Hááát én pedig bíztam benne, hogy a Nacsevszkiék tudják kiknek kell odaadni a magyar meccset, de ezt elbaxták, szar bírók voltak, de tévedtek mindkét oldalra. Mondjuk űbergáz volt az a megadott gól a kilencesen belülről passzolt szabaddal. Persze a végén Bodó is megúszott egy pirosat, de nem ezen múlt.
Ki fog kezdeni kapuban vasárnap?
Lesz itt min agyalni, de nem kikérni egy időt sem?
A másik meg most tényleg szembejött a 21 századi kézilabda és letarolta az 1990-es éveket.
Szinte biztos vagyok benne, h a magyar csapat a legmagasabb, asszem három 190 alatti játékosunk van, de lehet csak kettő, de ez a magasság nem ideálismár a modern kézilabdához.
A túloldalon atléták voltak, tökéletes fizikummal, szétpattanó izmokkal és rendesen kijárták a kézilabda iskolát és megtanultak mindent amit lehetett.
Nálunk a három támadó beállóból kettő túlsúlyos, Bencének sem megy már úgy, de azért kellene még, félő, h nem is fog már játszani.
Ettől függetlenül ezt a meccset még ki is lehet ejteni, csak az a baj, hogy a másik két csapat is ugyanezt tudja, csak még jobban.
Ismertek két holland klubcsapatot kézilabdában? Én igen:-) A nyáron a férfi holland bajnokcsapat kérte meg feleségemet h kapusedzést tartson nekik a dániai edzőtáboruk alatt, akik szabadságuk alatt fél amatőrként kézilabdáznak. Mint pl a 13-as számú holland beállós is…
Egy nappal többet pihenhetünk, a portugálokat biztosan verni fogjuk. Izland ellen viszont ki-ki meccs lesz, ott sem leszünk nyugodtabbak. Egy világklasszisunk van és az ő játéka kérdéses.
Az izlandi keret egységesebb, jobb mint a miénk, még otthon is bravúr a legyőzésük. Innen lesz szép felállni. Muszáj lesz cserélni, Győrit és Nagy Bencét is keretbe be kell tenni, gyorsulnunk kell, meg kell egy kis vagányság is. Most is felesleges volt pl a Bujdosó..
Remélem, a fiúk tanulnak ebből a meccsből és összeszedik magukat. A lányoknak sikerült, az olimpián kivívták egy nagyon rossz helyzetből a továbbjutást. Mondjuk ahhoz kellett némelyek lelkes, megalkuvás nem ismerő, bátor játéka... Vannak, akik képesek erre a fiúknál is és akkor meglehet a továbbjutás.
Először is, rossz volt a 16 benevezett játékos, luxus csak 2 védekezőt betenni, kellett volna Nagy Bence, benne megvan a kellő csibészség, Ő talán nem fosta volna össze a gatyáját.
Szitának az egész ősz kuka volt és játszik 30 percet?
Kíváncsi vagyok, hogyan lesz a követrkező meccskeret
Akkor a másik, itt van ez a csarnok és egyet sem edzünk benne?
Nooormális?
Kétnaponta telepakoltam volna akár TEK-esekkel, v mittudom én kivel, és állandó hangzavarban edzem őket, és Bahreinnnel is itt játszottam volna, kötelező teltházzal!
És nem engedni, hogy elragadja őket ez a 20K fog nekünk szurkolni, beszélni as vizisekkel, h ők hogyan bírták el a sok hazai pályát, hát nehezen.
Aki ért a kézilabdához, az tudja, hogy ma jelentősen alulteljesitettünk egy jó holland csapat ellen. Biztos vagyok benne, hogy lejön a srácokról a lámpaláz vasárnapra és győzni fogunk!
Nagyon ciki, ami történt. És elsősorban azért, mert a fél ország szurkolt ezért a csapatért ma és nem is csodát vártak, csak azt, hogy egy értékelhetően játszó férfi válogatottat lássanak. Láttak, hollandot. Külön sajnálom azt a 20 ezer embert, akik kimentek, betöltöztek, szurkoltak. És mit láttak? A BL-ben goleros jobbatlovonk kihagy két hetest, mindkettőt csunyan. Aztan szabaddobas közben leszalad cserélni, amibol természetesen gólt kaptunk. Hogy mit láttak még? Azt, hogy eleinte Bodorol megallas nelkul kaptuk a gólokat. Aztán egy időszakban o is lott parat, de megkockaztatom, hogy tobb hibaja volt vedekezesben, ahány jo megmozdulasa támadásban.
Mit láttak? Azt, hogy egyik pillanatban Lékai ontja a gólokat, aztan a felepitett sorozatot megkoronazza valami erthetetlen, indokolatlan hibával... A csapat legrutinosabbja, a csapat feje elvileg...
Szita Zoltán... O ma mit csinalt? A semmin kívül.
Ezt a meccset egy átlagosan játszó magyar válogatott 4-5 gollal nyerte volna.
Ez egy fos volt, de ne temessuk a csapatot. Simán tovább lehet még jutni, még pontot is vihetünk. Az utolsó golert nagyon kár, simán lehet, hogy számítani fog.