Ma az egyik anyám a szülés áldozata lett, valszeg maradtak még benne elpusztult kicsik, mivel pár darabot is dögölve ellett meg, és olyan kis fejletlenek voltak. egyébként időre ellett.
Hát dekára nem tudom!Egy etetésre olyan másfél marékkal kap!Naponta kétszer etetek.
De neked pénteken lemérem hogy mennyit nyom az a másfél marék.Most már én is kiváncsi lettem.Ja és azért pénteken,mert akkor mérem az első alom 21 napos súlyát.
Tényleg egyenként kell mérni,vagy elég az össz suly és annak az átlaga?
Pont ma vettem én is digitális horgász mérleget. Este meg mértem pár nyuszkót, Suplatyitól az anya 4 kg, bak 3,75 kg, N.Janitól a vasderes bak 4,6 kg, és a bakom az 6,3 kg.
Nekem a tizes alomból csak 7 maradt ,de azok szépek, kövérek és nagyon fürgék.Remélem ez marad létszámba már,az anya nyugodt lehet vígan túrni a fészket,de mihelyt hagyom őket abban a pillanatban ellenőrzi, h megvan e mind és takargatja.
Tegnap reggelre megellett az egyik anyám,ma tartottam létszám ellenőrzést. Kicsit meglepődtem, mert akárhova nyúltam, mindenhol nyúl volt. 14-et számoltam kb. 2.őt már kiselejteztem, holnap folytatom. : )