Szereztem egy Webasto gyári cd-t, gondolom tudod miről beszélek. Abba azt írják, hogy az Audimhoz T70-es távbizgentyü van. De jó a T-80-as is. Arról lehet, szó, hogy bejelentkezem hozzátok, és ezt kipróbáljuk. Ha jó már viszem is:)))
Másik kérdés. a családba új autó kerül, új Swift formájába, 1.5-ös lesz. Abba lehet tenni állófűtést?
Nem látom át a dolgot! Inkább várok míg megcsinálom a kocsit aztán ha befér meg be lehet szerelni az eredeti IC helyére akkor odamegy. Ha nem akkor nem lesz és kész. Amennyit Szaki is szopik a chippel nekem még az se lesz! Bár Balinak nincs gondja. Áááááááááááá.........!!!!!!!!
Mindenképpen a motortérben kell lennie, gondold el mi lenne ha a csomagtartóba tennék, be kell csövezni a hűtőrendszerbe is stb... meg van annak "kipufogója" is.
Menet közben is működhet ha bekapcsolod.
Ha bal oldalon van az IC-d akkor a kályha valószínű a jobb oldalon lesz. Ha meg FMIC-t akarsz akkor a csövezés lehet esetleg gond, de nem biztos.
Bunker már írta 1998-as A4 1.8T avant. Lökhárító mögött nem bizti, hogy jó. Mindenképpen motortér? Nem lenne jó ha nekem ott az intercoolert fűtené vagy ilyesmik. Menet közben megy ez a kályha?
Úgy értem az irrelevánsat, hogy a nagyobb teljesítményű kályha biztos jó a kisebb motorú autóba. Kisebb motorba való kályhát is be lehet építeni olyan autóba, ahova elvileg nagyobbat kéne, legfeljebb nem fűti fel olyan jól.
Lejjebb részleteztem, hogy melyik típusú kályha milyen motormérethez "való".
Nézd meg légy szíves a típust és mondok konkrétumot.
Érdeklődnék, volt nekem egy gyári állófűtésem (webasto) egy audi a8-ban (4.2 és benzines), ha minden igaz 5kW-os.
A kérdés az lenne, hogy mi az a minimum motorméret ahová be lehet szerelni. Pl. egy 1.8-as motorba bele lehet-e tenni, vagy ide túl nagy teljesítményű ez a kályha?
Ha garanciális problémád van, akkor annak az országnak a Webasto-képviseleténél tudod érvényesíteni, ahol a kályhát vetted. DE szigorúan csak abban az esetben, ha a beépítés itthon szakszervizben történt.
Nos én úgy gondoltam, hogy mivel mi EU tagok vagyunk és én EU-s országban vásárolom meg a terméket újjonnan és azt itthon hivatalos márkaszervízben szereltetem be akkor a garancia él. Nem? Nem ez a nemzetközi garancia?
Egyébként beszéljünk TTC-ről. Ha veszek egy alap kivitelt, akkor ahhoz később a távirányításos lehetőséget is meg lehet oldani?
Tudnál adni árajánlatot?
TTC TTC+T80 vagy T90 TTCT91 TTC100
Bocsi, hogy ennyire szőrös vagyok, de a hazai honlap nem az igazi, és én úgy látom, hogy Te azért tudsz valamit.
Garancia: ha a szakszerviz elvállalja, akkor vállalja is érte a garanciát. De megmondom őszintén, nem hiszem, hogy szívesen dolgozna valaki ilyenformán hozott anyagból... A garancia kényes ügy.
TT V kiegészítő fűtés, csak gyárilag. Átalakítása állófűtéssé csak VW Touran és Touareg esetében lehetséges.
Ha az autó motorja pont 2000 vagy 3000 cm3-s, akkor az autó légtere alapján döntünk. Pl. 2000-es kombihoz inkább a TTC-t ajánljuk, egy 3000-es limuzinhoz pedig szintén azt.
T 80 távirányítót leírtam lejjebb
T 90 távir. ugyanazt tudja, mint a T80, csak feketék a gombjai:-)
T 91 távir. ugyanazt tudja, mint a T80, de úgy néz ki, mint a T100 (kijelző nélkül)
T 100 távir, leírtam lejjebb.
Az autódhoz kérek szépen egy motorkódot, akkor meg tudom nézni pontosan a beépítésit.
Ha külföldön vásárolok egy vadonat új Webasto Thermo Top .. diesel készletet és azt itthon a hivatalos márkakereskedőnél-szervíznél szereltetem be, akkor ugyanúgy él rá a 2 éves garancia?
Hány féle kélszlet kapható (egy közismert internetes vásárlói oldalon rengeteg féle van akár egy adott tipusból is)?
Mit jelen a C, E, P, V megjelölés?
Mit jelent a T80, T90, T91, T100 megjelölés?
Létezik Skoda Octaviahoz (1.9TDI 90LE) típus specifikus beszerelő készlet?