Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2021.10.16 0 0 2860

Én írtam korábban és most is. Ez olyan mint amikor a színházban megvillan egy fegyvar, az előbb-utóbb el fog sülni.

Szóval várjátok ki, de egészen biztosan lesz itt valami disznóság ekörül. Egészen biztosan. Különben miért zummolták volna be, miért komorult volna el miért a nevekkel való vicceskedés?

Előzmény: Ilhilla (2857)
bk_barát Creative Commons License 2021.10.16 0 0 2859

Jóska nem is nagyon tudja, hogy Damil komoly jelölt, ő Timikét zsarolta ezzel, az meg nem mondta senkinek, főleg nem a férjének...

Én is gondoltam eleinte, hogy felcserélik az unokatesók vérét, de csak véletlenül, hogy aztán majd Tivadart hozzák ki apának... Eleve hülyeség, mert akkor még nem is ismerte Ginát. De úgy tűnik, ez a poén végleg kimarad, Damil az apa, max akkor nem, ha az állatorvos nem mert kedvezőtlen eredményt kihozni, mert akkor ez a kellemetlen asszonyság még tovább okvetetlenkedik, pedig ő szivesebben volna Répácskával ))...

Előzmény: Ilhilla (2857)
Apádfüle Creative Commons License 2021.10.16 0 0 2858

X. 16. hétfőtől:

A Keresztanyu az eddigi 20:00-ról 10 perccel korábbra kerül és már 19:50-től látható lesz.

(Forrás: sorozatwiki.hu)

Nehogy lemaradjatok az elejéről! :)

Ilhilla Creative Commons License 2021.10.16 -3 0 2857

Bennem a "vércsere" kérdése akkor merült fel, amikor megláttam, hogy Damil és Tivadar is adott vért, de -mert Laura a név mellé odaírta azt is, hogy "Damil"- azt hittem elfelejtették elsütni ezt a poént.

Most újra felmerült a kérdés, Bárány Jóska indítéka lehetne, hogy botrányt akar a leendő polgármester személye körül, de ebben az esetben nincs értelme a vércserének, mert nem Damilt, hanem Tivadart hozná hírbe. 

Előzmény: Noirette (2856)
Noirette Creative Commons License 2021.10.16 0 0 2856

Nekem sem rémlik, hogy valaki átragasztotta volna a címkéket, szerintem itt a fórumon vetette föl valaki először ezt a lehetőséget. Laura azt írta rá a címkére, hogy Tomasevics Zoltán "Damil", még rá is fókuszált a kamera, és szerintem az a megfelelő tasakra került, és ott is maradt. Damil esetében már a "pisihamisítás" is sok volt, nemhogy a vércsere.

Előzmény: bk_barát (2852)
Apádfüle Creative Commons License 2021.10.16 -3 0 2855

Damil szép kis családot kapott hirtelen. Eddig magányos farkasként élte az életét, most meg együtt a három nemzedék, nagypapi, apuka, gyerek. :))

bk_barát Creative Commons License 2021.10.16 0 0 2854

Persze, azon tűnődött, hogy Hagymácskának miért olyan fontos pont Damil vére... De ebből még nem következik, hogy bármit is összecserélt volna, pláne szándékosan..

Előzmény: Magdi60 (2853)
Magdi60 Creative Commons License 2021.10.16 -3 0 2853

Nem volt. Csak mikor idiótán nevetett azon, hogy Damil igazi nevét nem tudta Hagymácska, egyszer csak mintha elgondolkozott volna. 

Előzmény: bk_barát (2852)
bk_barát Creative Commons License 2021.10.16 0 0 2852

Ez tényleg volt? Nem rémlik...

Előzmény: Törölt nick (2851)
Törölt nick Creative Commons License 2021.10.16 0 0 2851

Mikor fog kiderülni az a poén, hogy Bárányjóska átragasztotta a vércímkéket Tivadar és Damil között? Nagyon elkomorult a hülyeségtől majd nyissz.

Előzmény: bk_barát (2849)
luci87 Creative Commons License 2021.10.16 0 0 2850

Ja, Gina maga se tudta, ki lehet az apa, az veletlen, h Igor megtalalta azt a cuccot. Akkor aztan az anyja kombinalni kezdett, es pont veletlen, h Damil lett a befuto.. Ezzel az erovel akarki IS lehetett volna akar a bandabol is. 

Igor vszinuleg most a duhet vezeti majd le Damilon. Akinek nem eleg, h megtudja, Szemereki az apja, most meg ez is, h Tatyi a lanya...

Ez mar tenyleg szappanopera jellegu, Igor "huga", egyben szerelmenek az eldobott lanya is egyben.. 

Előzmény: bk_barát (2849)
bk_barát Creative Commons License 2021.10.16 0 0 2849

na de így mi értelme volt?

