Keresés

Részletes keresés

robopassmeet Creative Commons License 2019.07.27 -1 1 473

:-)) A hörcsögök szoknak, ha piszkálják:-)

Előzmény: Anyóca99 (472)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.07.27 -1 1 472

Harapsz is ?  :-))) Nyugi ! Néha oldani kell a feszkót , oszt' van aki csak ököllel tudja .

Majd megyek  bevásárolni , és engesztelésül hozok neked nyalókát , rágót , vagy amit akarsz ....

Előzmény: Törölt nick (471)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.27 0 2 471

Köszönöm, ha figyelembe veszitek a kérésemet! :)

Ezt írtam. Ez egy kérés. Lehet figyelembe venni, vagy leszarni. Bármit teszel vele, te teszed, az a tiéd. Megvitatni is lehet szándékodban. Nekem meg nincs kedvem hozzá...

Örülök, ha érkeznek látogatók. De ha nem jön senki, az sem zavar... 

Előzmény: Anyóca99 (470)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.07.27 -1 0 470

Szerintem ne reménykedj egy  "kihypózott" topikban !  Az ellentétek mindenhová begyűrűznek .

Az Origón volt egy  Androméda nevű nick , az csinált ilyen hypós topikot ....illetve szeretett volna , de nem jött össze . Pedig ilyen mértékű cirkuszokat  mint itt , ott sose láttam .

Előzmény: Törölt nick (464)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.27 -2 0 469
Köszi!
Előzmény: Anyóca99 (468)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.07.27 -1 0 468

Itt kérdezd ! : Régi Origósok Polivitája

Éppen róla beszélnek . Én nem ismertem , de a  "ripacsferi" ismerősnek tűnik . Csak nem tudom , hogy innen , vagy onnan .

Előzmény: Törölt nick (456)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.27 -3 1 467

hangsúlyozza, hogy ezt a kormányt békés körülmények között nem lehet eltávolítani."

Az előbb írtad, hogy békés, traccsolós topikot akarsz látni, erre idehozol egy ilyen meredek témát.

Igen, polgárháború lesz. Majd.

Remélem, előtte meggebed O1G, mert akkor borul a renccer....

Előzmény: Törölt nick (466)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.27 0 1 466
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.27 0 1 464

Jó reggelt! :)

Kedves vendégeim! :) (És itt most a kedveset komolyan gondolom, nem frázisként használom.) Ez itt egy mélázós, esetenként magával beszélős topic lenne mindenféle témában. Leginkább trsdlmi, pszichológiai témákban, de persze minden jöhet. Amint a nyitóban is le van írva. Az is szerepel a nyitóban, h minden barátságos(!) nick szívesen van látva, és nagyon örülök, h zömében aranyos kis vendégség alakult itt ki. Ennek a topicnak nem kell száztagúnak, és pörgősnek lennie, és nem cél, h pillanatokon belül többtízezer hsz legyen benne. Pláne nem személyi ellentétekből, annak csiholásából. Ezért nagyon szépen megkérek mindenkit, hha jóérzése megengedi ignorálja legyen kedves a provokatív, hazug betérőket, és ne adjunk teret mocskos kis játékaiknak. Nem kell szóbaállni mindenkivel. 

Köszönöm, ha figyelembe veszitek a kérésemet! :)

next_opponent Creative Commons License 2019.07.27 0 1 460

Ez mondjuk pont nem igaz, a biztonsággal kapcsolatos jogszabályokat pont nem így hozzák, hanem a leggyengébbekhez igazítva.

Előzmény: Törölt nick (448)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.27 -2 0 456
Más.
Úgy tudom, te is origós voltál.
Ismertél Ripacs Ferit, vagy Fatolvaj Marlonbrandót?
Előzmény: Anyóca99 (454)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.26 -4 1 455

Az eutanáziát igen szigorú feltételek teljesülése esetén el tudom fogadni.

Az nincs benne, hogy megcsalt a párom, s meguntam az életemet...

Előzmény: Anyóca99 (454)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.07.26 0 2 454

Én meg nem szeretnék kínok közt fetrengeni ha úgy adódna . De az öngyilokhoz bátorság kell , ha tiszta az elme . Nem biztos , hogy lenne bennem annyi .

