Keresés

Részletes keresés

norris21 Creative Commons License 2005.10.04 0 0 1099
Átküldtem a TERVET!
Előzmény: Lecso11 (1096)
Simi23 Creative Commons License 2005.10.04 0 0 1098
Fel sem merült bennem más lehetőség, csak az, ahogy az NDBFC jegyében szurkolt!:))
norris21 Creative Commons License 2005.10.04 0 0 1097
Ez csak természetes! :-)

KA-POS-VÁR, jejejeee
Lecso11 Creative Commons License 2005.10.04 0 0 1096
A Sampdoria mezes jóképű fiatalember természetesen kizárólag az NDBFC jegyében szurkolta végig ezeket a mérkőzéseket, mint, ahogyan a képeken is látszik :-)))
Előzmény: norris21 (1095)
norris21 Creative Commons License 2005.10.04 0 0 1095
Itt van két kép, amit lonsdale barátunk bocsátott rendelkezésre. Ha kicsit többen lennénk egyszer!

ase-kvár

debre-kvár
Lecso11 Creative Commons License 2005.10.04 0 0 1094
Be kéne már szerezni sűrgősen :-))

KA-POS-VÁR jejejeee :-)))))))))
Előzmény: norris21 (1093)
norris21 Creative Commons License 2005.10.04 0 0 1093
Én is, én is! :-)
Előzmény: Simi23 (1092)
Simi23 Creative Commons License 2005.10.03 0 0 1092
Még nincs, de nagyon szeretném megszerezni!:))
Előzmény: Lecso11 (1091)
Lecso11 Creative Commons License 2005.10.03 0 0 1091
Megvan már valakinek az új "indulónk"? :-))))))))))

KA - POS - VÁR... :-))))))
Lecso11 Creative Commons License 2005.10.03 0 0 1090
Válaszoltam, de nem tudok segíteni...
Előzmény: Simi23 (1089)
Simi23 Creative Commons License 2005.10.03 0 0 1089

Mifi!

Írtam neked mailt!

Simi23 Creative Commons License 2005.10.03 0 0 1088

Most már én is láttam a csapatot játszani és bennem is kialakult egy kép a csapatról, amit most megosztok veletek.

Sajnos a torna korai kezdete miatt lemaratam a csütörtöki meccsről, így csak két meccsen láttam a csapatot játszani.

Ahhoz képest, hogy hiányzott öt, majd 6 játékos nem nyújtottunk rossz produkciót!

Szerintem a juniorok mindkét nap nagyon jót nyújtottak. a legfontosabb az volt, hogy nem voltak beszarva és megmerték azt csinálni, amit tudnak és a junior meccseken is végrehajtanak. Egy alkalommal a Pécs ellen hárman olyan játékot mutattak be, ami ilyen korú játékosoktól nem megszokott. Valamint Horváth Norbi passza a Pécs ellen, amit Ronca behúzott, szintén említést érdemel. A Pécs ellen szvsz Kiss Kornél volt jobb, míg az ASE ellen Horváth Norbi, Déri Barnabás is jó lehet. Külön öröm, hogy Farek játszatta őket, eddig is minden itt dolgozó edzőnek így kellett volna.

A többiekről röviden:

Ronca: Szerintem a csapat meghatározó játékosa lehet. remélem hozza a most látott formáját és akkor Greennel ketten elég erősek leszünk hármas poszton.

Tömös: Sokszor csinált szép dolgot, szvsz jobb volt, mint eddig, amikor játszott. Cserecenternek nem lesz rossz.

Gráczer: Olyan túl sokat szvsz nem mutatott, remélem lesz még jobb is, de legalább szombaton már dobott hármast.

Szikó: Szerintem még nem volt az igazi.

Sanders: Pénteken a pontjai ellenére nem volt olyan meggyőző, míg szombaton elég jól játszott, szvsz nem lenne egy rossz négyes.

Haynes: Kezdetnek nem olyan rossz, de azért még egy-két edzésen és meccsen tesztelni kéne, hogy mire is képes valójában.

Trepi: Pénteken hozta magát, míg szombaton nem játszott!( Biztos nem akarta, hogy a legjobb centernek válasszák!:)))

Ezekkel a játékosokkal valamit a sérültekkel és egy igazi ötös centerrel nem lesz olyan rossz ez a csapat és szerintem reális esélye lesz az 5-8. helyek valamelyikének megszerzésére. Én olyan 6. helyet látok most reálisnak.

