Sziasztok!
Örülök, hogy rátaláltam erre a topicra, használt FJR beszerzését fontolgatom.
Megtisztelnétek, ha adnátok pár gyakorlati tippet, megosztanátok velem néhány tapasztalatot, mit is kell ennél a nagyvasnál vásárlás előtt feltétlenül megnéznem, vannak e típushibák. Nem véletlenül keresem ezt a típust, hosszútávú túrázásra keresek megbízható, kezes motort, amire nem kell szezononként 2-300e Ft-ot költeni szervízre.
A realitások talaján maradva cc. 2m ft-ot tudok erre a célra szánni, ahogy nézegetem a hirdetéseket, ebből egy 2003 körüli példányra futja, 30-40e km-el, dobozokkal, ABS-el.
Néhány vasat már megnéztem, hát eléggé széles a választék, de sajnos a szó negatív értelmében. A patakba borulttól, a 40e km-nél már agyonkarcolt, elhasznált gépektől, a 2,3 millás 9800 km-t (?!) futottig van minden, de idáig olyat, amibe fenntartás nélkül beleszerettem volna, még nem találtam.
Gondolom, egy ilyen csatacirkálónál tökmindegy, hogy 20, vagy 40e km van benne, csak az nem, hogy mennyire vigyáztak rá.
Azzal is sokat segítetek, ha esetleg tudtok valakinél egy szép, megkímélt eladó motort.
Előre is köszönöm a válaszokat!