Szia! bocs, még nem. Nagyon sürgős? Édesanyámat most nagyon lefoglalja egy új munka, szerintem csak jövőhét közepe után tudna leghamarabb hozzákezdeni.
Az összes jawán korlátolt a hely... :( A 350-esre 5 mm híján nem fér rá akármelyik nyugati motoré, pedig próbáltam rá a Hondáét, és a Ducatti-Zanussi gyújtást is...
Sajna sztem nem jó rá mert a tirisztoros ragacsok főtengője asszem vastagabb mint a classic blokk.A forgó talán elférne de az állórész brutálnagy a mustangon meg elég korlátolt a hely... Amúgy nincs olyan gyújtásom. A hengerfejek mind kellenek?
Ok,akkor összeszedem a cuccot...remlem h 20 kg-ig belefér a súlyhatárba...az még 930 ft-os sima csomagként elmegy... Van bazi dobozom abba remélem elfér minden. Hamarabb is elküldhetem a cuccot mint hogy otthon leszel? Legalább azon legyek túl:)
Akkor küldd a hfejeket, a könyököket, a szerszámosokat, meg már nemtudom, mit beszéltünk mailben, na azokat, és egy ezrest a visszaútra, az úgy jó? :)
Riga tiris gyújtást nem tudsz véletlen? Vagy legalább lemérni, én még a kezemben olyat sose fogtam, a forgórésze nagyvalószínűséggel jó Mustangra, nem zárom ki, hogy az állórésze is elférne...
No igen,a tuning elég alkatrészigényes dolog...:) Van 2 dudoros meg 2 félgömb... Ezen felül: -Mustangtól eltérő(Jawa 550,555) váltótengelyek,léptetővilla tengely és fogaskerék. -Rezó kipuff...Simsoné...használva még nem volt tudtommal...(full matt fekete) -Mustang könyök 2 db fasza állagú -1 mustang dob javítva,egyengetve.(hegesztés miatt ajánlott festeni ) -még 1 szerszámos Mustangra fedelével -Simson (star schwalbe,s 50 váltóbél-kerekek,tengelyek) -Mini Riga kerek fémlámpa...full fekete,siltes. -Újravarrott ,elején -végén piros bőrrel,középen fekete műbőr-Verho ülés...szép sportos és űberkényelmes -Mustang első villa komplett kivéve a rugók...talán 1 db akad vhol...(felül nagy csavaros régebbi verzió) -Mátra fém lánc...szélesebbik szem szélessége a lapján mérve:14.5mm-nem nyúlott,nem sokat v egyáltalán nem használt -Riga kormányszorító bilincs pár(alu-acél) -1 db mustang óra kengyellel-jó állapotban -eredeti szovjet gyertyák Pannónia 1 hengeresekhez váltóba tengely és fogaskerekek...meg 1 kis kuplung lánckerék...talán van közte berúgó kerék is... Asszem ennyi...
Tyer, esetleg fizu hengerfej beszámítással?:) Nézd meg mi kell még...
Vatera=>1 ft=>kizárólag személyes átvétel, úgy hátha elviszik. :) Hengerfej engem érdekel, egyetlen egy van itthon csak tartalékba, a többi blokkon van, és le kéne esztergányolni egyikből. (mindig csak ez a fránya tunying... :) )
Dehogy akarok...csupán arról van szó h pl itt hányódik 4 mustang hengerfej...mi a lófaszt csináljak vele...értéke zéró...tönkremenni (normális embernél) nem tud... A nem kopó alkatrészek,és váz elemek egyszerűen eladhatatlanok...illetve 500 ft-ért kerülgetem sok-sok hónapig...nem buli...
Nos kitaláltam vmit... motoralkatrészeimet szinesfémre cserélem:)(sárgaréz,vörösréz,alu) Vas is jöhet csak az kis mennyiségben is nehéz... Komolyan...az embereknek nincs pénze,de minden háznál akd egy kis ez-az... Ha vkinek van szar blokkja átveszem,illetve cserélem olyasmire ami nem mehet a méhbe...pl km óra,lámpabúra...ilyesmik...
Van itt sok kacat...izé hasznos cuccok:) Hirdetgetem összevissza a Riga.hu-n a zsibvásáron,hovatovább veterán aprón...de sok nem kell a kutyának se...amikor meg berágok mert már egy éve nézem a kupacot és elviszem a méhbe,akkor meg mindig jön vki h kellett volna...mé' van ez? Most is van egy szatyor Pannónia váltó fogaskerék...tengely...nézegettem...jó súlya van:)