A többi csapatról röviden:

Pécs: Szvsz bajnokesélyes csapat! 8 egyenlő képességű játékosuk van ésa junioraik is jók. A tornán ellenünk Stojannál elszakadt a cérna és teljesen felesleges volt neki a fiatal játékosainkat ilyen keményen lefaultolni.

ZTE: Számomra nagyon nagy meglepetés volt a játékuk. Nagyon jó ez a Patton gyerek, de a többiek sem vallottak szégyent! Ilyen hozzáállással és játékkal szvsz jó pár bajnokesélyes csapat életét meg fogják keseríteni és még a 8közé jutásra is lesz esélyük.

ASE: Az ő játékuk is nagy meglepetés volt, csak az övék negatív irányba. Ez a csapat  még a 3 sérülttel kiegészülve is szvsz kevés lesz a bajnoki cím megvédésére.

Djorde ellenünk nem mutatott olyan sokat, míg Ez a Williams nevű kátékos nem volt túl meggyőző, mert hiába dobott 20 pontot, ezt sok rádobásból érte el és hát katasztrófális volt a büntő kihasználása. Mindössze egyet dobott be a 6 vagy 8 lehetőségből.

Röviden ennyi. 3 hét alatt még nagyot fordulthat a világ!

FOREVER KKK!

Lecso11 Creative Commons License 2005.10.03 0 0 1087
Elvi Szinger!

A Fenstherm-el kapcsolatban most mi van? Mégsem lesz támogatója a csapatnak? Vagy mit lehet tudni erről az egészről?
Lecso11 Creative Commons License 2005.10.03 0 0 1086
Aaron Haynes

Height: 201cm / 6'7''
Position: Forward
Born: 1982
Team: -
Nationality: USA
Agency: SportsTalent
College: Boise St. (WAC)
Previous teams: Pyrbasket (FIN), N.Jersey F. (USA-USBL)

Infói alapján, a 2-es, a 3-as és a 4-es poszton is bevethető. Kintről és a palánk alól is eredményes, jó dobó játékos.

Career:
Fresno High School in Fresno, California: Averaged 17 points and six rebounds per game
2000-2001: Sacramento City College: averaged 17.8 points and 9.0 rebounds per game
2001-2002: Sacramento City College: 20.4ppg: Finished as Sacramento City’s all-time leading scorer with 1,188 career points
2002-2003: Boise St. (NCAA): 29 games: 14.7ppg, 5.7rpg, 1.1apg
2003-2004: Boise St. (NCAA): 33 games: 14.8ppg, 6.1rpg, 1.7apg
2004: Drafted by Florence Flyers (USBL,2rd(12))
2004: At the beginning of June signed at Florence Flyers (USBL,1T): 8 games: 13.4ppg, 7.4rpg, 2.1apg
2004-2005: Pyrbasket Tampere (FIN-League): got injured in Nov.'04 and was sidelined for few weeks: 28 games: 18.1ppg, 8.8rpg, 2.1apg, 1.6spg, FGP: 55.8%, 3Pts: 47.4%
2005: June: Sacramento (Ca.) Professional Developmental League (Doc’s/Pro Med team)
2005-2006: Sundsvall Dragons (SWE-Basketligan) ---> gondolom innen jött el hozzánk.
Előzmény: Lecso11 (1085)
Lecso11 Creative Commons License 2005.10.03 0 0 1085
Aaron Haynes

Lecso11 Creative Commons License 2005.10.03 0 0 1084
Kupaezüst

A második helyen végzett a háromnapos Fenstherm Kupa felkészülési férfi kosárlabda-tornán a Kaposvári KK együttese. A mieinket a Pécs előzte meg a Városi Sportcsarnokban rendezett sorozatban, a harmadik helyen a ZTE, a negyediken pedig a mélyen a tudása alatt játszó, tartalékos Paks zárt.
(2005-10-02)

A PVSK-Pécs Expo már akkor a torna esélyesévé vált, amikor kiderült, hogy a paksiak közül három, a kaposváriak közül pedig öt játékos nem áll csapata rendelkezésére. Ivkovicsék így három győzelemmel, magabiztosan nyerték meg a tornát.
Stojan Ivkovics, PVSK-Pécs Expo:
- Körülbelül a tizedik a költségvetésünk az országban. Tavaly is azt volt a cél, most is az, hogy nyolcba jussunk. Tavaly ötödikek lettünk, és aki ismer engem, az tudja, hogy a legjobbak akarunk lenni. A maximumot fogjuk nyújtani.
- Jobb ez a Pécs, mint a tavalyi volt?
- Más! Más szerkezet, más játékosok, sok munka kell, és remélem, hogy jók leszünk!

