Kyrára egyszerűen már nem tudok mit mondani :D Melindának pedig szörnyen örülök, és Govortsova után a gyengébbik Bondarenko sem lehet akadály (remélem ;P)
Épp az elöbb olvastam a tennishungary-n:) Hát mit mondjak... ez így nagyon remek, főleg amilyen nyögvenyelősen kezdődött a torna a selejtezőben:) Húzd be a tornát Melinda:D Remélem ezek után bízhatunk egy jó Wimbledoni szereplésben.
Reméljük sikerül szépen helytállni Govortsova ellen... esetleg egy újabb meglepetés-siker?:)
Ha Gréta továbbra sem indul semmilyen tornán, hamar a top 200-ból való kiesés szélén fog állni...:( Nagy Kyra meg akármennyire is indulgat sokfele, ő is kipottyanhat... (és szvsz ki is fog) és azért így két top200-as teniszezővel elég csúfos lesz a helyzet... vagy csak én vagyok túl pesszimista?
Sajnos nem tudtam élőben követni, de tényleg nagyon szép eredmény, és ezzel ha jól tudom eddig 38 ponttal lett gazdagabb. Govortsova ellen szörnyű nehéz lesz (főleg füvön) de azért reménykedjünk...
Yvett Imre (HUN) - Maria Joao Koehler (POR) 3-6 3-6
A 16 éves magyar lány ismét a főtáblára jutás kapujában bukik el, ismét két 36-os szettben, csak most egy 15 éves portrugál reménység állította meg Yvettet.