Klárika elmondhatná Babosnak, végülis ők nyomoznak a mérgezés ügyében..

Szent életű Bonifác atya alig akadt ki, hogy az édes kicsi hugocskája egy egész tó élővilágát ítélte méltatlan halálra... :P Elképzelem, Huba hogy nézett volna a lányra... Bezzeg az egyház méltósága, az szent és sérthetetlen... :P

az most mitől lett ekkora probléma, hogy Kishagymácska faterja Damilocska?

Sztem nem ez a baj, hanem hogy Damil hogy lehetett ennyire szemét, hogy kihasználta Ginát, aztán otthagyta a gyerekkel (persze hótziher, hogy a lány nem avatta be a terhességbe, amúgy se tudta szegény, kit is kéne beavatni)...

Előzmény: Mazsola0070 (2847)
Mazsola0070 Creative Commons License 2021.10.16 0 0 2848

"Én amerikai filmben már többször hallottam ezt a kifejezést a szektavezérre! ..."

Manapság sportedzőket szoktak leginkább mesternek hívni, így aztán az is lehet, hogy majd az is kiderül: Sukorov az edzője a "Csokigyári Maffiózók" csapatának (ezért várja el, hogy a csapat tagjai Mesternek szólítsák), amely a magyar-ukrán megye II-ben játszik, legfőbb riválisa a "Makkosszállási Balfék Csempészek" csapata, melynek Keresztanyu a mestere...:))   

Előzmény: Ilhilla (2827)
Mazsola0070 Creative Commons License 2021.10.16 0 0 2847

"Zozo tényleg nagyon szemét volt."

Azt mondjuk a korábban írtakra figyelemmel nem értem, hogy Gömöri elhivatott testépítőként az ilyen karakterek megformálásánál miért erősíti azt a sztereotípiát, hogy a testépítők mind bunkó agresszív izomagyak (lsd. Mi kis falunk), vagy ilyen szemétládák, mint a KA-ban (most pl. nem tudna szólni Barbinak, hogy a karakterét vegyék egy kicsit normálisabbra?). 

"Kriszta biztos nem ezt akarta"

Hagymácska olyan sötét, mint a bánya éjszaka, ha hagyja ezt az egész nyomozósdit, vagy legalább ha megtartotta volna magának a titkot, soha ki nem derült volna, hogy Damilocska az apa.

Az kérdés, hogy Igorocska kihez rohant felbaszott aggyal, Ginácskához vagy Damilocskához, bár ezt nem teljesen értem, Igorocska azt már nagyon jól tudta, hogy Ginácskának van egy gyereke, ez nem zavarta, az most mitől lett ekkora probléma, hogy Kishagymácska faterja Damilocska?

"Az más kérdés, hogy pont a kis Mirella ült szemben a képpel, ő tuti kiszúrta volna.."

Én ezt is hittem, hogy ez lesz a slusszpoén, aztán megkergetik a két elinaló vénasszonyt, és Mirellácska jól megfenyegeti őket, Bonifácocska pedi kitagadja őket az egyházból az örökös kíváncsiskodásért, na de így mi értelme volt?

Előzmény: bk_barát (2834)
Törölt nick Creative Commons License 2021.10.16 0 0 2846

Az Lajos-bá, nem? Mesterlevelet pedig nem láttunk a falon.

Előzmény: Ilhilla (2844)
Törölt nick Creative Commons License 2021.10.16 0 0 2845

Szekta-szelet

Ilhilla Creative Commons License 2021.10.16 -5 0 2844

Igen, ez egyáltalán nem poén, mert -ha jól emlékszem- Lajos is "autószerelő mekkmester".

Előzmény: Apádfüle (2839)
Ilhilla Creative Commons License 2021.10.16 -5 0 2843

Ez az "állatorvos" valami lecsúszott zseni lehetett, mert már végzett műtéteket embereken is (azt hitte, Kriszta is amiatt ment). Ha van megfelelő felszerelése és valamikor tanulta ezt a vizsgálati módszert, simán meg tudta csinálni (mint a példa is mutatja).

Előzmény: Noirette (2837)
bk_barát Creative Commons License 2021.10.16 0 0 2842

Ettől függetlenül a folyton a tengeri malacáról áradozó állatorvos szemben a türelmetlen Krisztával elég mulatságos volt... Nem mindig szoktam értékelni a sorozat humorát, néha meglehetősen közönséges, de ez vicces volt...

Előzmény: Noirette (2837)
Noirette Creative Commons License 2021.10.16 0 0 2841

Attol hogy latjak oket, mar jobban is hallanak? 