A pécsiek utolsó ellenfele a ZTE volt, amelynek jelenleg Dzunics Braniszlav a vezetőedzője. A Fenstherm Kupa talán pont nekik jött a legjobban.
Braniszlav Dzunics:
- Nagyon korán van, hogy meg tudjuk pontosan mondani, hogy mit várok. Lassan összeáll a csapat, sok problémával küszködtünk eddig, ez a torna volt az első, hogy a csapat együtt volt így.

Az Atomerőmű SE Paks csapatából Czigler és Mészáros egyszer sem lépett pályára, és Chris Monroe is csak egy meccset tudott játszani. Mindezek ellenére meglepő volt, hogy a bajnoki címvédő gárda nem tudott mérkőzést nyerni, még az igencsak tartalékosan, fiatalokkal felálló, ám annál lelkesebb kaposváriak ellen sem.
Zsoldos András vezetőedző, Atomerőmű SE Paks:
- A kezdőcsapatból négy ember nem játszott, a külföldi srác pedig, akit kipróbáltunk, ugyan nagyon igyekezett, de nem olyan tudású, hogy a csapatunkat előrébb vigye. A kevés pozitívum az, hogy akik kevesebbet szoktak játszani, most játszhattak.

A Kaposvári KK a torna második helyével teljes mértékben elégedett lehetett, bizonyította ezt a közönség vastapsa is az eredményhirdetésen. A fiatalok szép dolgokat mutattak, és időnként bizony lázba hozták a nézőket.
Farkas László vezetőedző:
- Azok a játékosok, akik a bajnokságban kevesebb szerepet fognak majd kapni, azok is olyan munkát végeznek az elmúlt hat hétben, hogy akár a kezdő ötösben is ott lehet a helyük. A juniorokról megtudtuk, hogy lelkesek és láthatjuk még őket NB I-es meccsen. Harmadrészt pedig a sérült játékosaink láthatták, hogy milyen hozzáállást kell majd nekik is tanúsítani ahhoz, hogy a bajnokságban igazán helyt tudjunk állni.

Hétfőtől már a sérültek is együtt készülnek a csapattal, és várhatóan érkezik egy center is hamarosan a Kaposvári KK-hoz. A tornán a játékvezetők is gyakoroltak, hiszen az idei szezonban már hárman lesznek a pályán egyszerre.
Kapitány Gellért:
- A három játékvezetős rendszer számunkra Magyarországon teljesen új rendszer, ahogy a játékosoknak, nekünk is meg kell szoknunk. Az már most látszik, hogy könnyebb lesz így, hiszen közelebb vagyunk, és ezt a játékosok is érzik.
A Fenstherm Kupa legjobb játékosa a pécsi Alekszics, legponterősebb játékosa az egerszegi Patton, legjobb centere pedig a paksi Djordje lett. A legjobb kaposvárinak Hendlein Rolandot választották a szakemberek.

Lecso11 Creative Commons License 2005.10.02 0 0 1083
Ami a többi csapatot illeti:
A ZTE nekem óriási meglepetés volt mind a három meccsen. Sokkal gyengébbre számítottam, de úgy látszik megtalálták hogyan tudják pótolni Kámánt. Ez a Patton egy állat!!! :-) Báne-ból pedig szerintem remek edző lesz! Irányítóposzton lehetnek talán gondjaik, Cseszlai szerintem továbbra is egy vicc, a fiatal Simon Lászlót viszont tehetségesnek mondják, meglátjuk. Eddy már nem a régi, de még mindig jó, és még mindig hihetetlenül elegánsan és hasznosan játszik. Csaplár-Nagy gyenge volt a hétvégén, de gyanítom lesz ő ennél még jobb. Hofi szokásos, ő szvsz mindig hozza az átlagosan jó teljesítményt. Kováts nekem tetszett, ellenünk majdhogynem pótolta Pattont. Bakitól többet vártam. Rafi kevés lehet cserecenternek, de rossz szót őt sem érheti. Kiváncsi vagyok lesz-e még erősítés Zegen, és milyen posztra.

