Valami újat talált ki a koda, ilyen még nem volt. A topic nyitásakor még nem jelent meg az autó, de az autós újságírók már tesztelték és elismerően nyilatkoztak róla. Ide várom az első tesztvezetések tapasztalatait és a majdani új autó tulajdonosok észrevételeit is!
Ja, és két legyet egy csapásra: City Rally fedőnév alatt egy kiadós városnézést terveztem, ha benevezel, akkor megismered a várost is a nap végére! :-)
Már nem emlékszem, hol laksz, talán Dunántúlon, de Bp.-től csak 2 óra és nem kell nyomni, 130-cal mértem le többször is. Eddig nincs Yeti-s jelentkező (legalábbis a fórumon nem iratkozott fel).
SOF találkozó Debrecen, Cora parkoló. 2010. április 10. 10:00 óra.
MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
Az M35 autópálya felől a 33-mas úton érkezők az első lámpánál forduljanak jobbra, át a vasúti átjárón, majd be a körforgalomba, melynek 3. kijáratán hajtsanak ki. A következő körforgalom 1. kijáratán kell kihajtani és megérkeztek.
M35 felől érkezők útvonala
A város felől érkezők jöhetnek a Kishatár úton, de akik ezt az utat ismerik, azoknak nem kell térkép sem... A többieknek: a 33-as út városból kivezető szakaszán (Füzesabony irányába) a körforgalomba hajtsanak be (lásd kép) majd a 2. kijáraton hajtsanak ki a Cora irányába. A belső körforgalomba hajtsanak be, a 3. kijáraton hajtsanak ki és megérkeztek.
A hátsó lábtér szerintem is lehetne kicsit nagyobb! Mivel azonban én nem ülök hátra, hanem a gyerekek, ők meg elférnek, ezért marad a kocsi!:)) Néztem a Tiguant is, nekem a Yeti jobban tetszik...
Igazad van, de a VW szabotőrök akik a Skodánál dolgoznak folyamatosan azon dolgoznak, hogy elvegyék a kedvem. Pedig mindenki egy "elvakult" Skoda fannak ismer. Csak az gond a Yeti-vel, hogy egy nyári nyaralást nem tudnék megoldani vele valahol az Őrségben ismerve a pakolási szokásinkat. Sajnos a hátsó meghajtás és a szükségkerék sokat elrabol a hasznos térből.
Én is sokat szemezgetek vele, csak Octaviának kétszer akkora a csomagtartója. Én lelkesen nekiálltam a konfigurátornak és valahol 8 felett álltam meg. A vér is meghűlt bennem. Ok, fejlett komoly 4x4 technika, komfortos szép kocsi, de az már sok érte. Ezért már lehet, hogy egy SB II kombit is összetudnék hozni.
Sajnos egyre vastagabb ceruzával árazzák a Skodát. Komolyan elgondolkodnék egy Golf VI-on ha most kellene választanom. Egyedül a csomagtartó ami hátrány.
Társam a múltkor, amikor mentünk a szervízbe az autómért, elüldögélt egy Yetiben egy kis ideig, mondtam neki nézze meg, tetszeni fog neki is. Hááát, a dolgoból szerelem fakadt, viszont egyelőre nem lesz belőle testi kapcsolat, mert DSG nélkül neki már nem kell autó, de az meg dízelhez még nem rendelhető... :)))))) Még egy kis ideig marad neki az Octavia... ;)
Nekem a Roomin van és "baró" jó dolog egy kirándulás alkalmával, úgy is előre keveset lehet kilátni. Sokszor ha aláfutok a lámpánál tetőn keresztül vizslatok. Meg a MO-on lehet a repülőgépeket sasolni. Én mindenkinek ajánlom aki megteheti.
Voyage 1 Öszintén gratulálunk!!!! Most nagyon sokan irigykedünk ám ;-)))). Sok- sok balesetmentes km-t! És attól, hogy céges vigyáz rá, meg érdemli ez a szép "jószág"!!!
(Mindig haragszok azokra a kollégáimra akik csak azért is széttépik a technikát, mer nem az övéké.)
Szerintem konkrétan a tetőre (az üvegre) nem tehetsz semmit, de a csomagtartó korlátok ugyanúgy terhelhetők, az üveg azok között húzódik, nem ló túl rajtuk.
Persze, lehet élni az üvegtető nélkül is, de ha már álmodozok, akkor azt is beleképzelem.
Konkrét megrendelésnél jobban elgondolkoznék rajta.