Keresés

Részletes keresés

birka_zoli Creative Commons License 2022.01.13 -1 1 500

Hááát én pedig bíztam benne, hogy a Nacsevszkiék tudják kiknek kell odaadni a magyar meccset, de ezt elbaxták, szar bírók voltak, de tévedtek mindkét oldalra. Mondjuk űbergáz volt az a megadott gól a kilencesen belülről passzolt szabaddal. Persze a végén Bodó is megúszott egy pirosat, de nem ezen múlt.

Ki fog kezdeni kapuban vasárnap?

Lesz itt min agyalni, de nem kikérni egy időt sem?

Előzmény: MahatmaC (494)
Rebounding Delp Creative Commons License 2022.01.13 0 0 499

Ha levetközzük a pszichés nyomást, akkor még bravúr se lenne az izlandiakat megverni. Hány góllal is nyertünk ellenük a múltkor?

Előzmény: Bamberg58 (493)
birka_zoli Creative Commons License 2022.01.13 0 1 498

A másik meg most tényleg szembejött a 21 századi kézilabda és letarolta az 1990-es éveket.

Szinte biztos vagyok benne, h a magyar csapat a legmagasabb, asszem három 190 alatti játékosunk van, de lehet csak kettő, de ez a magasság nem ideálismár a modern kézilabdához.

A túloldalon atléták voltak, tökéletes fizikummal, szétpattanó izmokkal és rendesen kijárták a kézilabda iskolát és megtanultak mindent amit lehetett.

Nálunk a három támadó beállóból kettő túlsúlyos, Bencének sem megy már úgy, de azért kellene még, félő, h nem is fog már játszani.

Ettől függetlenül ezt a meccset még ki is lehet ejteni, csak az a baj, hogy a másik két csapat is ugyanezt tudja, csak még jobban.

Előzmény: birka_zoli (491)
doki74 Creative Commons License 2022.01.13 0 1 497

Ismertek két holland klubcsapatot kézilabdában? Én igen:-)
A nyáron a férfi holland bajnokcsapat kérte meg feleségemet h kapusedzést tartson nekik a dániai edzőtáboruk alatt, akik szabadságuk alatt fél amatőrként kézilabdáznak.
Mint pl a 13-as számú holland beállós is…

RnD Creative Commons License 2022.01.13 -1 3 496

Nyitómeccs volt és kész. Még bemelegíteni sem tudtak rendesen emiatt (előtte meg ugye nem is játszottak még ebben a csarnokban).

Túl nagy volt a tét, nagy volt a nyomás a csapaton, ezt nem bírták el. A következő meccsen szerintem jobbak lesznek.

Előzmény: Törölt nick (489)
objektív3 Creative Commons License 2022.01.13 -1 0 495

Leginkább az kellett, hogy a svédeknek nem volt tét...

Előzmény: Tomasz42 (492)
MahatmaC Creative Commons License 2022.01.13 -1 2 494

Nem az utolsó 2 percen múlt, de azért megnézném hogy egy egyenlítésért támadó házigazda csapat ellen mikor engedtek el egy ilyen szabálytalanságot.

Bamberg58 Creative Commons License 2022.01.13 0 0 493

Egy nappal többet pihenhetünk, a portugálokat biztosan verni fogjuk. Izland ellen viszont ki-ki meccs lesz, ott sem leszünk nyugodtabbak. Egy világklasszisunk van és az ő játéka kérdéses.

Az izlandi keret egységesebb, jobb mint a miénk, még otthon is bravúr a legyőzésük. 
Innen lesz szép felállni. Muszáj lesz cserélni, Győrit és Nagy Bencét is keretbe be kell tenni, gyorsulnunk kell, meg kell egy kis vagányság is. Most is felesleges volt pl a Bujdosó..

Tomasz42 Creative Commons License 2022.01.13 0 1 492

Remélem, a fiúk tanulnak ebből a meccsből és összeszedik magukat. A lányoknak sikerült, az olimpián kivívták egy nagyon rossz helyzetből a továbbjutást. Mondjuk ahhoz kellett némelyek lelkes, megalkuvás nem ismerő, bátor játéka... Vannak, akik képesek erre a fiúknál is és akkor meglehet a továbbjutás. 

birka_zoli Creative Commons License 2022.01.13 -1 3 491

Ez a stábon ment el, egyértelmű!

Hol is kezdjem? 

Először is, rossz volt a 16 benevezett játékos, luxus csak 2 védekezőt betenni, kellett volna Nagy Bence, benne megvan a kellő csibészség, Ő talán nem fosta volna össze a gatyáját.

Szitának az egész ősz kuka volt és játszik 30 percet?

Kíváncsi vagyok, hogyan lesz a követrkező meccskeret

Akkor a másik, itt van ez a csarnok és egyet sem edzünk benne?

Nooormális?

Kétnaponta telepakoltam volna akár TEK-esekkel, v mittudom én kivel, és állandó hangzavarban edzem őket, és Bahreinnnel is itt játszottam volna, kötelező teltházzal!

És nem engedni, hogy elragadja őket ez a 20K fog nekünk szurkolni, beszélni as vizisekkel, h ők hogyan bírták el a sok hazai pályát, hát nehezen.

objektív3 Creative Commons License 2022.01.13 -1 0 490

Olyan felépítésű, hogy kevésbé atletikus, ezért gyenge védő.