A PVSK-ban Alekszics klasszis, igazi jugó játék. 3-as poszton a Dénes, Jovanovics duó megoldja a feladatokat, ebben biztos vagyok. Lakatos hasznos, jó játék, rajta nem fog múlni semmi. Irányítóposzton Csirke nagyon, de nagyon kevés. Alekszics ugyan besegít, de ebben az esetben pedig a kettes poszt lehet üres. Ide vagy, az irányítóposztra talán elférne még valaki. Magasembereknél Orosz meglepően jól játszott (17,17,15 pontok), Grebenár jó lehet, kérdés a térde mennyit bír majd. A lehetőséget meg fogja kapni.
Sztojanról most inkább nem írok semmit...............................................................

A Paksról hozzánk hasonlóan sok mindent nem lehet elmondani, mert korántsem komplett csapattal játszottak. Cziglair és Mészáros ugye az egészet tornát kihagyta, Monroe is csak egyszer játszott... Mindezek ellenére szvsz eddig óriási negatív meglepetés a szereplésük. Pavlík rendben van, de mellette igazán senkit nem lehet maradéktalanul úgy megemlíteni, hogy "rendben volt". Horváth Zoli a sok dobott pontjai ellenére szerintem nem volt túl meggyőző... Én sokkal többet vártam tőle. Djogo amolyan szürke eminenciás, nem játszik túl látványosan, de mégis szépen összeszedegeti a pontjait. Én a pécsi felkészülési meccs után nem tartottam sokra, és most is az első két meccse után is hitetlenkedve néztem, hogy hogyan dobott 19 és 28 pontot. De biztos nem véletlenül igazolták már le, szóval még kiváncsi vagyok rá. Aztaqrvamilyengyengevoltvégig Kiss Zsolt nem sokat mutatott egész tornán, pedig lehetőseget... na azt most bőven kapott. Williams szintén nem volt túl meggyőző, talán találhatna jobbat is a Paks, de jövő héten még torna Fehérváron, ha addig marad, akkor még meglátjuk. Panta továbbra is a régi - és ezt most mindenki döntse el mit jelent :-)
Múltkor Pécsen Zsoldos azt mondta a meccs után egy nagy sóhaj után a másodedzőnek, hogy "Hát, van még mit tenni.....", hát tényleg van...
norris21 Creative Commons License 2005.10.02 0 0 1082
Igen, ő volt az, aki irányított.

Gráczer, hát igen beszéltük, hogy nagyon nehéz lesz elfogadnunk tényleg. De ha minden meccsen dob 8/6-ot, és nem bomlassza a csapatot (miért tenné?), akkor én eltekintek a múltjától. Végülis a KKK-ért fog harcolni.
Lecso11 Creative Commons License 2005.10.02 0 0 1081
:) Pontosan ugyanezt beszéltünk a meccsen, hogy ő valóban "Simon kategória lehet...." Nagyon ügyes és már most technikás játékos, pedig 16 éves. Ami még tetszett benne és a többi fiatalban is, hogy egyáltalán nem voltak betojva a meccseken, bárki is állt szembe velük.
Nekem az a véleményem, hogy ebben mélyen benne van Farkas Laci keze, mert benne megbíznak, évek óta vele dolgoznak együtt (korábban az ifiben, most pedig már a nagycsapatban is). Komolyan reményekedem abban, hogy Farek a szezon során is bőven ad nekik játéklehetőséget! Ha ő nem, akkor senki...
Előzmény: luipotter (1080)
luipotter Creative Commons License 2005.10.02 0 0 1080

aki letakart számmal játszott, Ő a Horváth Norbert?  érdemes megtanulni a nevét, hazafelé megbeszélve: Simon kategória lehet....    nem kéne elbízza magát!

Gráczer nekem sem szimpi...

El kell ismerni, Tömösváry és Heindlein néha szívatták Horváth Zolit.

