Sziasztok! Amikor én használtam a Kalos-t teljesen új korában, akkor 7,3, illetve egyszer 7 egész volt. Ez volt az első két tankolás. Az első csak országút, a másodikban érdekes módon többnyire város. Az azóta eltelt 3000 km alatt eleinte nem lehetett levinni 9!!! alá (sőt ippeghogycsak 10 alatt maradt), mostmár úgy tudom (már én nem használom), nagyon odafigyelve, hajlandó 8,5-el beérni. Elég borzasztó. A szervízben mindent rendben találtak.
A Spanyol biztos.A kereskedő mutatta a szórólapokat. Kérdeztem tőle, hogy a különböző tesztekben szereplő kalosok miért mások. Erre mondta, hogy az első tesztautók Spanyolban
összeszerelt autók voltak. Ott például alapban két légzsák bent van, az első üléseken rajt a lehajtható asztal, ködlámpa bent van meg sok egyéb nálunk felárért kapható kütyü.
Hát nálunk még nem ez a gyakorlat, bár kétség kívül elég jó lenne. Egyébként most olvasom az egyik oldalon: "Aveo will be built in Korea by GMDAT." Ezek szerint mégis csak kint gyártják ezeket is. Valszeg van két gyártósor, az egyik az európai a másik az amerikai. Milyen kár hogy ezeket nem cserélik fel még véletlen sem :-))))))
A kinti ára 4100 usd az kb. 1 milla. Hát az EU-s árakra én is kiváncsi vagyok. Van egy osztrák ismerősöm, 3 évente cserél autót. A részlet lefogy hozza is a következőt, a régi meg a beugrót fedezi.
Én nem néztem, de el tudom képzelni. Habár valószínűleg ezeket a kocsikat ott kint is gyártják nem hiszem, hogy megérné Kóreából szállítani az USA-ba. Egyébként éppen belegondoltam, hogyha leszámítjuk az autó árából az ÁFÁ-t, a szállítási költséget, a kereskedő hasznát, a gyár hasznát akkor már egy elég baráti ár jön ki. Úgy kb 1,2-1.5 milla. Milyen szép is lenne ha ennyibe kerülne egy autó. Valyon az igazi európai csatlakozás után többe vagy kevesebbe fog kerülni egy autó?
Kérlek, ne higyjétek, hogy hülyéskedek, egészen egyszerűen csak mulatok rajta, és kivel mással osszam meg, mint Veletek? Mára ugyanannak a cégnek a hirdetésében a Kalos fogyasztása 4-12.8 l/100Km. :)) (Lásd korábbi két hozzászólásomat.)
SZiasztok!
Elérte már valaki a Kalossal a bűvös 7 liter alatti fogyasztást???
Az auto5 tesztjében vegyesen 7 alatt fogyasztott nekik.....hát nem tudom hogy csinálták.
Nem vagyok Kalos tulaj, csak látom, hogy mindenki a lovakat hiányolja és fogysztást sokallja ebben a kisautóban.
A régi lanosra is 12 literes városi fogyasztás volt megadva, aztán a tulajoknál ritkán fogyasztott 10 fölött. A Matiz gyári fogyija 8 liter városban, aztán itt fórumon mindenkinek 5 litert evett.
Ha jól emlékszem a Kalos gyári fogyasztási adata városra 10,2. Ezt végül is tudja, így nincs ok az elégedetlenkedésre, bár ilyen menetteljesítmények mellett engem sokkolna ekkora fogyasztás.