Úgyhogy ideje lenne már azt a qrva eutanáziát engedélyezni ! Hogy a gyávábbaknak is legyen megoldás .

Ha az ember tudja , hogy menthetetlen , és még szenved is , mi értelme várni ?  De főleg mire , ha úgy is tudja mi vár rá .

Előzmény: Törölt nick (452)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.26 0 0 453

Én meg anyut.

Felzabálta a rák. És élni akart :(

Előzmény: Törölt nick (452)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.26 -1 0 452

Én láttam apámat meghalni.

Senkinek sem kívánom, amit szenvedett.

-Az utolsó lélegzetvételéig élni akart.

Nem volt vallásos.

Előzmény: Anyóca99 (439)
MrJones512 Creative Commons License 2019.07.26 0 0 451

Jó reggelt, neked is! :)

"Akkor te egy Lóbaszó vagy! :) Az én kis drágaságom is az volt, az édesem... 187 volt... Morbid, de még jó, h székben volt, mert így legalább egymagasak voltunk... :)"

Azaz!

Dee most mondok egy vicceset:

https://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=46533024&t=9127400

Előzmény: Törölt nick (430)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.26 0 0 450

Nem tudom, h az objektíven pár pillanat mit jelent szubjektíven megélni, és h mennyire lehet fájdalmas... De lehet, h az ember olyankor olyan fokú fájdalmat él meg, h esetleg azonnal beleájul, és öntudatlanná válik még a halála  előtt... Pfff... Jó lenne tudni...

Előzmény: robopassmeet (449)
robopassmeet Creative Commons License 2019.07.26 0 0 449

Háát, azt jobb, ha nem tudod, mennyire tartják be:-) Úgyhogy kamionos elé ne menjél, mert lehet, mire észreveszi, már rég a szalagkorlátot díszíted:-))

Előzmény: Törölt nick (448)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.26 -1 1 448

Robóka! nincsen folyamatos üzem az emberi testben. Valamikor, 24-48, de legfeljebb 72 óra után a test elveszi, ami az övé, vagy deformitás alakul ki, beteg lesz... Tévedni fog a munkájában, stb. Nem kitaláció, h pl. a kamionsofőröknek törvény szabályozza az alvásukat... Ha az alvásnélküliség nem befolyásolna semmit a világon, és lennének olyan emberek, akik ezt gyűrik, akkor azok lennének a kamionsofőrök, és nem lenne törvénybe iktatva, h márpedig aludniuk kell!

Előzmény: robopassmeet (446)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.07.26 0 2 447

Nyilván nem minden áldott nap csak 4 órát aludtam , de sűrűn . Érdekes módon mindig jól bírtam a kevés alvást , illetve amolyan éjjeli bagoly voltam/vagyok .

De tudtam aludni egyhuzamban 11 órát is .  Egyszer volt egy élettársam 7 évig , az meg feszt leakart feküdni már  szinte "délután" . Totál ellentétei voltunk egymásnak  ... hogy bírtuk 7 évig , magam se értem így utólag .:-)

A tüdőmet még nem láttam , de visszerem tényleg nincs . Haggyadmá' ezt a tűsarkút  ! ... idén nem is volt rajtam , és mosmá' nem is lesz .  Tanulok laposban járni , meg vettem teletalpút .

Tejóisten ! Vissza tudsz aludni ?

Előzmény: Törölt nick (445)
robopassmeet Creative Commons License 2019.07.26 -2 0 446

Nem annyira. Mit gondolsz, egy folyamatos műszakos helyen egy éjszakás mennyit alszik?

Előzmény: Törölt nick (445)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.26 0 2 445

Az a kifejezzés h "évekig 4 órákat aludtam" azt sugallja, h éveken át 24-ről 24-re négy órákat aludtál. Ez kétségeket ébreszt az emberben, mert ez ritka kivételektől eltekintve lehetetlenség. Vmikor az ilyen helyzetekben is ki kell pihennie magát az embernek. Azaz az tűnik a legreálisabbnak, h évekig hetente legfeljebb 3x, 4x négy órát aludtál, és másnap/hétvégén vmikor ki kellett, h pihenjed magad.