Előzmény: Lecso11 (1079)
Lecso11 Creative Commons License 2005.10.02 0 0 1079
Melasz és Kiss Kornél is tényleg baromi jó volt!
Tömös is néha okozott kellemes meglepetést. Sosem tartottam valami nagy tehetségnek (és ezután sem tartom annak...), de szvsz kiegészítőembernek jó lehet. Tegnap voltak szép centerkosarai, lepattanózásban azonban még mindig sokat kell(ene) javulnia.
Nekem egy valaki játéka nem tetszett igazán (Haynest még nem lehet megítélni), ő pedig Gráczer volt. Egyelőre nem vagyok kibékülve vele :-/
Előzmény: norris21 (1077)
norris21 Creative Commons License 2005.10.02 0 0 1078
Pár másodperccel a vége előtt teljesen mindegy, hogy -4 vagy -5. :-)
Előzmény: luipotter (1075)
norris21 Creative Commons License 2005.10.02 0 0 1077
Nekem kész van csak erről a kupáról, de akkor már nem gépelem be, úgyis papírra csináltam. :-)

Tegnap minden játékosunk nagyot nyújtott, kivéve ugye Haynest. De én azt mondom várjunk vele is, ki tudja, lehet a Göcsejen bizonyít. Mert hát a tegnapi produkciója nem győzött meg. Ellenben Sanders szerintem jó volt, csak úgy, mint az összes kaposvári nevelés (Istenem, de jó ezt leírni: "kaposvári nevelések"!). Tudom-tudom, semmit nem jelent a tegnapi meccs, de mégis felejthetetlen estét szereztek nagyon sokunknak:

HENDLEIN ROLAND, HORVÁTH NORBERT, TÖMÖSVÁRY MÁTÉ, KISS KORNÉL,
KÖSZÖNJÜK NEKTEK!

(persze mindenki más dicséretet érdemel, de azt hiszem ezt ők is megértik)

HAJRÁ KAPOSVÁR!
Előzmény: Lecso11 (1072)
Lecso11 Creative Commons License 2005.10.02 0 0 1076
Sanders szerintem lefogjuk igazolni (feltéve, ha nem lesz honvágya :-)) , mert bár nem volt "annyira jó", de ha erre képes kevésbé jó társak mellett, akkor szerintem a komplett csapatban mégjobb lehet.
Persze nagyon jó lenne (nekünk is...) már végre (legalább majdnem) teljes csapattal felállni.
Most is hétvégén 5-6 alapember hiányzott...

Haynes-t nem tudom, remélem Göcsej-ig még marad, és meglátjuk mit tud.
Előzmény: luipotter (1075)
luipotter Creative Commons License 2005.10.02 0 0 1075

hát, pár másodperccel a vége a előtt, nem mindegy kettesre vagy hármasra kell hajtani    :o)))  de tényleg nem múlt rajta semmi...

az ifisták jól nyomták nálatok, Sanders-t talán érdemes, a másikat nem hiszem, hogy kellene marasztalni.

nálunk még egyszer  nem volt teljes csapat, ezt a Williams-t nem tudom megtartjuk-e, de ennél azért akkor is többet vártam.

Előzmény: norris21 (1071)
Lecso11 Creative Commons License 2005.10.02 0 0 1074
Ronca félelmetesen jó.....
Előzmény: norris21 (1070)
Lecso11 Creative Commons License 2005.10.02 0 0 1073
Asszem az volt, hogy az első dobás után rájöttek, hogy előtte már jelezték az időkérést, így előbb annak kellett következnie (mivel ugye két büntető között nem lehet időt kérni), vagyis az első dobás "nem volt érvényes"...
Előzmény: luipotter (1068)
Lecso11 Creative Commons License 2005.10.02 0 0 1072
1. Aleksandar Lazics 20.7 (3)
2. Ledon Green 19.8 (4)
3. Marco Alexander Sanders 16.0 (4)
4. Hendlein Roland 9.1 (8)
5. Szőke Balázs 8.9 (8)
6. Trepák Zoltán 8.1 (7)
7. Aaron Haynes 8.0 (1)
8. Tanács Attila 7.7 (3)
9. Gráczer Zsolt 7.3 (8)
10. Horváth Norbert 6.3 (6)
11. Kiss Kornél 6.3 (4)
12. Dario Krejics 6.0 (1)
13. Tömösváry Máté 5.6 (8)
14. Samo Grum 3.0 (1)
15. Déri Barnabás 2.0 (3)
norris21 Creative Commons License 2005.10.02 0 0 1071
A bírók biztos nem vették észre az időkérést, vagy mi... :-)
De azon semmi nem múlt.
Előzmény: luipotter (1068)
norris21 Creative Commons License 2005.10.02 0 0 1070
Kiba kurva jó volt! :-)
Előzmény: Lecso11 (1067)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!