az egyik felet egyáltalán nem érdekli a másik munkája? Edina például egyáltalán nem mutatott semmi érdeklődést az almák iránt, miközben látható volt, hogy Szabolcs ezzel fekszik és kel.

Előzmény: GPS (538)
Kr.Kr. Creative Commons License 2020.10.23 -2 0 547

"És ott lett volna a ragyogó alkalom bevágódni az anyósjelöltnél, kicsit csevegni vele uborkaszedés közben. De egyiknek se jutott eszébe, hogy felemelte a sejhaját."... ééééés, ez mennyire, de mennyire jellemző manapság. Legalábbis abban a közegben, amiben én mozgok és ismerek párokat. Fiatalasszony elvárja, hogy királynőként kezeljék, pedig semmiben sem több a férfi családjánál, mégis elvárja, hogy mindent megkapjon, csak azért, mert Ő VAN. 

Szeretném hinni, hogy csak nekem vannak ilyen tapasztalataim. 

Előzmény: Apádfüle (532)
Kr.Kr. Creative Commons License 2020.10.23 -1 2 546

A többi helyen is magukra hagyták a lányokat. 

Roland tegnap sötét este (pedig nyár volt, tehát kb. 9 óra lehetett), amikor megjelent, hogy most végzett, helló csajok. Ők is egyedül voltak szinte egész nap, ott mégsem volt balhé.

Ott azért pillogtam, amikor azt mondta Virág, hogy előző este volt még kicsi lökdösődés is. Mondjuk Anettet sem kellett félteni másnap reggel. Minek szól be a másiknak. Hagyja békén, éljenek egymás mellett szótlanul. Hacsak nem a szerkesztők kérték meg erre. 

Nekem Anett egyébként egyre kevésbé szimpi. Ezt a fajta selypítést szerintem direkt csinálja, ezt felnőttként simán lehetne kezelni. Olyan, mint Bódi Szilvia, aki ezt biztosan a szexepiljének tartja, szerintem meg csak szimplán béna.

Előzmény: TonyBrasco (526)
Kr.Kr. Creative Commons License 2020.10.23 -3 1 545

Roland nézésétől kész vagyok :) Olyan, mint aki bele akar látni a fejembe és közben nem is pislog. Ráadásul a kérdéseknél mindig közelebb hajol, amit én kifejezetten nem kedvelek, ha így beszélnek velem. 

Valószínűleg jó ember, csak nem egy bonyolult lélek. :)

Előzmény: Noilein (522)
Kr.Kr. Creative Commons License 2020.10.23 -1 1 544

Edina hihetetlen művi, tipikusan az a nő, aki addig hízeleg, amíg körön belül kerül. Na, és utána kezdődik az igazi személyisége, amiből jobb kimaradni. 

Sajnos, nőként azt kell mondjam, hogy egyre több ilyen nőtársammal találkozok, akik az őszinteséget mélyen elrejtik, amíg nem lesz biztos a helyük. 

Előzmény: OrSoLy (511)
Kr.Kr. Creative Commons License 2020.10.23 0 1 543

Én sem hiszek a nagy korkülönbségben, de ez karakter függő. Ott van Szandi és Bogdán Csaba. Hiába élnek a hihetetlen magyar celeb életben :), mégis kitartanak egymás mellett, miközben elég nagy a korkülönbség közöttük. Azt hiszem 16 év. Szandi talán 16 éves volt amikor találkoztak, tehát tényleg az élet elején.

Én arra akartam inkább utalni, hogy az egyetemista lány a 22 évével sokkal inkább formálható és egy olyan erős karakter mellé, mint Szabolcs, egy másik erős ember nem biztos, hogy hosszútávon tud működni.

Előzmény: TonyBrasco (507)
Tulipántoss Creative Commons License 2020.10.23 0 2 542
TonyBrasco Creative Commons License 2020.10.23 0 1 541

Szerintem hasznosabb lenne ha Betti valamelyik másik gazdával jönne össze.. :P Így elsőre talán Peti, de passz.. :) 

Előzmény: Tulipántoss (536)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!