Ebben azért van valami. Bármilyen idétlen ez a kép mögüli hallgatózás, ha valakinek a szájmozgását is látják, nem csak hallják a hangját, könnyebb érteni a szavait. Igaz, a két öregasszony csak Mirellát láthatta, de az ő mondanivalója volt a lényegesebb.

Előzmény: luci87 (2832)
Noirette Creative Commons License 2021.10.16 0 0 2840

No ez az, Sukorov eddig volt már notórius nőcsábász (igaz, csak a múltban), csokigyáros és bandavezér, nekem a szektavezérség már túl soknak és erőltetettnek tűnik. 

Előzmény: luci87 (2831)
Apádfüle Creative Commons License 2021.10.16 -3 0 2839

Én is hallottam már a Mester kifejezést a szektavezérre, de sok minden más, elismert szakemberre és szakoktatóra is. Szóval elég beszűkült személy lehet, akinek erről a szóról kizárólag a szektavezér jut eszébe.

Előzmény: Ilhilla (2827)
bk_barát Creative Commons License 2021.10.16 0 0 2838

Mariann és Petra borostyánt csempésztek, (Jani rendelése, de szegénykém Petra előtt  már le is bukott). Természetesen most is a benzinkútnál pakoltak be (mért pont ott?) Viktorka odajött, és zavarukban meghívták vacsorára... :D

Előzmény: Noirette (2836)
Noirette Creative Commons License 2021.10.16 0 0 2837

Igen, eléggé idétlen, hogy Kriszta pont egy állatorvost keresett meg, ráadásul meglehetősen kétes alaknak látszott. Lefogadom, csak azért tették be a jelenetet, hogy a Répácska-poént elsüthessék. Vajon előkerül még más kerti vetemény is becézve? :)

Amúgy az apaság-téma kapcsán úgy látszik, Damil lesz a KE rejtett főszereplője, egyre több szál körülötte forog. Az elején még egy vicces mellékszereplőnek indult (párban Babossal), aztán kiderült, hogy Szemereki fia, polgármesteri ambíciókat dédelget, Timikét is megzsarolta, most van ez az apaság-sztori, mi jöhet

még? Mondjuk Ganxsta egy vicces figura, jól is játszik, ezért nem annyira bánom. 

Előzmény: Mlle. Grenelle (2833)
Noirette Creative Commons License 2021.10.16 0 0 2836

Nekem ez is kimaradt, miért jelent meg Viktor Lauráéknál egy csokor virággal? Nem ismertem az előzményeket, a csütörtöki résznek csak a felét láttam.

bk_barát Creative Commons License 2021.10.16 0 0 2835

szerintem Makkosszallason orvos sincs :)

Akkor nincs  élelmiszerbolt se, mert még azt se mutatták, a piacon is csak virág van, meg zöldség...

Előzmény: deluigi (2816)
bk_barát Creative Commons License 2021.10.16 0 0 2834

Zozo tényleg nagyon szemét volt. Nem csak veszíteni, de nyerni is tudni kell, szépen, méltósággal és meghagyva mások méltóságát... Csoda, hogy Laurácska nem ábrándult ki belőle...

Igor most egyből nekimegy Damilnak, ami nem jó ötlet, mivel legalábbis a sorozatban az a gyúrós csávó... Kriszta biztos nem ezt akarta, de hogy igazából mit, azt még mindig nem értem... A multkor viccnek szántam, hogy a bevásárló szatyorban cipeli a vért, de nem az lett.. Az már csak sütve lesz jó, sok hagymával... :D

Engem is meglepett, mikor megláttam Mikolát a hordóval settenkedni, mikor találkoztak Milrellácskával? Eddig egyébként is úgy voltak mint a kutya, meg a macska...

A képet nem azért húzták el, hogy lássanak, de a nyitott résen a hang is jobban kijön. Az más kérdés, hogy pont a kis Mirella ült szemben a képpel, ő tuti kiszúrta volna..

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2021.10.16 -1 2 2833

Egy kókler állatorvos csinálja meg a DNS-vizsgálatot... ennél lejjebb talán már nincs is...

luci87 Creative Commons License 2021.10.16 0 0 2832

Pont erre gondoltam en is, h kicsit se feltuno, hogy mozog a kep a falon.. Attol hogy latjak oket, mar jobban is hallanak? Vicces.

Zozo egy nagykepu pocs, szegeny Viktort megsajnaltam..

Na de majd felreall majd Zozo szaja is, ha vegre kiderul, hogy egy korabeli srac apolgatja a nagysasszony edes anyukajat.. 

Előzmény: Apádfüle (2821)
luci87 Creative Commons License 2021.10.16 0 0 2831

Masik forumban talalgattuk mitol mester a Mester, en arra tippeltem, h csokifozo tudomanyaval lett tan az.. 

Mostanra ez is kiderult, eddig szo se volt szektarol. 

Előzmény: Apádfüle (2823)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!