Talán érthető a kérdésem, ha tudjátok meghallgattam a Quo vadis c hangos könyvet, és napokat töltöttem Néró császár idejében, a kerszténység kialakulása korában.
a csecsemőgyilkosságok okai sokkal összetettebbek annál, minthogy itt pár fékevesztett agyalágyult, a maga patriarchális beágyazottságát hüppögve féltő kan + kápóik valaha is megértenék, illetve szándékot mutatnának a megértésére. személyiségfejlődés szempontjából valahol az ált isk. 2.-3. osztálya között mozognak, nem lehet magasabb trsdlmi összefüggésekre megtanítani őket.
Ezek a tények! A csecsemő megfulladt, az anya beismerő vallomást tett, a rendőrség emberölés alapos gyanújával letartóztatta. Mit szeretnél még? Ez ügyben tényleg a tényeket írták meg.
Okoska! Amíg a bírósági ítélet meg nem születik addig az újságíró nem írhatja, hogy bűnös. A történtek alapján mi ugyan már tudjuk, hogy bűnös de hivatalosan egy újságban nem leírható csak a gyanú. A véres baltával a kezében a hulla fölött tetten érik akkor is csak gyanúsított az ítéletig! Nincs ellentmondás semmi!
Valaha réges-rég a trafikmutyi kezdetén egy 20 éves suhanc nem tudom már milyen fegyverrel kirabolt egy trafikot és a szintén nagyon fiatal eladó meghalt.
OV vissza akarta állitani a halálbüntetést ennek okán.
Neke is akkor volt 21 a fiam, és mélyen átéreztem a tragédiát .
El nem tudtam képzelni mi vitte rá. Ahogy most az apánál sem.
OV eddig nem lebegtetett ilyesmit. talán az eset föl se tűnt neki, hiszen pénz nincs a képben.
Péntek este fél 9 körül elejtettek egy vaddisznót, majd a német férfit visszavitték a szállására, ahol megvacsoráztak, ezután a fiú és az apa Szulok közelébe ment, hogy az erdő mellett kizsigereljék a lelőtt állatot. A fiú betöltötte a fegyvert és közelről fejbe lőtte az apját, amit hangfelvételen is rögzített. Ezzel az volt a terve, hogy feltölti a Youtube-ra, hogy tudassa a világgal, kiiktatta azt az embert, aki a világbéke útjába állt volna.
A fiú a rendőröknek elmondta: múlt kedden döntötte el, hogy megöli az apját, mert olyan világmegváltó dolgokra készült, amelyekben az édesapja megakadályozta volna
Na, majd lesz itt femcsi kirohanás, hogy ez az ügyvédnő egy nőgyűlölő nőszemély... :))))
A 37 éves, kaliforniai ügyvédnő nemcsak kifejezetten szép (kép lentebb) hanem nyugodtt, összeszedett, lágy hangú - és mindezek mellett egy Avenger. A kérdések úgy záporoztak belőle, mint egy golyószóróból, Amber Heard minden erőfeszítése ellenére láthatóan kérdésről kérdésre omlott össze, és esett ki a szerepéből.
...
A két nő szócsatája volt a vallomás talán legdöbbenetesebb része, Vasquez olyan udvarias, de könyörtelen kérdés-záporral szorította sarokba az utolsó leheletéig tagadó Heard-öt, hogy az egy hollywoodi filmet is megszégyenített.
...
Camille Vasquez pedig láthatóan egy nap alatt világsztár lett, és a java még csak most jön. Az ügyvédnő nagy valószínűséggel még több órás "roston sütésre" van felkészülve, annyi ellentmondással, kamuzással, és feltehetően színtiszta hazugsággal fogja szembesíteni Amber Heard-öt, hogy még nézni is rossz lesz. Vagy jó, kinek mi tetszik.
Johnny Depp korábbi vallomása szerint ezt az egészet azért csinálja, hogy visszaállítsa jó hírnevét, és kiderüljön az igazság borzalmas házásságáról, amit egyébként ő nem akart a nyilvánosság elé tárni.