Pénzverdei, Pv vasútról minden jöhet, történelmi leírás, adok-veszek, képek, stb...
Más kereskedelmi portálok felhasználóinak itteni keresése, itteni beazonosítása (Vatera, olx stb.) TILOS és kizárással jár.
Szeretnék egy Előre mozdonyt venni ami: legyen jó műszaki állapotban, váltóárommal működjön, legyenek meg a szénkeféi. Nem baj ha kopott vagy nincs meg az áramszedője.
Kérem egy képet küldjön aki eladná. Ide: zombyte@freemail.hu 30.000 Forintot tudok a projektre áldozni. Budapesten venném át.
Bizony, nekem valahogy rögtön rossz érzésem támadt a kép alapján. Nem egészen az a hangulat, mint egy karácsonyfás-vonatos kép. Aztán a Fortepan-on láttam, hogy a kép a rendőrségi archívumból való.
Sziasztok. Egy pv pannónia tetőre lenne szükségem, áramszedő meg van az annyira nem fontos. Láttam volt a vaterán is, de arról lemaradtam sajnos. Köszönöm előre is.
Tudod én most örömmel vállalom annak az ódiumát, hogy emiatt ki fognak dobni innen, de valakinek egyszer már el kell hajtania téged a jó büdös francba. Soha egy normális megnyilvánulásod nem volt. Tudod az, hogy velem is kötözködtél azt lexarom, de azt, hogy állandóan a Zolit piszkálod, aki az egyik legnormálisabb forumozó, na abból már nagyon elegem lett.
Valószinűleg fel sem fogod, hogy mit jelent, hogy a Zoli nem függő ettől a hobbytól, nem a vastag buxájával meg a régi kapcsolataival májerkedik itt, hanem a saját kétkezi munkáival, amelyben örömét leli, s örömmel és segítőkészen megosztja másokkal is. Persze neked ezekről beszélni, az kb. a gyöngyöket a disznók elé mindősített esete.
Ennyi röviden, s remélem mielőtt kivágnak, még sokan el fogját ezt olvasni!
S most kedves Főjelző, hozhatod a pallost... Adieu mindenkinek!
Feltöltöttem már korábban is ide igen :) . Nem teljesen értem miért hozza elő Zoltán mindig hogy H0 így meg-úgy, meg fent volt a vaterán. Nem igazán értem miért is releváns. ?! Itt csak szimplán arról volt szó, hogy megkerestem neten az Előre 1:1-es "eredetijét" amiről feltételezhetően másolták ugye és akkor így kiszínezgettem az alapján ahogy tudtam :)