Ha nem így van, akkor újfent csak a ritka kivételhez tartozol, ami nem átlagos, akinek nem lesz viszeres a lába 30-50 év dohányzástól, és fekete a tüdeje, és tűsarkúban fut maratont... Ez akkor megint csak egy "Anyócaság"... Ami nem várható el az átlagtól. 

Nekem csak a tegnapi éjszakám volt olyan, h 7x kellett megszakítani az alvásomat a gondozottaim miatt (nem tudom mi lehetett, vmi kisértet lehetett a házban), és ma rendesen másnapos voltam, amíg délben nem sikerült ráaludnom egy kicsit az ügyre...

Előzmény: Anyóca99 (444)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.07.26 0 1 444

Évekig 4 órákat aludtam .  Volt , hogy két mellék állásom is volt .

Szakmámból kifolyólag otthon is tudtam dolgozni ... éjjel kettőig a konyha asztalnál .  Nyolcra meg mentem a főállásba .

...és a gyerekeimet korán megtanítottam főzni , takarítani , amire csak lehetett . Közben lehetett beszélgetni . A fiam hetedikes volt , mikor megfőzte az első paprikás krumpliját . Babérlevéllel ... egyem a szívét , azt hitte kell bele .

Amikor anyukámat gondozni kellett , már nagyok voltak a gyerekek .  De így se volt akármi reggel a nyóckerből Kispestre , aztán a XIII.-ba melózni . Este meg fordítva . Sok mindent kibír az ember , ha muszáj .

Előzmény: Törölt nick (443)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.26 0 1 443

Én nem tom te hogy csináltad, h két állás, két kölyök, szülőgondozás, és jutott időd a gyerekekre... Engem is egyedül nevelt az anyám, és nem, nem volt ideje rám. Neki is két állása volt, estire járt, háztartást vezetett ibuszozott (régi airbnb). Nem nem jutott annál a semmitmondó kérdésnél több, minthogy mi történt ma veled, amire a megnyugtató válasz mindig az volt, h "semmi"... Közben meg persze... Pfff... 

Előzmény: Anyóca99 (438)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.26 0 1 442

A srácnak több öngyi kisérlete volt már. A barinője meg segítette. Abban, amit ő akart. Egyetlen lelki társa volt, aki megértette. 

Törölt nick Creative Commons License 2019.07.26 0 1 441

Ugye? Nagyon harsány. Nem művészi. De még a linkelt első videóban a Zurgó együttessel nagyon jó. Olyan jó, h első blikre azt hittem, h nem is ő... :) Úgy látszik, elszállt vele a ló...

Előzmény: Törölt nick (434)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.26 0 1 440

Hol sétáltatják a babakocsis babákat? A plázákban.

Anyuka a kicsi gyereknek : gyere, bemegyünk, megnézzük a boltokat.

A legjobb, amikor a szülő nyomkodja a telefont, gyerek meg valahol 10 méterre mögötte

Anyóca99 Creative Commons License 2019.07.26 0 1 439

A minden baja van , meg a kínok között vergődés más kategória .

Nekem is van egy 91 éves nagynéném ......még mindig annyit beszél , mint 20 -30 éve . :-)

Ő se készül halni , pedig a beszélőkéjén kívül már mindene fáj . De nyilván még elviselhető .

Anyám is önkezétől halt meg .... közelről láttam , milyen a halál előtti állapot . Senkinek nem kívánom .

Előzmény: Törölt nick (437)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.07.26 0 1 438

Beteg elmék ha találkoznak .....

Szülők meg sehol .  Mi a fene van a mai szülőkkel ?!  Nem látnak/hallanak ?! Nem beszélgetnek .... Borzasztó .

Nekünk se volt csupa mosoly és vigyorgás  az életünk , de a kölkökre jutott idő . Valahogy olyan természetes , magától értetődő volt .

Előzmény: Törölt nick (431)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.26 0 1 437
Van egy 97 éves rokonom. Minden baja van már, mégsem dobná el az életét

S nem csak azért, mert vallásos.
Amikor megöleli a dédunokákat, visszatér a fény a szemébe.
S újra van kedve élni.
Előzmény: Anyóca99 (436)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!