Kristopans, Sandell, Lipovina szerződése jár le 2023-ban. Máthéé és Martinovicé 2024-ben.
A legjobban viszont annak örülnék, ha Zoran Ilic bizonyítaná tehetségét jövőre és nem kellene a piacot figyelni.
Beállóban Rostának, Fabregasnak és Haldnak jár le a szerződése2023-ban. Valamiért úgy hiszem, ha Pechmalbec beválik, akkor megtartják Blagotinseket félidőnként 10-10 percekre.
Irányító-balátlövőben Hesham, Bylik szerződése 2022-ben, Hutecek, Sarac, Johannessen,Claar, Kosorotov szerződése 2023-ban, Heymann, Cavalcanti szerződése 2024-ben, Szita szerződése 2025-ben jár le.
Hasonlóan látom én is. Kevesebbet kellett volna gyakorlatilag a szurkolókat ekézni és nyitott kapukat döngetni. Arról egyébként szívesen meghallgattam volna, hogy mennyiben változott a klub vonzereje, miért maradtunk le meghatározó játékosokról, versenyben voltunk-e értük. Ha nincs elég pénz, mondja azt. Ezzel kapcsolatosan remek volt Matuz felvetése, hogy mikor lesz megint AP-szintű igazolásunk. nyilván nem kapusra gondolt a költő. A válasz el vont kenve nem kicsit.
Ami a BL-csoportot illeti, 4 meccsel a vége előtt pont hogy el lehet kezdeni számolgatni, ez sem volt egyenes válasz. De ha csak annyi a cél, hogy jussunk tovább akkor OK.
A Szeged kapcsán is megkerülte a konkrét választ, igaz azt egyenesnek tartom hogy elismerte, hogy Szita Zoli esetében hibázott.
Áldott, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! Örülök, hogy él még ez a fórum és van lehetőség érdemi eszmecserére.
Sajnos nincs elérhető balkezes. Ezen a poszton egy sérülés szétzúzhatja a következő szezont.
Az intrejúról egyébként kettős érzéseim vannak. Egyrészt felesleges kötekedni a kritikus szurkolókkal, mert csak rossz vért szül. Másrészt pedig volt lehetőség kicsit jobban belemenni a szakmába és tudott beszélni a keretkialakítás általános nehézségeiről. Kicsit az az érzésem, hogy Laci nehezen ugorja meg a lécet, de bízom benne, hogy sikerül majd Neki.
Úgy tűnik a technika ördöge közbeszólt, egy hosszabb írásom elveszett. Nem pötyögném be ismét, de szerintem nem volt korrekt interjú. Amit nem lehet eltagadni tőle, hogy a legtöbb esetben nyíltan beszélt és elmondta a véleményét, de amiket mondott azért sok esetben megkérdőjelezhetőek. Akár a szurkolókat érintő kérdésben, akár az edző kiválasztásban. Ha rólam a főnököm ilyet mondana, hogy kvázi "feláldozható" voltam, azért kerültem oda ahol vagyok, hát nem lennék boldog, reméljük Ilic nem nézi meg.
Keretet illetőleg, amint néhány posztban tapasztalt lyukat befoltozzuk, ( jobbszél,beálló) úgy keletkeznek újak( balszél, jobbátlövő). Szerintem ez még mindig nem tudatos csapatépítés, pláne nem úgy, hogy 2024-ekről ( addig még lesz 3 F4 ugyebár...) beszélünk mint elérhető játékosok.
Mindenkinek Boldog Karácsonyt!
Én azért bízok benne, hogy majd egyszer jobb lesz, addig marad ez amink van...
Teljesen egyetértek! Mindenféle ellenérzés, vagy rossz szándék nélkül mondom, hogy a mi keretünkből is kikerülhetne. Amennyiben jövőre valóban a Yahia-Ilic párosban gondolkodunk, a szezon második felében minden perc amit Maqueda Ilic helyett a pályán tölt elvesztegetett idő, ugyanis aligha Maki fog minket közelebb repíteni az idei "céljainkoz" amik ugye nincsenek mint legutóbb kiderült :) Akkor legalább fejlődjön Zoran. Hozzáteszem nagyon veretes reményeink jövőre sem lehetnek majd, ha valóban Yahia-Ilic párosunk lesz. Sajnos az egyiptomi is egyre jobban bizonyítja,hogy első számúnak ő kevés.
A baj az, hogy csak az utóbbi meccsek alapján... másfél éve csak keresi önmagát, azt, amit a Vardarban vagy a Szegedben nyújtott. A Szeged Garciandía meglepő leigazolásával egy nagyon jó kis munkás játékost talált - talán pont olyat, mint amilyet mi kerestünk, amikor Paczkowskival próbálkoztunk. A baszk jól beilleszkedett a Szegedbe félév alatt, mind támadásban, mind védekezésben hoz egy stabil átlagot... Jorgéról ez szerintem nem mondható el az utóbbi másfél évben, és már kései a 3-4 jó meccs, amivel megváltaná a világot - és azért a Bukarestnek lőtt 6 góltól azért nem esek hasra a meccset látva (nyilván, ha a F4-ba ő lőne be minket, és utána a döntőben az ő vezetésével nyernénk, mennybe menne, de erre azért egyelőre vajmi kevés esélyt látok - cáfoljon rám!). Az elmúlt féléves teljesítményük alapján nincs abban semmi meglepő, hogy Jordi Ribera Garciandía mellett tette le a voksát Maqueda ellenében.
Rolinak viszont egészen sikerült ott megújulnia! Ez a szerződése 40 éves koráig tart, sok sikert neki! A jobbik formáját viszont inkább a válogatottra tartogassa! :D