Előzmény: elpattanó százpattanó (483)
Törölt nick Creative Commons License 2022.01.13 0 0 489

Újat nem csak a szokásos bullshit amit tolsz.

Jo volt a lelátón ?

Előzmény: RnD (486)
Darhon Creative Commons License 2022.01.13 0 0 488

Hollandok azt hozták amit tudnak, és jól alkalmazták.

Előzmény: Rebounding Delp (480)
ZLajos Creative Commons License 2022.01.13 0 1 487

Kevesebb új sportcsarnokos melldöngetést és több szakmát, akkor még valami jól is kisülhet a továbbiakban. A mai játékunk egy gyenge elégséges volt.

RnD Creative Commons License 2022.01.13 -2 2 486

A nyitómeccs nem mindig az első meccs ilyen vb.n/EB-n. Ezzel gondolom nem mondtam újat...

Előzmény: Törölt nick (485)
Törölt nick Creative Commons License 2022.01.13 0 0 485

Ha te mondod….neked biztosan az volt

Előzmény: RnD (482)
PotterHarry Creative Commons License 2022.01.13 0 0 484

Igy van. Es nem arról van szo, hogy mondjuk nem tul kiemelkedő vedekezesben. Hanem konkretan alkalmatlan rá. Ez égő. 

Előzmény: elpattanó százpattanó (483)
elpattanó százpattanó Creative Commons License 2022.01.13 -1 1 483

Az hatalmas szégyen, hogy egy olyan felépítésű játékos, mint Bodó, nem tud védekezni...

Előzmény: PotterHarry (478)
RnD Creative Commons License 2022.01.13 -1 2 482

Nyitómeccs volt, nem...? Előtte került programba az ilyenkor szokásos show-műsor.

Előzmény: Törölt nick (466)
MrMundr Creative Commons License 2022.01.13 0 0 481

aztán izland ellen megint görcs és kiesnek:)

Előzmény: Rebounding Delp (480)
Rebounding Delp Creative Commons License 2022.01.13 -1 1 480

Aki ért a kézilabdához, az tudja, hogy ma jelentősen alulteljesitettünk egy jó holland csapat ellen. Biztos vagyok benne, hogy lejön a srácokról a lámpaláz vasárnapra és győzni fogunk! 

PotterHarry Creative Commons License 2022.01.13 -1 0 479

Ja, meg annyi, hogy ezek után kutya kotelesseguk a jatekosoknak mindkét további meccset nagyon jo jatekkal megnyerni. 

Maskor nem tudom, mikor lesz lehetőségük ilyen helyzetben kezilabdazni. 

PotterHarry Creative Commons License 2022.01.13 -2 2 478

Nagyon ciki, ami történt. És elsősorban azért, mert a fél ország szurkolt ezért a csapatért ma és nem is csodát vártak, csak azt, hogy egy értékelhetően játszó férfi válogatottat lássanak. Láttak, hollandot. Külön sajnálom azt a 20 ezer embert, akik kimentek, betöltöztek, szurkoltak. És mit láttak? A BL-ben goleros jobbatlovonk kihagy két hetest, mindkettőt csunyan. Aztan szabaddobas közben leszalad cserélni, amibol természetesen gólt kaptunk. Hogy mit láttak még? Azt, hogy eleinte Bodorol megallas nelkul kaptuk a gólokat. Aztán egy időszakban o is lott parat, de megkockaztatom, hogy tobb hibaja volt vedekezesben, ahány jo megmozdulasa támadásban.

Mit láttak? Azt, hogy egyik pillanatban Lékai ontja a gólokat, aztan a felepitett sorozatot megkoronazza valami erthetetlen, indokolatlan hibával... A csapat legrutinosabbja, a csapat feje elvileg...

Szita Zoltán... O ma mit csinalt? A semmin kívül.

Ezt a meccset egy átlagosan játszó magyar válogatott 4-5 gollal nyerte volna.

Ez kellemetlen. 

videkiman Creative Commons License 2022.01.13 0 1 477

Ez egy fos volt, de ne temessuk a csapatot. Simán tovább lehet még jutni, még pontot is vihetünk. Az utolsó golert nagyon kár, simán lehet, hogy számítani fog. 

Traubi Creative Commons License 2022.01.13 0 0 476

Egyetértek. Másrészt teljesen fölösleges volna a bírókra kenni ezt a vereséget.

Előzmény: van_Persil (472)
Bögyörő Fekafej Creative Commons License 2022.01.13 -6 0 475

Te végképp fogd be a pofádat te buzeráns agrármunkás.

Előzmény: van_Persil (470)
elpattanó százpattanó Creative Commons License 2022.01.13 -1 2 474

Hibás a bíró, a sajtó, a csillagok sem álltak jól. Kicsit vicces, hogy már most megy a magyarázkodás. 

Bögyörő Fekafej Creative Commons License 2022.01.13 -4 0 473

Barom proli!

Előzmény: Sarq_ (463)
van_Persil Creative Commons License 2022.01.13 -16 0 472

Ne kompenzáljanak, hanem fújjanak mindig rendesen

Előzmény: Traubi (467)
ball bal Creative Commons License 2022.01.13 -1 1 471

Persze megint lehet bírózni. Ahogy felmentünk a pályára, arról is a bírók tehetnek. Túl sok volt a néző, nagy volt az elvárás.

Előzmény: Sarq_ (463)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!